• ···
Om at have hustruen tilbage på job..

En hilsen fra dejlige (men freaking kolde) Stockholm!

image

Nu er jeg her alene på mit værelse og ville lige skrive er hurtigt HEJ herinde!

Jeg er i Stockholm med arbejde, og har faktisk haft en fantastisk dag! Er indlogeret på et af mine favorit hoteller her i byen Nobis Hotel, som ligger perfekt i forhold til de steder vi har abejdet og skal arbejde imorgen (inden turen går til København og hjem til tøserne).

image

Imorges nåede jeg at hjælpe til med at gøre tøserne klar inden jeg drog mod lufthavnen og de vinkede dejligt da jeg tog afsted. Det er normalt helt cool. Men idag havde jeg lyst til bare at droppe det hele og gå tilbage og bare kramme dem hele tiden – hele dagen.

Mit rejseri er et vilkår. Men idag var den hård! Jeg er udemærket klar over at når jeg først er ude og væk så er jeg god til at være tilstede lige der hvor jeg er. Jeg får en lortetur hvis jeg tænker alt for meget over de ting jeg måske lige går glip af (selvom jeg ved der er noget jo..). Jeg prøver virkeligt at arbejde fra et positivt mindset og vende tingene i den gode retning – istedet for den hurtige dårlige retning(den vej er jo så meget nemmere af en eller anden årsag) Og det ér også blevet bedre idag – som dagen er gået. Og imorgen er bedre igen med garanti…

image

Nu vil jeg hoppe i seng og se lidt tv serier på ipaden (læs falde i søvn med ipaden sikkert! Haha).

Rejser i meget med jobbet? Ville i kunne rejse?

image

Godnatters 🙂

A

   

10 kommentarer

 • Ja jeg rejser også rigtig meget med jobbet og ligesom dig forsøger jeg at vende det til noget positivt. Og i langt de fleste tilfælde så nyder jeg faktisk også de ture. Savnet til de to hjemme er primært om morgenen for jeg elsker virkelig vores morgner sammen.

  Husker dog en enkelt tur hvor jeg bare savnede min pige derhjemme, dervsiger min kollega til mig at nu skal jeg tage mig sammen for jeg har jo altså kun en, hvor hun havde to eller tre!!! Så det var hårdere for hende end for mig. Sådan en kommentar hjælper så overhovedet ikke på savn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   hej Trine! Sådanne kommentarer giver intet! det er jo ikke en konkurrence imellem forældre! Vi er nød til at vende rejseriet til noget posivt – ellers skal man skifte job tænker jeg 🙂 hav en god aften Trine! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg rejser også med mit job, dog ikke så meget som dig 🙂 men et par ture til Oslo som regel og lidt til Middelhavet, og en sjælden gang til USA bliver det dog til.
  Rent praktisk er der altid en masse ting der skal planlægges, og så har jeg nogle fantastiske svigerforældre som bor lige rundt om hjørnet næsten, som en en uvurderlig støtte, især når jeg rejser. Både min mand og jeg kunne ikke havde et job hvor vi begge rejste, det ville være for svært. Og jeg tror heller ikke jeg kunne rejse så meget som dig 🙂 Det ville ligge for hårdt pres på min mand. Og vores tvillingepiger på 4 år, som ellers altid har været vant til at jeg rejser med mit job, er begyndt at udtrykke større afsavn når jeg er væk. Og det skærer i mit moderhjerte. Tilgengæld er det nyfunden kærlighed både hos de voksne og hos børnene når man vender hjem igen, og det er en helt særlig stemning som alle burde have lov at opleve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   godaften Betina, mine svigerforældre har misforstået totalt at de skal stå til rådighed hele tiden haha. De er begge selvstændige men er stadig en kæmpe hjælp! mine tøser er også vant til at jeg er ude og rejse – det er faktisk først nu hvor min hustru er på arbejde at de savner hende. stadig ikke rigtigt mig 🙂 du har ret!jeg glæder mig til imorgen hvor jeg skal afleverer tøserne! god aften

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Er arbejdssøgende (er i en projektansættelse lige nu) og søger bevist job uden rejseaktivtet og helt ikke lang pendlerafstand. Selvom der findes flere ad de job i min branche og om 10-15 år vil jet nok gerne have et af dem. Lige nu vil jeg hellere være sammen med mit barn.

  Det kommer sig så også af at min kære partner har aften og weekend arbejde, så vi ville skulle have fast barnepige hvis den kabale skulle gå op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   godaften! Man skal da absolut have det hele til at gå op! Håber du finder et fantastisk job! og tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg har bevidst søgt jobs uden rejseaktivitet, selvom det bekrænser min karriere til det punkt hvor det bare er et job. De få gange er jeg tvunget afsted hænger familien bare ikke sammen, det går for meget ud over børnene. Når de er teenagere kan det være jeg prioriterer om, så har jeg stadig min 20 års tid tilbage på arbejdsmarkedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Det er vigtigt at være top realistisk som i lyder til at være. Vi har valgt at have fokus på ungerne så meget som muligt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg hader at rejse væk fra familien. Og jeg hader, når min man gør det. Men sådan er voksenlivet jo også bare nogle gange. Og så gør man det, accepterer det og får det bedste ud af det 🙂
  Jeg elsker dit positive mindset både her og på IG, keep up the good work!

  OG så lige en undring: Hvad er dit job egentligt? Jeg synes ikke, jeg har set det stå sådan rigtigt, hvad det er det er du laver? 🙂 Måske har jeg bare været uopmærksom… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Henriette tak for de fine ord! Og tak fordi du læser med! Man er simpelthen nød til at få tankerne over på det positive spor! Jeg er Visual merchandising manager som er et kreativt job med lækre varer:) god eftermiddag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at have hustruen tilbage på job..