• ···
Hvad har i lavet i weekenden?

FARVEL WEEKEND / en dejlig en af slagsen!

image

Sikken en dejlig weekend det har været. Ja der har været fuld fart over feltet og fest og farver-MEN det har simpelthen været så fint!

Vi startede fredag aften med at skulle have haft gæster. Som det sker med børne familier så tit så blev det desværre aflyst pga sygdom så vi hyggede alene på sofaen 🙂

image

Lørdag kom min bedste kammerat men hans søn og kæreste. Det er sådan en ven man ikke ser særlig tit (desværre) men som man ved er der for én når man har brug for det. Derudover så gør han det pisse fedt som far. Vi lavede lidt hurtig brunch til dem og hyggede nogle timer, inden vi skulle til min hustrus søster (de bor 5 minutter væk) til hygge og aftensmad! Selvom man bor i byen så er der stadig travlt så vi ser dem ikke så meget heller. Udover godmorgen hilsen på skolen 🙂 Det er dejligt at have familie så tæt på, og dejligt at være sammen med dem!

image

Søndag hoppede vi til byen for at hygge med mormor og morfar. Brunch igen. Der var lidt frem og tilbage da det sted hvor vi skulle være, aflyste en time før. Hvad gør man så? Så går man da på cafe Norden og spiser deres fantastiske brunch der!!! Det var top hyggeligt og dejlig mad som man jo altid får derinde. Vi gik lidt rundt og Window shoppede lidt. Det var så lækkert vejr igår at man jo bare nød at være ude! Vi parkerede ved Bolia butikken og gik lige kort derind. Det er mega længe siden at vi har været der men der er sket noget derinde da de havde mega mange fine møbler!! Og efter et besøg hos fine cafe Norden, og deres fine indretning så kan man kun blive inspireret til at ville ændre lidt i hjemmet 🙂

image

Nu sidder jeg så her i toget på vej på arbejde og tænker over denne fine weekend 🙂 Har I haft en dejlig weekend! Har i påskeferie eller starter den først onsdag efter arbejde?

A

   

4 kommentarer

 • Heidi kjeldgaard

  Det lyser som en rigtig dejlig weekend. Den slags man gemmer dybt inde i hjertet. Her er påskeferien startet for efternøleren og jeg . Farmand skal stort set arbejde hele påsken men har dog fri skærtorsdag hvor vi fejrer yngstes 10 års fødselsdag . Vi har som jer , 4 vidunderlige døtre, som dog er noget ældre . 24,22,19 og så efternøleren på næsten 10 år.

  Det er fantastisk med sådan en flok pigebørn og vær du glad for at det er piger. De kommer mere “hjem” når de er voksne,end drenge gør. Min mand er ud af en drengeflok på 5,så han taler af erfaring haha.

  God påske til dig og din store fine tøseflok

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Din besked betyder så meget tusind tak! Og tak fordi du læser med – GOD PÅSKE!!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I Canada, vores påske ferie starter kun på fredag 🙁 Dine piger er så søde! Jeg har 3 drenge, hvis du vil match-make 😉 Glad du havde en god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   god påske ferie fra fredag Celena! OG SÅDAN med den danske kommentar!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har i lavet i weekenden?