• ···
Om at have den BEDSTE dag som forælder..

Hvad har i lavet i weekenden?

SPONSORERET INDLÆG.

FullSizeRender

Jeg synes altid weekenden er alt for kort. Ja jeg er en ja hat og får det bedste ud af den, dog synes jeg absolut at mandagen burde inkluderes i weekenden. Der er 3 typer weekender. Den ene type er den planlagte (i ved den der til tider er en smule hektisk og tit ender hyggelig nok – selvom man har knoklet rundt – men også kan være weekenden man har brug for en weekend fra haha), den uden planer ( the unicorn af weekender, jeg mener hvornår har vi rent faktisk INGEN planer i weekender hmm), den tredje er den med spontane ideer og planer som sprudler energisk igennem weekenden og efterlader et smil på læben om mandagen på vej til arbejde. Egenligt har jeg ikke en favorit af de 3. Så længe den er med familien og dejlige mennesker omkring os 😉

Matilde kakao mælk har lavet en film om hvordan man kan gøre weekenden lidt sjovere (imens man drikker matilde kakao mælk selvfølgelig). Jeg husker en kær gammel kollega som svinede mig til som mand der drak kakao mælk. Det mente hun var for børn. Jeg er nu ikke helt enig faktisk. Jeg mener absolut at man skal have matilde kakao mælk (især) med sig hele vejen igennem sit liv (også i kaffen). Klik lige på filmen og fortæl mig bagefter hvad i synes og Hvad en perfekt weekend er for jer? Har i en 4. mulighed til en weekend?

TAK FORDI DU LÆSER MED 🙂

A

   

14 kommentarer

 • Vi har haft en weekend som du beskriver som “the unicorn af weekender”
  Ingen planer, udover at vi fik aftensmaden serveret hos Sofies bedsteforældre i går.
  Her til formiddag har vi gjort rent, og gjort cykeltrailer og klapvogn klar til at kunne komme ud og trille, og så har vi pakket ordrer til min kærestes virksomhed. 👞

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   ÅRH jeg er dybt misundelig over jeres unicorn weekend!!! lyder som en KONGE weekend! TAK fordi du læser med :)A OG GOD PÅSKE!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej! Följer din blogg och din instagram och ville bara säga att du har så fina bilder på dina barn, ditt hem, från dina resor etc. Det är så fina färger så pasteller. Får man fråga vad du använder för kamera? Har du nåt filter? Jättetrevlig blogg, kul att läsa.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hej Seje Caroline! Tusind tak for din fine kommentar. Jeg er lidt en nørd med detaljerne – og derfor bruger jeg appen SNAPSEED til alle mine billeder (næsten) jeg er vild med de muligheder den billede redigerings app har. DOG er alt i mit univers nok pastel pga mine tøser og vores lidt neutrale farvevalg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg elsker når weekenderne er forskellige, jeg elsker dem hvor kalenderen er fyldt med børnenes sports aktiviteter, spejder og hvor man selv lige når en løbetur.
  Dem hvor der er planlagt fødselsdage/fester/familie/venner/gæster med god middag,
  Så er der dem hvor man en sjælden gang imellem har en tom kalender hvor man spontant tar en tur i svømmehallen, nattøjdag, shopping, biograf, på cafe eller børnene laver en legeaftale.
  Nu skal påskeferie nydes, der er både tid til det ene og det andet, alle kommer ned i gear, og vi skal bare nyde at være sammen som familien.
  Elsker at fælge dig her og på IG
  God påske til dig og din familie

  Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, du har så ret i det der med de 3 forskellige slags weekender 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   hehehe god aften! hvilken havde i i denne weekend? 🙂 TAK fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Herhjemme er mine børns favorit-weekend helt sikkert en weekend hvor vi har en dag, hvor vi har nattøj på hele dagen! De efterspørger det altid, og desværre er det for sjældent vi har en hel dag til det. Men det er altså hyggeligt!! Aldrig at komme i tøjet, men hygge i nattøj med boller med (masser) af smør, sofa, spil, tegne, lego, en film, masser af bøger og evt bage.. Alt sammen i nattøj naturligvis 🙂 Men generelt er jeg bare fan af weekender! Jeg synes dog det kan være lidt stressende, hvis vi har fået over-booket hele weekenden, og jeg føler at man kun er halvt tilstede – både overfor børnene, og for de mennesker man er sammen med, fordi man konstant er på vej videre til næste aftale.. Det forsøger vi at undgå. Ligeledes arrangementer som er “for meget” for børnene. Nu er de snart 3 år og lige fyldt 4 år, men da de var små, blev de “overstimuleret” hvis vi farede rundt til alt muligt, uden at have tid til ro og til at respektere deres spisetider og puttetider. Det respekterer vi altid nu, og så bliver weekenderne bare bedst. Man lærer undervejs. Men nu er weekenden slut for denne gang – heldigvis har vi påskeferie en hel uge, og vi har en aftale om en hel dag i nattøj i morgen – jeg glæder mig!! Alle de andre dage i ferien har vi aftaler! Men kun hyggelige aftaler på børnenes (og derved også de voksnes) præmisser 🙂 God påske til dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   årh nattøjs dagen er også MIN klare favorit!!! GOD PÅSKE og TAK fordi du læser med Kristine!!! :)A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Ja, Mathilde har også fulgt mig gennem livet. Mathilde er for mig tryghed, i den dybeste barnelige form. Mathilde hører sammen med en træstamme fra bageren, duften af mormor, hovedet på morfars mave og tv avisen i baggrunden. Nu er jeg slut 30’erne, de gamle er døde men Mathilde giver mig stadig samme følelse af hjem og tryghed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   og Janne er det ikke fantastisk at det netop er det man kan med sådan noget som mathilde. Bringe minder frem? GOD PÅSKE og TAK fordi du læser med :)A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at have den BEDSTE dag som forælder..