• ···
TORI SPELLING ELLER IKKE TORI SPELLING?

OM AT FLYTTE PÅ LANDET..

image

Jyllands posten har skrevet en fin artikel udfra et interview jeg lavede i denne uge med udgangspunkt i et indlæg jeg skrev på ChriChri.dk for noget tid siden. Det der med om man skal blive i byen og være sej eller være på landet (og være sej derude også bevares hehe). NU vil jeg høre jeres tanker omkring hvad i tænkte på da i flyttede? fandt i den perfekte løsning eller leder i stadig?

Glæder mig til jeres tanker 🙂

Læs jyllands posten artiklen HER

læs ChriChri indlægget HER

TAK FORDI I LÆSER MED 🙂

A

   

6 kommentarer

 • For tre år siden kiggede vi efter hus, men endte faktisk med at købe en mindre bondegård.
  Jeg er selv født og opvokset på landet, mens manden er by-menneske. Jeg har aldrig rigtigt fundet mig til rette i byen, og manden havde altid sagt at han ALDRIG skulle på landet og bo. Da vi startede med at kigge på hus, så kiggede vi efter noget i de mindre byer, igen jeg har det bare ikke godt inde i byen. Så vi var blevet enige om at det skulle være en mindre by.
  Men en dag da han sad og kiggede på huse, faldt han for det første billede der var på salgsopstillingen til gården (se det her: http://imgur.com/U9IwVPj)
  Og ja nu bor vi så her på gården, hvor manden i hvert ALDRIG skulle bo, men elsker at bo den dag idag, fordi han har en masse småprojekter han kan få tiden til at gå med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Wow det billede havde også fanget mig;) hav en fantastisk weekend og tak fordi du læser med – OG skriver med 😉 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I used to live in Oesterbro and always thought that I would raise my children there. We ended up in Ordrup and would have moved to Skodsborg and north if we hadn’t moved to back to Montreal. Here, we live in the ‘burbs- great for children- but I am either a city or country person (yes, I like the extremes). We actually have a “retirement” home in Sweden… so far out of Vaxjoe that it isn’t even on the map 😉 We’ll see how that goes 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Retirement home in sweden sounds amazing! I WANT THAT TOO HAHA! enjoy the weekend in Montreal! would love to go to Montreal at some point actually 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Her nåede vi aldrig byen – vi fandt huset inden.

  At det blev Lynge var rent tilfælde, men hvor er vi glade for at vi lige landede hér. Jo, det er på landet – men det passer os perfekt at “landet” er så tæt på Kbh.

  Vi faldt for et hus der stod for total ombygning og gennemgribende renovering. Det var et tømreværksted og er nu igang med at blive til et hjem.

  God dag og tillykke med politikken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Det lyder da mega sejt Anette! Det at kunne se sit hjem falde på plads og blive alt det man drømte om! Har selv en masse drømme og planer om huset vi bor i. Tror aldrig det blir færdigt haha! GOD SØNDAG! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORI SPELLING ELLER IKKE TORI SPELLING?