ONSDAG DIN MØG LOGISTIK DAG!

BØGERNE LÆSER JO IKKE SIG SELV – KONKURRENCE!

image

Indlægget er sponsoreret af McDonalds

Vi har altid læst bøger for vores børn, og nu hvor Ava & Smilla er startet i skole så læser de også en del selv. Jeg er vild med at vi læser med døtrene. Især fordi det giver et afbræk i en travl hverdag, og når jeg læser godnat historier for Merle, så er det tid vi to har sammen. Os to. Efteråret giver også tid til at hygge under tæppet med en kop varm kakao (jeg drikker kaffe nuvel) og en god bog.

En anden ting som jeg ærligt indrømmer er at vi godt kan lide at gå på McDonalds nu og da. Det er en ting hvor vi er sammen allesammen. Nemt og hurtigt. Og døtrene får typisk en Happy Meal, med de dersens fantastisk plastik legetøj. I ved de legetøj som børnene er gladere for end de voksne 😉 Men nu er der en ny ting i Happy Meal. I hele Oktober uddeles hele 350.000 bøger. Det er syvende år at dette gøres, og jeg må indrømme at jeg har optur over det tiltag. Ava & Smilla har allerede læst to af bøgerne “Når to er sure på hinanden” og “lær at genkende 25 fugle”. Begge skabte snak ved bordet og Ava kom stolt ud og viste mig billeder fra fugle bogen – “se far det her er forskellen på drenge fuglen og pige fuglen”. Det er fantastisk hvordan verden åbnes op for døtrene, i takt med at de selv kan læse. Jeg ved jeg er gammel (snart 36 ps) men husker ikke selv at jeg sad og læste selv i første klasse.

Og nu til noget sjovt! EN KONKURRENCE!

McDonalds har givet mig til lov til at udlodde en bog pakke med 8 bøger og 2 gavekort á 75kr.

Altså en lille mulighed for at få lidt extra hygge til efterårsferien lige om lidt 🙂

ALT DU SKAL GØRE ER AT FØLGE MIN BLOG HERINDE OG KOMMENTERE HVILKEN BOG I LÆSER DERHJEMME.

VINDEREN TRÆKKES SØNDAG d 9/10 kl 22.30.

TAK FORDI DU LÆSER MED – glæder mig til at følge med 🙂

A

 

   

32 kommentarer

 • Mie

  Lige nu læser jeg Kaptajn Bimse og Gokkeletten for min datter. Med forskellige stemmer til hver karakter – nøjagtig som min far gjorde for nogle og tyve! år siden for mig. Behøver jeg sige at jeg elsker det ligeså meget nu hvor jeg er fortælleren, som jeg gjorde da jeg selv fik fortalt ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Og se DET DER er lige hvad bog traditioner handler om! Held og lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Vi har ikke læst nogle af de bøger du viser.
  Men herhjemme er vi særlig glad for “Hvordan elefanten fik sin lange snable” og bøger hvor der er noget børnene kan lære af.
  Her inrømmer vi også gerne at vi nyder en tur på Mcdonaldes, og jeg gør det uden dårlig samvittighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Elefant bogen har vi ikke! Den skal jeg da finde! Held og lykke med konkurrencen! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Super konkurrence 😊 herhjemme læser jeg med Brødrene løvehjerte med de 2 ældste og med de yngste læser jeg en ny “lille” børnebog hver aften (ofte en genganger) så det ville være sååå fedt at vinde 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hvor er det en hyggelig bog tradition! Det er en vigtig prioritering! Held og lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vi er rigtig glade for børnene i Bulderby herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Dem har jeg aldrig læst! Det skal jeg da tjekke ud! Held og lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vi læser lotte og totte bøgerne for Annabella på 2 år og 4 måneder.
  Ville være skønt med nogle nye bøger😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   De bøger har vi også læst herhjemme. Måske vi skulle finde dem lidt frem igen. Held og lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette L.

  Hjemme ho os er det mest min mand og søn der læser, i øjeblikket læser de: Kasper og geværet. Det er mest m søn selv der læser, han går i 1. klasse, så det er læse træning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hvor lyder det som en fin far og søn tradition! Held og Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vi læser Alfons bøgerne! Simpelthen en klassiker både for børn og voksne;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   haha De er også fine! 🙂 Held og Lykke med konkurrecen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Ville elske at vinde det til vores piger. Vi læser hver aften. Gerne bøger fra biblioteket så der hele tiden er nyt “stof” til hjernen. Betty bøgerne af Alberte Winding (som tidl faktisk har været Happy meal gaven) er et stort hit herhjemme, sammen med Lasse Leif bøgerne. Men også bøger som jeg kan huske fra barn; Peter Pedal, Karius og Baktus og alle Disney klassikerne hitter hos pigerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Jeg er vild med linket imellem hvad vi læste som børn og hvad vi læser for vores børn 🙂 Held og Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Dejlig præmie😊 Ligenu læser jeg Hodja fra Pjort for min datter på 9 år. Er vild med Ole Lund Kirkegaards bøger, som jeg også husker med glæde fra min egen barndom😊 Tak for din skønne blog og insta – nyder at følge med☀️God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Trine Hodja fra Pjort har jeg også læst! Held & Lykke med konkurrencen! 😉 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Vi læser i øjeblikket Vilads fra Valby 😊han er sjov 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Susanne den kender jeg ikke! Den skal jeg tjekke ud! Held & Lykke med konkurrencen! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha uha bøger vi vil vinde
  For vi ikke altid de gode kan finde
  Mustafas kiosk, Fætter folket og Pixi ligger nr 1
  De er altid et sikkert hit
  Bøger vi læser imens vi putter
  Og under dynen krammer og prutter:)

  PS følger dig på Bloglovin nu – er det dér man skal følge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hej Maria! Du kan følge mig på bloglovin eller herinde i bloggers delight også. Tak for det fine rim! Det var sjovt 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah jill kjæreby Sørensen

  Herhjemme har vi lige fået en vitello bog ind af døren, så den skal læses som godnathistorie i aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Den kender jeg heller ikke! Den skal tjekkes ud 🙂 Held & Lykke med Konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Vi læser Lotte fra Spektakelmagergade, den er god at falde i søvn til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Den har jeg heller ikke læst! Ej men den skal da findes! Held & Lykke med konkurrencen! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MK

  Vi er igang med Villads fra Valby bøgerne. Står hele tiden på bibliotekets venteliste til nye bøger fra bog serien. Da de er svære at få fat på har vi lige læst Villads’ jul😜 bøgerne er et kæmpe hit for både en 6 årige skolepige og en 4 årige dreng

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Fedt med Valby bøgerne! Dem skal jeg kigge lidt på tror jeg! 🙂 Held 6 Lykke med Konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jensen

  Vilma på 7 år og jeg læser Tiberius Tudefjæs bøgerne. De er ret sjove synes hun, selvom det handler om en dreng😊 Vi læser også Vilma bøgerne, som hun selv låner på skolebiblioteket. Hun synes det er ret sjovt, at de hedder det samme😆👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHA tudefjæs bøgerne lyder lidt agressive? hahah! Held & Lykke med konkurrencen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bülow

  Vi elsker at læse svimlebuk, som handler om at overvinde sin egne frygt og hjælpe andre… Skrevet på en super sjov måde så man ikke selv falder i søvn efter gentagelse nr 100

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Kære Rikke, Konkurrencen er desværre slut! Men følg med herinde – snart kommer der en ny med sikkerhed! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONSDAG DIN MØG LOGISTIK DAG!