SÅ KOM HALLOWEEN HYGGEN!

DET ER OFFICIELT – VI GÅR ALL IN PÅ HALLOWEEN!

image

SPONSORERET INDHOLD

Havde du spurgt mig sidste år, om vi ville gå all in på Halloween, så havde jeg grinet højlydt og ikke mindst benægtet at det ville ske. Ja sådan endte det jo så ikke! Vi gik fra allerede at Halloween hygge tidligere på ugen, til idag at bestille udklædning. Vi var forbi COOLSTUFF og kigge og blive inspireret. Hjemmesiden er TOP nem at finde rundt i, og har en afdeling online fyldt med udklædning til børn – både Halloween (det uhyggelige) og Fastelavn. Ava & Smilla var selv “online” og lede efter den perfekte udklædning. Ava Valgte den vilde spøgelsespige (altså jeg synes faktisk en del af de her udklædninger er pænt uhyggelige!!) og Smilla’s favorit var Skelet ballerina (som lyser i mørke ps!). Hjemmesiden har fri levering ved 499 kroners indkøb, OG leveres indenfor 1-2 hverdage. Det er skisme optur. ISÆR når man er lidt sent ude med hele den her Halloween fest!

image

Jeg fangede mig selv i at surfe lidt rundt på den her side – Og jeg må indrømme at jeg hopper tilbage næste måned for at finde lidt kalendergaver (der er lidt spøg og skæmt – MEN også virkeligt fine ting! den fineste vaffel kurv bager bland andet). Den her side er proppet med sjove gave ideer OG ikke mindst det sjove indslag. Jeg glæder mig til at kostumerne kommer hjem så pigerne kan prøve dem – de glæder sig simpelthen så meget!

image

HAR I KØBT HALLOWEEN KOSTUME?

🙂 A

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ KOM HALLOWEEN HYGGEN!