DET ER OFFICIELT - VI GÅR ALL IN PÅ HALLOWEEN!

EN FANTASTISK FAMILIE DAG

image

ANNONCE.

Vi har en stor familie. Ja vi har 4 fantastiske døtre. Desværre har vi ikke mere tid end andre familier, selvom dette kunne behøves engang imellem. Vores morgener kan til tider være hektiske og der er tryk på. Døtrene kan godt lide at være med til at lave morgenmad og det er bare ikke altid det kan lade sig gøre, der kan være for lidt tid eller for lidt overskud (fra forældrenes side). Vi har fundet et kompromis engang imellem. Knækbrød er en perfekt løsning. Det er nemt og let. Og Døtrene kan med glæde være med til at lave deres egen mad. OG pynte maden også. Vi blev spurgt om vi havde lyst til et morgen weekends besøg af Wasa for at de kunne være med (og filme) vores morgen. Det var en hyggelig lørdag med hele familien, hvor vi havde tiden til både en hyggelig morgenmad men også tiden til at være til stede. Tiden til at komme ud og være sammen som familie. Tøserne var hurtigt afslappede omkring Rasmus (seje Rasmus) og hans kamera. Og tingen er den at vi jo rent faktisk har knækbrød som en naturlig del af vores familie og hverdag. Om det er den grove Surdegs Rug eller den lette og lækre Økologisk Sprød Rug, til morgenmad og frokost. Eller den altid lækre runde Kanel knækbrød som snack i skolen eller på tur (med friske æble stykker på MUMS!!). Det er perfekt for mig i hånden på vej mod bussen, klokken meget tidligt om morgenen. Så er det en del af vores til tider hektiske og travle hverdag.

image

image image

Døtrene var meget involveret i dagen og var vilde med at kunne følge med i hvad Rasmus filmede. Vi fik spist morgenmaden og kom afsted og ud i naturen. Vi har smuk natur i nærheden af hvor vi bor og vi tog derud med tæppe og Kanel knækbrød snacks og frisk frugt. Vi fik gået en dejlig tur og kastet med sten på den her efterårs dag. Der var varmt og vi kunne smide jakken når solen var fremme. Det var en smuk dag! Sådan en af de dage hvor man kunne være TOP til stede, og nyde øjeblikket. Efterårsferien er ved sin slutning og jeg er glad for at vi i stedet for et presset ferie skema med en masse aftaler, har taget dagene som de kom. Komme ud i naturen. Lege skattejagt i vores egen have. Gøre haven vinterklar med pigernes hjælp ( de elsker at hjælpe i haven ) og generelt være sammen som familie. Hverdagen går så hurtigt og man mister hurtigt sig selv og tiden. Ferier hvor de fleste af os er hjemme er med til at skabe ro – og lige få familien tilbage og samlet.

image image image image

Og nu er det simpelthen tid. Det er tid til at jeg kan dele videoen vi filmede. Jeg vil ærligt sige at jeg er mega stolt over at være en del af det her. Jeg er mega stolt over min familie og har optur over det færdige resultat. Jeg vil sætte kæmpe stor pris hvis i ville kigge med og skrive nedenfor hvad i synes. Det er ikke så tit jeg er på kamera og den forfængelige mand i mig er ydmyg over resultatet (lys kan gøre meget ps!) SE FILMEN NEDENFOR!

HAR I WASA KNÆKBRØD SOM EN DEL AF JERES HVERDAG ?

TAK FORDI I LÆSER MED

🙂 A

   

24 kommentarer

 • Karina

  Hvor er i seje og mega fed film 😉
  Mvh Karina ( mor til tvillinger Ida & Silke )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Sejeste og smukkeste video længe – du må være SÅ stolt 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ fin en video – hvor er den skøn! Sikke en pragtfuld stemning der er fanget. Man mærke kærligheden i jeres vidunderlige familie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega fed film, kan godt forstå du er stolt! 💪🏼
  /

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Thinggaard

  Virkelig skøn film, hvor er i alle gode i den! Rigtig rigtig godt gået! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Dejlig video her lørdag aften – fik et kæmpe smil på læben 😍😃😄
  Jeg er selv fuldtidsstuderende på UNI og jeg bruger også knækbrød som en del af den travle morgen når man skal op og tidligt afsted!
  Thumps up til dig og dine 5 piger ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Smuk familie – er vild med at følge med både her, på Instagram og ikke mindst Snapchat 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kryger

  Dejlig video! Så livsbekræftende 💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   tak pernille! Tak fordi du tog dig tid til at skrive det – betyder meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Dejlig livsbekræftende og skøn film.
  Følger dig og din smukke familie her på Bloggen og Instagram. ❤❤❤
  Knus Iben (mor til 3 smukke piger)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Seje Iben tak for din besked! hav en smuk dag selvom der er lidt gråvejr! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MarieCecilie

  Sikke en dejlig video. Jeg får så meget lyst til at tá ud i naturen med mine egne to tøser og bare være til… så det gør vi i dag! Er forresten forholdsvis ny følger af din blog og den ligger allerede som favorit på telefonen og bliver læst hver morgen inden jeg står op. “Tak fordi du skriver” mvh MarieCecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   MarieCecilie! Hvor er det en dejlig besked! UD med døtrene og hav en dejlig dag 🙂 TAK FORDI DU LÆSER MED 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Fantastisk dejlig video:-) man har en tendens til at glemme de gode stunder i hverdagen med planlægning, madpakker og travle dage. Men de gode stunder hvor livet nærmest minder om et eventyr findes også! Ikke hele tiden og måske ikke hver dag og derfor er det vigtigt at gemme de øjeblikke i hjertet til de dage hvor det hele går lidt skævt. Vi har lige haft en fantastisk ferie med daglige vandreture. I silende regn! Hver.eneste.dag! Men vores 2 piger på 3 og 5 elskede det og der var ingen brok! Nok fordi mor og far var fuldt tilstede hver dag. Hele dagen. Med tid til at snakke om livet, om naturen og alt det vi kom forbi. Med tid til leg og grin og kram. Man skal huske at give sig selv og sine børn sådanne stunder. Så bliver hverdagen lidt nemmere synes jeg:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Sidsel du har simpelthen så ret! TAK fordi du læser med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej!
  jeg kommenterer ellers aldrig på alle de blogs, jeg nu engang kigger forbi i ny og næ. men shit! Den video gjorde mig så glad :-)) kan jeg blive adopteret som 5 barn måske ?? ;-)))) eller au pair 😛 hehe! Super godt arbejde, har sindsygt meget respekt for dig og DIN måde, at være far på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Seje Sofie hvor er det en dejlig besked! TUSIND TAK! vi har lidt pladsproblemer lige nu MEN når vi bygger til så er der plads til dig ok? TAK FORDI DU LÆSER MED 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER OFFICIELT - VI GÅR ALL IN PÅ HALLOWEEN!