SHOPPE FAVORIT SØNDAG

NÅR DET KOLDE VEJR KOMMER – KONKURRENCE!

image

ANNONCE

Efteråret er kommet og idag er der godt rusk i vejret og det bliver koldere for hver dag. Af en eller anden årsag har vores døtre altid haft sart hud. Jeg har ikke altid været obs på hvad jeg brugte til min krop og hår – selvom det har ændret sig nu (#denforfængeligemand ) men vi har, siden vores døtre kom til verden, været opmærksomme på hvad vi brugte til deres hud og hår. Dermed har vi haft Derma i huset af flere omgange. Et produkt som har fulgt os igennem tiden. I år fylder Derma 10 år og det vil de gerne fejre med jer min seje dejlige læsere! Jeg er så heldig at måtte udlodde 3 kits af denne specielle DERMA JUBILÆUMS PAKKE. Pakken indeholder den fine blå Family serie ( i nyt look ps ) så alle kan bruge den. Der er en ny og fornyet Balsam og ellers alt hvad familie kan bruge! Alt i skal gøre er at skrive en kommentar med jeres bedste råd til tør hud. ONSDAG d 19/10 findes vinderne af disse 3 kit! DET ER DA FOR OPTUR!

Hav en dejlig dag og giv den gas med at deltage!

🙂 A

   

54 kommentarer

 • Cecilie Schmidt

  Drik VAND, VAND OG HUSK ET STORT GLAS VAND 🙂 det er for mig det bedste råd til tør vinterhud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   DU har så ret Cecilie! Held og Lykke med Konkurrencen! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Holm

  Jeg arbejder på et plejehjem, og om vinteren fucker min hud op, sådan virkelig. Efter 3 dage er mine hænder røde og sprækker og der hjælper det som skrevet hos en anden vand, men også en rigtig fed creme, især den fra avene “cold hand cream” – den er fantastisk.
  Mine 2 drenge har “arvet” min sarte hud, og vi bruger a-derma – fantastisk produkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Masser af vand, så kroppen også får nok fugt indefra 🙂 Derudover kan jeg ikke undvære a-dermas exomega fra oktober – april. Jeg er 27 og stadig indehaver af børneeksem-look-alike + meget tør sensitiv hud. Exomega redder mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne sofie

  Væske og så smør Jeg vaseline eller mandel olie på mine meget tørre steder inden Jeg hopper i seng . Bad med mandel eller kokos olie. Eller bare fingerbad. Det fif gave alle mødre i Sydafrika, da vi hentede vores dreng. Afrikaner hud udtørring meget let og huden bliver nærmest grå/hvid ved albuer knæ kinder hænder hvis man ikke fugter dem HVER dag. Ellers er A derma også super. Og trænger hurtig ind i huden ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Det er vigtigt for mig at tage hørfrøolie og kæmpenatlysolie, det kan ses på huden når man spiser gode olier.Derma har også været fast inventar i mange år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  Lækker konkurrence. Et godt råd er, drik MK olie hver dag, brug en lækker creme som du synes virker på DIN hud, husk at få vand i løbet af dagen, og meget gerne gå en lille Powerwalk så huden også får lidt frisk luft

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Cecilie

  Her i huset bruger vi Derma så snart der står regn og rusk og minus grader på programmet og ja ellers kan jeg anbefale kokosolie, hvis man har tør hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Jeg har ekstrem tendens til tør hud i mit arbejde som sygeplejerske, og især om vinteren er kombinationen af kold luft og sprit ikke den bedste. Jeg begyndte sidste år at give mine hænder en ugentlig tur med håndmaske. Den laver jeg med rørsukker, salt, citron og kokosolie pg sover med dem i en bomuldshandske. Samtidig prøver jeg at undgå for varmt vand når jeg går i bad og vasker hænder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har aldrig rigtig brugt noget selv, men med et barn på halvandet der har slem eksem i perioder, men altid virkelig tør hud! Har det været noget af en udfordring og skulle finde ud af hvad der fungerede. Og en ting er sikker!! Nul kemikalier og stoffer til mit barn 😃 Og derfor er vi urolig glæde for A derma og deres lækre produkter. For det hjælper mit barn og os til en bedere hverdag. Desværre er det bare en stor udgift, så vi ville elske at vinde de lækreste produkter, da det ville gøre sig så godt hos min søn Adam og os ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Birkvad

  Vi sørger for at få masser af vand, stadig lave det spændende for børnene med frosne vindruer, Lime skiver eller bær i vandet.
  En god badeolie er heller ikke af vejen og så god creme i ansigtet om morgenen elsker Derma på alle årstider

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Lyder super lækkert med bær i vandet Lene! MUMS! MOTAGET – held og lykke 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tobias H

  Drik rigeligt med vand OG husk din fiskeolie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hov Tobias! Fiskeolie? Er jeg nød til det? Haha held og lykke! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Undgå at bade de små i alt for meget sæbe. Det udtørrer huden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Det har jeg ikke hørt før! Modtaget! Held & Lykke 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie M

  Uh, det kunne være lækkert! Jeg forsøger at sørge for at pakke mig godt ind i handsker og halstørklæder, så den kolde luft ikke tørrer mig helt ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie M

  Brug læbepomade på fx tørre kinder eller hænder. Det virker rigtig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Olsen

  Har man tendens til tør hud skal man undgå at rense huden i vand fra hanen, da det kan forværres. Brug i stedet f.eks. Ansigtvask

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber lige jeg kan nå at deltage i denne lækre giveaway.
  Mit bedste råd er at bruge en god, fed creme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde D

  Skøn præmie;-)…Synes altid olier til både ansigt og hår redder mig;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en skøn og brugbar præmie!
  Jeg døjer særlig meget med tørre hænder i den kolde tid og er storforbruger af kamfercreme, som simpelthen er uundværlig og også kan bruges andre steder på kroppen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina S

  Herhjemme har vi ikke en “smart” eller god opskrift på tør hud, vi passer i stedet på med sæben:) Vask af ansigtet bliver gjort med rent vand og lillemand bader hver dag også kun i vand uden noget og får kun en smule sæbe i håret, når ham virkelig er møg beskidt🙈 FoRsat god dag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Nivea fed creme! Den alle “duftede” af i 90’erne 🙄. Prisvenlig & den virker altså bare bedre end noget andet! Ekstra plus er selvfølgelig at den er mild nok til at alle ungerne også kan få smurt de tørre, røde efterårs kinder 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  vand vand vand og fedtcreme 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alovera creme virker ofte godt for mig…. og så skal der drikkes vand
  nå ja og passe på med for krase sæber.
  håber jeg når det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Vincentz

  Parfumefrie produkter og masser a indtagelse af vand. 💧💧💧

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Kokosolie og mandelolie er meget blide mod huden. Forsvarets salve (svensk) er kanon på frosteksem, tørre albuer, sprukne hæle osv. Vi har også meget sart hud, så Derma er guld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte L

  Masser af vand er vigtigt, ellers olier…både det jeg smører på og det jeg tager som kosttilskud;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Argan olie som ansigtsrens og fugt er mit bedste tip! Og så selvfølgelig masser af vand samt en god fiskeolie i korrekt mængde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   fantastic tip! konkurrencen er slut dog 🙂 TAK fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kino

  Smør huden ind lige efter du har været i bad, når huden stadig er lidt fugtig, så holdes noget af fugten inde i huden. Gå ikke i bad mere end en gang om dagen. Når det er koldt, er det skønt at stå under det varme vand. Det er bare ikke godt for din hud, for lange bade udtørrer langsomt din hud. Når du kommer ud af badet, er det en god idé ikke at have alt for travlt og hurtigt gnide huden tør. Dup i stedet. Husk at drikke rigeligt med vand, så kroppen har noget at fugte huden med. Hvis din ansigtshud er tør, så lad være med at vaske ansigtet med vand fra hanen, fordi det vand indeholder ofte fluor og andre uønskede kemikalier. Brug i stedet koldt mineralvand eller rens dit ansigt med en alkoholfri renselotion, toner, eller kosmetisk mælk (lavet af naturlige ingredienser).

  Håber det er nok:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPE FAVORIT SØNDAG