BØGERNE LÆSER JO IKKE SIG SELV - KONKURRENCE!

OM AT REJSE ALENE MED EN AF SINE DØTRE.

 

Processed with Snapseed.

Jeg vil være ærlig og sige at jeg har gået og tænkt over en ting. Siden jeg var i Disneyland Paris med Merle har jeg tænkt over det. Det er faktisk ikke så dum en idé at rejse alene med en af sine døtre. Jeg har altid tænkt at det var lidt mærkeligt. Jeg har en veninde som gør det med hendes børn. En lille weekend væk fra resten af hendes familie. Jeg respekterede det – men forstod det ikke helt. Så kom invitationen til presseturen. Mig og EN datter. Ikke 4 døtre. Jeg er den dag idag dybt taknemmelig for at jeg ikke aflyste, eller meldte fra. Jeg tog Merle med på et eventyr. Et eventyr som vi to vil have alene – bare os to. Vi så en film om paris – og Merle lyste op ” far det er der vi var sammen”. Ja hun mener at Paris er lig med Disneyland 🙂

Jeg er kommet frem til denne konklusion. Jeg vil med glæde dele eventyr med hele familien. DET er mega vigtigt! MEN – og det her er et mega kæmpe stort MEN. Jeg vil elske at dele eventyr alene med en af mine døtre. I en perfekt verden ville man kunne gøre og prioritere begge dele. Det ene skal ikke udelukke det andet. Jeg forstår min veninde nu. Det giver mening!

REJSER I ALENE MED EN AF JERES BØRN? ER DET LIGESÅ MAGISK?

TAK FORDI I LÆSER MED

🙂 A

   

4 kommentarer

 • Sophie

  Så fin en blog du har dig! Men hvordan valgte du egentlig hvem af dine piger der skulle med??? Tænker da de alle fire var ellevilde med at komme til Disneyland 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hej Sophie, Tusind tak! Jamen de største døtre havde lige været med i London.Og det gav mening at tage Merle med. Noomi er 2 og den oplevelse får hun til gode – ligesom de største 🙂 TAK fordi du læser med evt læs indlæggene om disney land dagbog første dag der står der lidt mere tror jeg? A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidste år var jeg i London med kun den største af mine piger, da var hendes fødselsdagsgave, og det var bare den bedst tur – en ferie der var helt på hendes præmisser, der skulle ikke indgås kompremier, og hun havde fyldt ud min opmærksomhed hele turen.
  Nu glæder jeg mig til at det jeg skal afsted med den mindst om godt 2 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Hvor lyder det til at have været en fantastisk tur! SÅDAN! Tak fordi du læser med 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BØGERNE LÆSER JO IKKE SIG SELV - KONKURRENCE!