• ···
PIGE FEST MED PAW PATROL

SPONSORERET VIDEO – DRØMME REJSERI – HVOR SKAL VI HEN?

HVOR SKAL VI HEN?

image

image

Jeg er tosset med at rejse. Jeg er faktisk RIGTIGT tosset med at rejse. Både med familie – med hustruen og alene. Vi har faktisk planlagt en ferie i næste uge som jeg glæder mig top meget til. MEN vigtigst af alt er jeg tosset med at drømme om rejser. Drømme om alt lige fra Barcelona til Californien. Eller USA generelt. Af en eller anden årsag har vi aldrig prioriteret USA. Jeg ser mange tage til Los Angeles. Er det måske et sted man skulle overveje? En anden ting er hvem man flyver med. For mig er det vigtigt at flyselskabet er behageligt. Det må gerne være billigt (lad os være enige om at det er en udskrivning med 4 døtre… nuvel det er mit vilkår!) men mest af alt skal det være komfortabelt. OG der må mega gerne være WIFI. Ser i man skulle tro at WIFI var en normalitet hos mange flyselskaber – MEN NEJ. Hos de fleste er det en ting man først opnår mulighed for, på de dyre billetter. Altså flyture jeg godt kan se LAAAANGT efter med min dejlige familie. Et godt bonus program er også at foretrække! Et bonus program hvor man kan, optjene (cash) points, fordele som fast track og gratis kuffert (som snart også er en extra udgift). Det er om at holde tungen lige i munden, når man efterhånden vælger et flyselskab til sin rejse og eller ferie. En ting er sikkert – jeg ved præcist hvem jeg typisk vælger at flyve med. OG her er en video om dem.  Tjek den liiige ud venner 🙂

 

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF NORWEGIAN REWARD

   

2 kommentarer

 • Vi har rejst mange gange med vores søn fra han var 6 måneder gammel: Dubai, Vietnam, Rhodos, Mallorca, Thailand m.m. Og har netop booket en 4 ugers familietrip til Thailand i februar for…. hold lige fast…. 10.7000 for os alle 4 i en flyver 😳✌️🌴🌍 Wup! Turkish Airline du! 🙌 Det gode ved Thailand er at du bare kan tage afsted uden nogen plan. Det er sikkert/nemt at rejse rundt, man lever billigt og kan nemt komme rundt i landet og se/opleve det man drømmer om. Ville blot tippe om at det ikke behøver koste en formue at få hele familien kastet på et fly ned til palmer, sol og masser af Elsa/Anna badedyr 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   SABINA DET ER DA FOR VILDT!!!! wow jeg vil også til thailand…. SHIT det er optur!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIGE FEST MED PAW PATROL