• ···
DEN FORFÆNGELIGE MAND - TRAVELLING LIGHT(er)?

LYS I DEN MØRKE TID (KONKURRENCE)

Advertisement

image

SPONSORERET

Lets face it. Den mørke tid er her. Jeg føler nærmest at vi har lyset tændt hele tiden hjemme hos os. Og det er også lidt hyggeligt med dæmpet lys engang imellem om aftenen på sofaen under tæppe og med kaffen tæt på. Vi har lys dæmpere på alt vores loftsbelysning og jeg er vild med hvodan det kan skabe den helt perfekte stemning. Nu har vi prøvet noget nyt. Vi har prøvet Philips scene switch led pærerne. Med tre tryk har du tre forskellige lys styrker. Tre nemme tryk fra din normale stikkontakt. Pludselig har du lysdæmper på “normale” stikkontakter. Og dermed 3 forskellige lys stemninger i dit hjem.

Super stærkt koldt lys:

image

Medium stærkt lys:

image

Varmt dæmpet aftenhygge lys:

image

Det er optur! Det er super nemt – og med LED er det også en perfekt langtidsholdbar investering! Vi har prøvet dem både i stuen og på badeværelset. Badeværelsesbelysning er vigtigt for os også. Hver aften inden vi selv går i seng løfter jeg Merle ud for at hun kan godnat tisse. Og de nye lys indstillinger gør at det dæmpede lys ikke vækker hende for meget. Derudover er det stærke lys perfekt til min hustru når hun ligger make up (ifølge pålidelige kilder hehe). Jeg skal købe flere af disse fantastiske pærer til resten af huset. De er optur!

APROPOS OPTUR SÅ HAR JEG EN KONKURRENCE OGSÅ!

Vind en fantastisk kasse med en masse (HELE 35 STK!!!) forskellige PHILIPS light switch LED pærer!

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar om hvorfor du synes det er ligeså optur som jeg synes!

Vinderen findes 18/11 og bliver udnævnt herinde i dette indlæg!

OGSÅ KØRER BUSSEN!

   

52 kommentarer

 • Betina

  Wow – ville elske at vinde. Når vores tvillinger vågner om natten og kommer ind til os ville det være så dejligt at kunne tænde natlampen på natbordet med et blødt og stille lys. Og juleaften som vi skal holde hjemme i vores hus ville også blive ekstra hyggelig med denne form for ny belysning i stuen ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Ja en helt speciel jule belysning! 🙂 Held & Lykke 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Det ville være fantastisk med sådan nogle fede pærer der passer til alt! Til at skabe mere lys på en mørk eftermiddag, til hyggelig godnatlæsning, og den helt dæmpede til natteamning af lillesøster 🙂 Netop så hun ikke vågner 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine?

  Det ville være fantastisk med sådan nogle fede pærer der passer til alt! Til at skabe mere lys på en mørk eftermiddag, til hyggelig godnatlæsning, og den helt dæmpede til natteamning af lillesøster 🙂 Netop så hun ikke vågner 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Godnatlæsning er nemlig perfektion med den type pære!! Held & Lykke 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Kaltoft

  Wow, hvor er det smart!! Vi har snakket om at få lysdæmpere i hele huset, netop på grund af f.eks. små børn, der skal skiftes/ammes/osv. om natten. Men også bare fordi at dæmpet belysning er mega hyggeligt. Så at vinde denne præmie ville i hvert fald være en start! Og måske slap vi så helt for at skulle sætte lysdæmpere op 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Uh, sikke en flot præmie. Jeg er gift med en el-spade (kan I huske de reklamer?) /el-ingeniør og han mumler konstant noget om pærer. Jeg har indtil videre ikke deltaget så meget i snakken, men hvor kunne det være sjovt at give ham sådan en kasse! Plus den med make-up-lys, den er jeg helt med på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Det er jo genialt i så mange situationer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise FB

  Det kunne være fedt med muligheden for nemt at skifte styrke på belysningen, da ikke alle vores lamper har lysdæmper indbygget. Og med 35 pærer kan vi også glæde veninden lidt længere ude på øen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fordi det både kunne være fedt at vinde konkurrencen men også fordi at LED er SÅ meget bedre for miljøet end som pærer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna D

  Perfekt til stuen!
  Ville være hyggeligt med dæmpet aften lys til december

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Fantastisk præmie. Vi har en stor stue der agerer tv-stue, spisestue, tegnestue, lægeværelse og meget andet, så nogle gange er hyggebelysning det rigtige valg og andre gange det skarpe lys, /0 man kan se hvad man tegner 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Det ville være så skønt at vinde. Jeg har virkelig store problemer med at finde det rette lys, der passer til både hygge, godnat læsning og når vi hygger med film i sofaen. Ungerne og jeg vil blive vildt begejstrede for bedre lys i vores liv 😊😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten Overgaard Pedersen

  Helt klart optur. Perfekt til de små tissetrængende børn om natten. Men også os voksne inden man skal i seng/når lige har blundet på sofaen. Ikke for meget skarpt lys – tak 😉

  Tak for at du har teste det for os andre. Er der både store og små fatninger blandt de 35 stk. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Forskellige personer i en husstand = forskellige behov 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hold nu k….. hvor lyder det bare smart!! De ville passe perfekt ind herhjemme egentlig af mange årsager🙈 Er gift med en elektriker og sparenørd på alle punkter men ISÆR lys😂 Han løber nærmest efter mig for at slukke mit lys, for lad os være ærlige, så er jeg en dør til det og så synes jeg det er dejligt med et oplyst hus🙈 Derudover har han næsten lige hængt en lampe op, over bordet i stuen, men den hænger aaaalt for højt, så vi blir altid blændet i sofaen😂😂 og ROM blev jo ikk bygget på en dag, så hvornår den blir sænket må guderne vide🙈😂 desuden har vi to små børn, så det ville være perfekt på badeværelset, så lillepige på 2 mdr ikke skal ligge og kigge op i de kraftige lys, når hun skal skiftes om aftenen og natten.. Det er lidt bøvlet kun at skifte i lyset fra ens mobil😄 Alt i alt ville jeg elske de lys herhjemme og mon ikk min sparemand også ville det👏🏻😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lauersen

  Ej hvor kunne det blive genialt med sådanne pærer mange steder her i lejligheden. Blandt andet i læselampen og i soveværelset – det ville være meget mere behageligt med lidt dæmpet belysning kl.5 om morgenen :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Nøj hvor ser det lækkert ud. Min yngstearving kan ikke tåle stearin lys, så det ville være perfekt med elektrisk lys, som kan skabe hyggestemning herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Wow, Hvor er de smarte de pærer. Især til nattetisseriet, hvor det kan dæmpes, min datter er lige ude hver nat og tisse og det kraftige lys er på ingen måder behageligt. Jeg vil helt sikkert gerne havde sådan nogle pærer i hele hjemmet, for de er da bare smarte😊.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Det lyder godt nok smart! Sådan nogle kunne vi helt sikkert godt bruge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Whaaaaaaat en fed konkurrence! Krydser så meget fingre for at jeg bliver den heldige. Jeg har altid haft et stort ønske om at kunne dæmpe lyset i ALLE mine lamper, men det er sådan et kæmpe arbejde at få nogen ud og sætte de rigtige stik i, købe de rigtige pærer etc. så det er sjældent jeg får mit ønske opfyldt 🙁 Jeg står overfor at flytte snart og hvis jeg i den forbindelse kunne slippe for alt det ballade ville jeg være så lykkelig! NØJ hvor er det altså bare smart.Julegaveønske #1!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg synes, det er super cool med 3 styrker på lyset fordi:I køkkenet er det meget praktisk at kunne fyre op på fuld styrke , så mad- tilberedningen er synlig og sikker, for derefter at skrue ned for styrken og spise i køkkenet ved mere hyggelig belysning. På børneværelset får lyset fuld styrke, når der skal læses og tegnes, men medium, når der skal slappes lidt af inden sengetid.
  I stuen, når jeg skal læsse en god bog får den fuld styrke, hvorimod hyggestunder foran tvét er i mere afdæmpet belysning.
  Jeg tror, simpelthen disse pærer vil skabe mere hygge ♥♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Ej! GENIALT! Altså, hvor mange har min mand ikke næsten FLÆBET over ikke at kunne se en disse, når han krabber famlende rundt i soveværelset og leder efter den mindste bukkebroses sut! Haha! Det ku’ være en VILD julegave at give ham (for jo, de ville KLART komme under træet, han ville blive ELEKTRISK!), tænk sig, aldrig mere famlen, men ved blid lys, der ikke vækker baby (sådan sindssygt meget), MÅ sutterne da lade sig finde LIDT lettere!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Far til Fire piger

  NY DATO HVOR JEG FINDER VINDER ER 18/11 – Philips vil give jer endnu mere tid til at deltage! 🙂 MVH Allan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse

  Mere smart blir det vidst ikk, især ikk når man er elektriker og går op i gode pærer og godt lys👍 Mon ikk konen også ville elske dem, når hun ammer om natten eller når vi pusler vores lille pige på 2 mdr😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Lasse krydser fingre! Og tillykke med den lille ny! 🙂 Nyd hvert sekund!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Total optur at man ikke behøver tænde skarpt lys i hovedet på ungerne om natten!!!👍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Det er da nogle fantastiske pærer. De vil passe godt ind i hele huset. Både i stuen til børneværelserne. Dem vil vi helt sikkert blive glade for, hvis jeg bliver den heldige. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter

  Super godt med børn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Far til Fire piger

  VINDEREN AF DENNE KONKURRENCE ER LASSE! Håber i får glæde af dem og den dæmpede belysning med jeres lille datter! TILLYKKE!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN FORFÆNGELIGE MAND - TRAVELLING LIGHT(er)?