JULEN SMAGER DEJLIGT AF...

STOLT FAR PUNKTUM DK

image

Sidder i taxaen på vej imod lufthavnen og endnu en “tidlig ud og sen hjem” arbejdsdag – denne gang i Oslo. Jeg sidder og smiler (er pisse træt men smiler stadig) over mine største døtre. Min hustru var til skolehjem samtale. Det er altid med ydmyghed at vi tager til disse. Vi har indtrykket af at vores døtre gør det bedste de kan og er glade for at gå i skole. Men vi hørte fra skolens side at døtrene var dygtige til at gå i skole. Og vigtigst (for mig især) af alt så var de en god kammerat. Ser i, som en der oplevede mobning i skolen så er det super vigtigt at have nogle børn der socialt forstår hvordan man opfører sig pænt. Det er vigtigt for mig at vi har døtre der er gode kammerater. Jeg var kort i Stockholm og købte en blød gave med hjem til dem som nu står på deres plads på spisebordet. Jeg er pisse stolt. Og jeg har skrevet en godmorgen seddel hvor dette står. Jeg glemmer engang imellem at fejre selv de små ting – simpelthen fordi det hele går lidt hurtigt engang imellem. JEG ER STOLT FAR PUNKTUM DK og jeg har denne gang husket at fejre dette.

HVORDAN HAR I DET MED SKOLEHJEM SAMTALER? DET ER LIDT SOM EN EKSAMEN FOR OS FORÆLDRE OGSÅ FØLER JEG?

🙂 A

   

4 kommentarer

 • Nicole

  Hvor er det fantastisk at læse ! ❤️
  Dejligt at du har fokus på at dine døtre er gode kammerater ! Der burde være flere forældre som dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Gudskelov er der mange! Selv i en tid hvor vi er ego om vores egne børn 🙂 TAK FORDI DU LÆSER MED nicole 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi kjeldgaard

  Tillykke med dine dygtige piger. Du kan roligt være stolt( meget apropros dit tidligere indlæg om at være lortefar)

  Det er skønt at få bekræftet fra lærerne , at ens børn rent faktisk er nogle individer der både fungerer socialt og fagligt. For mig er det også langt vigtigtere at mine børn forstår de sociale spilleregler , , så skal det faglige nok komme( hvis det skumle være et problem) For trives man ikke i skolen, er der overhovedet ikke åbnet op for læring )

  Jeg er også et mobbeoffer( hader i grunden det ord) og jeg har virkelig forklarer mine børn utallige gange om ,hvor vigtigt det er at være en god kammerat og at kunne sige fra overfor mobning og ikke mindst kunne hjælpe de svage. Det er lykkedes- heldigvis.

  De der skole- hjem samtaler…. jeg sveder stadig når jeg skal afsted til sådan en. Nu er det den 4 i rækken som går i folkeskole og jeg synes stadig det er en forældre eksamen. Selvom det altid går godt , så synes jeg stadig det er hæsligt .

  Ligesom når de er ved skoletandlægen….. tænk hvis de har et hul???? Så er man sgu da dumpet som forælder Hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAH heidi hvor er du sej – og du har ret 🙂 Hav en dejlig weekend! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEN SMAGER DEJLIGT AF...