PAW PATROL - VINDERNE ER!

TYPISK FERIE STRESS!!!

image

Vi blev hentet tidligt på hotellet og kørt til lufthavnen. Vi sov alle i bussen der kørte os afsted og ankommer til lufthavnen. Vi får pakket ALLE vores tasker på trolleyer og for bevæget os over imod check ind. Det er nogle lidt trætte børn og det hele er lidt træls (for at bruge et jysk ord som jeg er sikker på at NUTIDENS MOR bruger – altså fordi hun er fra Jylland?). Vi får kastet kufferterne afsted og hopper op i taxfree hvor døtrene skal bruge lidt af deres lommepenge på bamser – yep FLERE bamser.

MIDT I DET HELE…

Opstår lidt panik. Jeg kan ikke huske at have set vores pusletaske – i ved den som naturligvis har min pengepung, OG alt pusle grej til Noomi. Hun havde ikke skidt (lad os kalde en spade for en spade) og vi tænkte ikke at denne flyvetur skulle være der hvor vi pottetræner med vores 2 1/2 årige datter… OG VIGTIGST MIN PENGEPUNG VAR I TASKEN!!! Godt jeg må ud og se om bussen stadig er der (en time senere – hvem ved måske ryger han eller drikker tyrkisk te. Som var vildt god ps…) Jeg løber forvildet igennem lufthavnen. Må afleverer mit pas som pant for at jeg kommer tilbage. Altså tilbage til familien som jo rejser uden mig ellers!!!

BUSSEN ER VÆK!

Fedt. Jeg går nu i SERIØS PANIK!!!!

Jeg ringer til hustruen. Så til hotellet. Så til Hustruen imens jeg løber rundt først udenfor så indenfor så udenfor. Jep jeg begynder at svede. Jeg løber udenfor igen. Telefonen ringer. BUS CHAFFØREN HAR FUNDET TASKEN! ok problem han er 25 minutter væk…. 25 MINUTTER VÆK! Denne info kom da der var 15 minutter til at boarding startede. I lufthavnen med 4 gates… Altså ikke den lufthavn hvor boarding trak ud tænkte jeg.. Godt så jeg ventede på bussen imens hustruen og jeg smséde… Lidt panisk til sidst….

image

BUSSEN KOM!!!

Chafføren fik 30 tyrkiske lirer og jeg LØB (igen hej træning!) igennem lufthavnen. Manden der tog mit pas i pant VAR VÆK! heldigvis var en sød kvinde informeret. JEG LØB IGENNEM LUFTHAVNEN og ned til rulletrappen til min familie som stod og ventede. De havde været helt i panik – døtrene – “kommer far med flyet også mor?” “skal vi flyve uden far”. Og når alt kommer til alt er det jo trods alt meget fint at de ikke bare tænkte “FARVELLER FARMAND” “ENJOY CYPERN” alene…

SHIT en vild afslutning på ferien og en vild start på en lidt lang flyvetur hjemad.

TYPISK OS!

HAR I OGSÅ PRØVET NOGET LIGNENDE?

🙂 A

   

4 kommentarer

 • Betina

  Helt færdig af grin! 😂 Men ork ja har også prøvet det (bare uden børn) én gang var min kuffert gået op i en græsk lufthavn hvor jeg blev kaldt over højtaleren og eskorteret af mænd med maskingeværer. Og en anden gang var min mand og jeg ved at misse vores connection-flight i Atlanta (fra Miami) – så vi highjackede sådan en golf-vogn med kører i og bestak ham til at køre os til gaten i vanvidskørsel. Og da vi kom frem var gaten lukket og så fik jeg et mindre nedbrud som resulterede i at vi kom med ombord – flyet lettede da vi smed røven i sædet 😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHAHAH golf vognen er jo den sejeste historie! HAHAHAHA!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Åh shit – kunne faktisk mærke min egen puls stige. Før jeg var mor og kone til min mand, var vi på kæreste tur til Rom. Vi skulle med flyet hjem ved 8 tiden om morgenen, og selvom vi havde bestilt en taxa som skulle komme i virkelig god tid endte vi i kø på motorvejen og jeg gik mere og mere i panik mens sekundviseren på uret bare drønede rundt. Lang historie kort – endte det med min kæreste og jeg kom løbende gennem lufthavnen mens der i højtaleren lød vores navne og “This is the last Call”. Men ja, også vi nåede det – mere end man kan sige om vores bagage som kom hjem 1,5 uge senere end os (tak Ryan air).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   HAHAHA randi – den tur lyder også bekendt! Shit mand! nogen gange er det ligesom lige gyldig hvor meget tid man har – det er aldrig helt nok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAW PATROL - VINDERNE ER!