• ···
DEN FORFÆNGELIGE MAND - 5 NYTÅRSFORSÆT

FAMILIE KALENDEREN – EN KONKURRENCE (er afsluttet)

image

image

2017 ER I FULD SVING. MEN ALLIGEVEL VIL JEG GERNE HYLDE JER DER MÅSKE IKKE ER I SÅ GOD TID.

 

GIVE AWAY ER SLUT OG VINDEREN ER Mathilde Jensen

KÆMPE TILLYKKE! 🙂

Jeg vil gerne hylde jer der måske har brug for lidt logistik – i ved en kalender der hjælper jer med at holde styr på det hele! Seje Cahetu damerne vil gerne begave 1 års FAMILIE kalender til dig OG også til en ven/veninde/forælder/søskende/fætter/kusine!!

Alt du skal gøre er at skrive herinde HVORFOR du netop skal bruge denne kalender – OG måske også hvorfor den stadig ville være et hit selvom vi er igang med 2017?

VINDEREN FINDES PÅ FREDAG 6/1 OM AFTENEN!

image

Kalenderen er TOP SMUK design OG passer med garanti ind i de fleste nordiske hjem! lad os komme igang!

Check seje CAHETU for mere info og inspiration 🙂

A

   

65 kommentarer

 • Christine

  Jeg skal vinde den, fordi jeg er en del af en familie på fem, hvoraf tre er børn, og jeg kan simpelthen ikke holde styr på alle aftalerne, hvis ikke denne kalender kommer hjem til mig 😊 Den vil være et kæmpe hit, fordi den er SUPER smuk, og så er 2017 heldigvis heller ikke ældre end at den kan benyttes de resterende 362 dage, der er tilbage af året 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Vincentz

  Vi er godt nok ‘kun’ en familie på 3- men vi har så fandens svært ved at huske hvad vi skal og til at få logistikken op når både mor og far arbejder 3-holdskify. 🍀✖️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Modtaget – jeg tror ærligt at jeg ville have svært ved at overskue logistikken med et enkelt barn haha! Held & Lykke 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min mor ville elske denne kalender, for hun elsker når en kalender både er praktisk og flot at se på. Denne kalender er jo et helt kunstværk ⭐️⭐️⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære far til fire
  Kalenderen er smuk og din giveaway kommer som sendt fra himlen da jeg endnu ikke har fundet en kalender for 2017 som mine øjne elsker.
  Jeg nyder at have en smuk kalender hængende som kan huske mig på alle de skønne mennesker i mit liv som har fødselsdag henover året. Dejligt inspirerende nytår til jer alle.
  Kærligst Shelley

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Vi mangler en ny kalender, da vi endnu ikke har fået købt en. Jeg elsker papir kalendere, da de giver mig bedst overblik. Vi skal vinde, fordi har travlt med skiftende arbejdstider. Det er svært at holde styr på vores aftaler når vi ikke har et sted hvor vi begge følger med og skriver ned.
  En kalender giver mig mindre stress og mere energi til hyggelige ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Nielsen

  Jeg elsker smukke kalendere og mangler en papirkalender i år, troede jeg kunne klare mig med kalenderen på telefonen, men det går ikke. Min datter Ida @idafwl vil også elske at have så smuk en kalender hængende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Vi kunne godt lige bruge sådan en herhjemme, min søde mand har nemlig en hukommelse som en si. Så jeg tænker, det kunne være vældig fint med sådan en sag i køkkenet til at skabe overblik over vores planer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natashia

  Kalenderen er jo simpelthen så smuk og må være årets kalender i vores nye hus vi flytter hen i 1. Februar.
  Med nu 3 børn og familie i Kbh & Jylland er der mere end rigeligt at holde styr på🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Den kunne være med til at skabe overblik i en travl hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Rigtig godt nytår:-)

  Dejlig, smuk kalender.
  Passer til mig med børn, plejebørn og børnebørn – her sker altid noget, som er vigtigt at holde styr på:-)

  Min ene plejedatter oh hendes store familie kunne også have meget stor gavn af denne kalender:-)

  Og så passer den smukt ind i vore hjem:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Puha fordi vi er en familie på 5 som alle har hver vores hobby hvilket gør at det kan være svært ikke at dobbelt booke :O Så denne kalender kunne holde os inden for rammerne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg kunne utrolig godt bruge en fin kalender, da jeg knokler med 3.g og virkelig godt kunne bruge en hjælpende hånd med planlægning af mit liv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Sikke en fin præmie – lige hvad vi har brug for hjemme hos mig. Vi har det med at glemme hinandens aftaler, så det vil uden tvivl være genialt med sådan en kalender, så vi kan holde styr på hinandens og vores fælles aftaler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Fordi jeg slet ikke har købt nogen endnu, men indtil videre har 4 post it sedler hængende!!😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  fordi der er masser at holde studerende som studerende samtidig med at det hele derhjemme skal hænge sammen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Som familie på 5 – mor, far og 3 børn er det nødvendigt med en stor familie kalender😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Jensen

  Denne kalender ville være perfekt i vores lille hjem, synes den er så flot. Min kæreste og jeg flyttede sammen i oktober, så det ville være rart med en kalender der kunne give os et overblik over hvornår vi hver især skal hvad – især da vi begge både har studie og job. Den ville være et sikker hit også selvom året er startet, da vi ikke har fået købt en og ikke har så mange penge at rykke rundt med – håber 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg skal vinde den fordi jeg nu er blevet mor til 2 og frygter at min ammehjerne ikke er forsvundet til april, når jeg starter arbejde igen og derfor ville denne smukke kalender hjælpe os (læs mig) meget i vores hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, sådan én ville være skøn. Jeg har endnu ikke selv fået købt mig en kalender, og jeg er ikke så god til at skrive mine aftaler ind på mobilen – jeg skal helst have det hele fysisk ned på et stykke papir, hvor jeg kan se det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Hansen

  Dette år bliver fuld af aftaler, møder osv., og da jeg er gravid pt, fungerer min hjerne ikke så godt som den burde. Efter jeg har født til sommer, tror jeg både min kæreste og jeg kommer til at være forvirrede, og derfor ville det være lækkert med en familiekalender, der kan huske os på, hvad pokker vi egentlig skal 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Hos os er en kalender virkelig vigtig. Min datter har autisme, og har brug for at have et overblik over vores aftaler og gøremål 🙂 Så vi ville få så meget glæde af en fin kalender..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Halberg

  Fordi vi er en familie på 5 og vi er bare ikke særlige dygtige til at have styr på aftaler og sådan.. Faktisk så lidt styr på det at vi kom til at sende børn i skole mandags ( de skulle først starte onsdag) ups men sådan kan det vel gå når man ikke lige få skrevet ned.. ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har ikke børn, men har ptsd, mit fokus er elendigt de fleste dage, jeg laver ofte hjemmelavede “familiekalender” til hver uge for at få overblik, det ville da være en kæmpe hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Årh det ville være fedt – jeg arbejder i skiftende vagter, min søn går til sport, det samme gør manden, han har en del møder om aftenen osv. Der smutter bare en aftale i ny og næ, så kalenderen ville være en kæmpe hjælp!

  Den anden skal gå til min kollega som også har tendens til af der ryger en aftal af og til 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Den vil jeg gerne vinde, for hvert år har jeg en kalender med mine børnebørn. Den fik jeg ikke i år og det har jeg fuld forståelse for, men jeg savner en flot kalender, der kan bringe glæde dagligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tove

  Jeg skal vinde, og forære kalenderen til min datter og svigersøn, så de kan holde styr på egne og børns aftaler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Bonde

  Jeg vil gerne vinde en kalender til vires lille familie så manden og heg kan holde styr på dels aftaler men også mine weekend/aften/natte og dagvagter..
  det bliver sku ofte hurtigt uoverskueligt med de skiftende vagter, en baby der ikke går i institution endnu, en mor der arbejder og en far der arbejder..
  så en kalender til at give hele familien et godt overblik 👀

  Forstår jeg det rigtigt at man kan vinde to?🙃

  I såfald skal den anden gå til min bror og hans to roomies der har brug for en kalender til at holde styr på hvem der er hjemme hvornår og til deres rengøringsskema – ret tiltrængt btw!

  Vi krydser! God weekend ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min familie og jeg vil rigtig gerne vinde den fine kalender fordi den vil gøre vores hverdag meget mere overskuelig. Arbejder som sygeplejerske med skiftende arbejdstider og har to piger med sportsaktiviteter flere gange om ugen. Kalenderen vil være en stor hjælp for min mand men den vil også give os et meget bedre overblik over arbejdstider, individuelle samt fælles aftaler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Haack

  Min familie og jeg vil rigtig gerne vinde den fine kalender fordi den vil gøre vores hverdag meget mere overskuelig. Arbejder som sygeplejerske med skiftende arbejdstider og har to piger med sportsaktiviteter flere gange om ugen. Kalenderen vil være en stor hjælp for min mand men den vil også give os et meget bedre overblik over arbejdstider, individuelle samt fælles aftaler. Og så er det jo kun er kæmpe plus at den er så fin og vil pryde væggen herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Edelskov

  Åhhh – kan man være heldig at vinde denne smukke kalender selvom man højest sandsynligt er lige på falderebet? Og i panik fandt ud af konkurrencen på IG og spildte en hel kop (varm!) kaffe på min (hvide) trøje i farten 💥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Far til Fire piger

  VINDEREN ER FUNDET! TILLYKKE TIL MATHILDE JENSEN – JEG SENDER DIG EN EMAIL 🙂 TILLYYKKKEEEEE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde Jensen

   Kunne slet ikke tro min egne øjne, da jeg lørdag morgen så, at der stod “Mathilde Jensen”, men jeg bliver nødt til lige at høre om det virkelig er mig der har vundet (har nemlig ikke fået nogen mail)? Der er rimelig mange i Danmark der hedder Mathilde Jensen, men håber da inderligt at det er mig der er blevet den heldige vinder 🙏

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   mathilde det er skam dig – TILLYKKE! jeg kan se at noget er gået galt i emailen – UNDSKYLD! jeg sender en til dig i løbet af aftenen igen! TILLYKKEEEEE 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN FORFÆNGELIGE MAND - 5 NYTÅRSFORSÆT