• ···
PLUSPAKKEN ER TILBAGE! FÅ EN GAVE VED KØB HER!

HEJ EXPERIMENTARIUM – KONKURRENCE

img_7130

image

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

OG VINDERNE ER:

NATASJA & SIMONE FER

jeg sender jer en e-mail imorgen tidlig! TILLYKKE!

JEG HAR OPTUR!

 

 

LAD MIG SLÅ FAST. Jeg har faktisk aldrig været i Experimentarium før. Ikke fordi jeg ikke ville, dog har det aldrig ligget på min liste. I går søndags fik jeg en opvågning. Hele familien (inklusiv mormor og morfar) var inviteret til at prøve experimentariet som en forpremiere, inden åbningen på Torsdag. Hele to etager er fyldt med leg og udfordrende kreativitet. Der er Sansetunnel, Bobleriet, Stranden (vandlegeplads!!!) og Den interaktive Biograf. Det var sådan at vi er nød til at tage afsted igen, for vi nåede ikke rigtigt det hele. Det er et sted hvor man seriøst kan bruge en hel dag. En hel dag med udfordringer og sjov for hele familie. I mega smukke omgivelser.

JEG ER IMPONERET!

img_7130

Havnen kuglebane.

img_7133

Pulstorvet.

img_7135

Stranden.

img_0015

Energizonen / Havnen.

img_7141

Stranden.

BOBLERIET nåede vi ikke at tage billeder fordi vi simpelthen havde sådan en fest!!!

OG DET ER IKKE SLUT ENDNU!

Jeg er vild med at i seje muligheder SÅ DERFOR har jeg fået lov til at udlodde 2 fantastiske årskort pakker til experimentarium!

JEG UDLODDER HERMED:

TO PAKKER INDEHOLDENDE

2 VOKSNE ÅRSKORT (12-voksen)

2 BØRNE ÅRSKORT (3-11 år)

!!!

Alt i skal gøre er at svare på følgende spørgsmål:

Hvad vil i glæde jer mest til hvis i vinder årskort pakken?

læs mere om det seje sted HER!

VINDEREN UDNÆVNES HERINDE I DETTE BLOG INDLÆG PÅ TORSDAG AFTEN.

img_7144

 

   

135 kommentarer

 • Liv

  eksperimentarium var mit ynglingsmuseum da jeg var barn, så glæder mig til at vise mine piger det hele – det ser jo virkelig spændende ud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annisette Hemme

  At forkæle min 7 årig dreng, han elsker alt med vand, så alle vand eksperimenterne vil være det største hit – også har du stadig en voksen og en børnebillet du kan udlove.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Frederiksen

  Det hele!!
  Jeg kan huske da jeg som barn var der, hvor fantastisk jeg syntes der var, og det vil jeg gerne give mine børn mulighed for at oplive – og forhåbenligt har de en fest og et fantastisk minde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Metteb78

  🍀🍀🍀 Med årskort til familien vil jeg glæde mig til at kunne fordybe os i hvert hjørne af Experimentarium fremfor med en endagsbillet at halse igennem for at stedet hele 🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Fer

  Ville glæde mig allermest til at se min søns ansigtsudtryk, i de store sæbebobelrør ❤💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Mortensen

  Jeg er lidt i tvivl om hvordan “man deltager på bloggen”, men tænker det må være med en kommentar her 🙈..
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så vil jeg glæde mig ALLER mest til at overraske mine to nevøer med en tur (eller 10) derind! Jeg har få gange været der for mange år siden og det er en fest. Dine billeder derfra vidner om at det er blevet endnu sjovere😍!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   det er lige her Mie så velkommen til! Modtaget! HELD & LYKKE 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sana

  Jeg vil glæde mig til at opleve bobleriet med min dejlige datter 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg glæde mig allermest til en masse kvalitetstid med både manden og alle børnene kombineret med en masse viden og sjove oplevelser😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det hele!! Ville glæde mig til at vise mine piger det hele!! Have en pjatte dag og lave kæmpe sæbebobler. Har været der for nogle år tilbage med mine nevøer og det var fantastisk. Leg for både børn og voksne. Nu er min ældste ved at være gammel nok (4år) til få en fest derude.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Himynameisjukas

  Med 3 drenge ville den kæmpe kuglebane være et sikkert hit😲😲💪🏻👌🏻 Experimentarium er det fedeste sted

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Ville glæde mig mest over at kunne give en skattet barndomsoplevelse videre til mine egne børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg vil glæde mig til det hele, da det er mega lang tid siden jeg har været der sidst!😉🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Birkr

  Med to meget forskellige drenge på 4 & 7 år tænker jeg, at det er rig mulighed for at begge får en fest. Jeg har selv kun gode minder fra experimentariet fra jeg var barn og glæder mig til at se det igen efter ombygning og nu som voksen 😊🙏🏻🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Jeg ville elske at have årskort til Experimentariet da mine børn ikke altid kan klare at være sådanne steder en hel dag. Med et årskort har man den dejlige mulighed at tage “etaper” og så komme tilbage ugen efter. 🙏😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Birke

  Med to meget forskellige drenge på 4 & 7 år tænker jeg, at det er rig mulighed for at begge får en fest. Jeg har selv kun gode minder fra experimentariet fra jeg var barn og glæder mig til at se det igen efter ombygning og nu som voksen 😊🙏🏻🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Jeg ville glæde mig så meget vil at se mine børn se alt det virkelig seje ved at eksperimentere med deres egen krop og til, at de virkelig skulle se, hvor sjovt læring kan være! Hvordan man ved forholdsvis simple teknikker kan få ting til at ske. Som f.eks. der hvor man skulle producere energi til fjernsyn og lampe. Jeg er vild med Eksperimentariums ide med at gøre læring og naturvidenskab til oplevelser for børn.
  Mega god præmie du har her😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg ville glæde mig aller mest til at få en masse oplevelser med min skønne familier og måske også blive lidt klogere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene Johansen

  Jamen det hele da😉 kan huske en tur med skolen midt i 90’erne, og det var en kæmpe oplevelse, som jeg vil elske at kunne dele med nevøer og niece, da oplevelser som dette ikke tilbydes på deres skole, og ved det vil være en succes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Normann Primdorf

  Mikkel på 9 år vil blive helt elektrisk over kuglebanen, og Nohr på snart 2 år vil helt sikkert kunne bruge det meste af tiden på at kigge på stranden 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Er der noget af det, man kan glæde sig mest til?! Det hele ser SÅ spændende ud! 🙂 Jeg ville glæde mig mest til at bruge tiden sammen mest mine unger, hvor vi virkelig ville få kvalitetshygget på et helt andet plan. I en fortravlet hverdag, hvor både jeg og min mand arbejder længe, er det begrænset hvor meget hygge vi har i hverdagene. Årskort ville give os et frirum og en mulighed for at være sammen på en helt anden måde. Ville elske at se mine børns begejstrede ansigter og deres nysgerrighed ved alle de skønne ting der er at opleve Experimentarium.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Elisabeth

  Jeg vil glæde mig allermest til at opleve det (nye) experimentariet med min datter. Hvis vi vinder årskort, vil det være guld værd i vores verden. Vi er begge studerende (mor og far), så det vil være fantastisk at kunne bruge weekenderne og fridage på sjov og opdagelse på Experimentarium med vores datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Klart vandbanen og de forskellige shows. Mor her stemmer for butikken derude:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg husker jeg tog Oslofærgen (jeg er norsk men bor i København) med min far og min bror og spenderede dagen på Experimentarium – det var SÅ spændende! Hvis jeg er den heldige vinner vil jeg glæde mig til at tage min kæreste og søn med under armen og genopleve spændende Experimentariumture!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Ej okay??!? Det er jo en totalt drengedrøm (kan man sige det som pige?) Jeg vidste slet ikke man kunne få årskort. Jeg har fået helt hjertebanken. Haha. Jeg glæder mig til de store sæbebobler 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Friis-Rasmussen

  Jeg/Vi vil glæde os mest til at opleve nye og spændende ting SAMMEN som familie. At se Isabell på 8 blive udfordret og Olivia på 3 blive begejstret og juble af glæde. Det er den største glæde at se ens børn lege og være sammen med dem❤️ Så vil glæde os mest til en stor familie oplevelse – og gerne mange gange!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Bo Petersen

  At se ungerne udforske de mange muligheder. Skal helt sikkert bruge en hel dag. Min søn er sådan en “langsom starter”, der altid liiige skal se tingene an – og så kaster han sig ud i det hele og vil ikke være til at få med hjem 😊 Min datter springer sikkert direkte i bassinet med sæbeboblevand, hvis der er sådan et 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  At se mine to bonus piger på 7 og 10 gå AMOK i oplevelser ☺ Og deres fantastiske umiddelbare glæde som de ville have ved at vise deres lillebror ( min søn ) på 2 år alle de sjove ting. Han ville forøvrigt også ha en fest der, det er jeg helt sikker på 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  I det gamle Eksperimentarium fandtes der en lille kuglebane – den var min søn pjattet med. Jeg kan se på dine fotos, at de har givet den kuglebane en ordentlig omgang steroider, og det glæder vi os helt vildt til at opleve!
  Desuden er det termiske kamera et hit. Husker en tur, hvor jeg stod ved siden af min søn foran kameraet og tjekkede vores kropsvarme up på lærredet. Pludselig kunne jeg se en MEGET rød røv på lærredet, og fandeme om knægten ikke havde trukket bukserne ned og moonede til kameraet!!! Han er ti nu, så jeg tvivler på, han kunne finde på at gøre det igen, men jeg har store forventninger til lillebror på 2,5 år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Ville elske at tage begge børn med på en oplevelse, hvor man lærer om forskellige ting som giver god læring, med masser af science. Vi har allerede været inde og kigge og det ser vildt spændende ud
  Håber at kunne ta mine børn med 😊
  Lene mor til 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Det ville glæde mit helt vildt hvis jeg kunne tage mine to børnebørn og datter med ud til nogle sjove og lærerige oplevelser sammen. Har været der midt 90’erne da min datter var på børnebørnenes alder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Jepsen

  Jeg kan huske som barn at jeg havde en fest på eksperimentariet og den oplevelse vil jeg super gerne dele med mine to små børn som er klar på alt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salli

  Åh hvor fin en gave! Jeg har børn der elsker alt med vand, og en mand der i kraft af dit job er ret nørdet omkring vand(energi). Lad mig vinde så mine børn kan blive lige så nørdede som deres far!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanya

  Stranden!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville glæde mig mest til at opleve sammen med mine sønner på 2 og 7. De er begge nysgerrige og fyldt med gåpåmod. De ville være en fornøjelse at have med på experimentariet! Jeg elskede det selv som barn og vil gerne give den glæde videre ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  For ca 5 år siden havde min mand og jeg årskort dertil. Dengang var vores datter kun 1 år. Selvom at hun var så lille, havde hun alligevel en fest, måske mest pga hun oplevede sine to tossede forældre gå helt i barndommen. Hvis vi vandt årskort til familien, vil jeg bare glæde mig til, at kunne opleve det hele igen sammen med mine to unger. Der findes ikke noget bedre end en hel dag, hvor vi bare kan lege og hygge med børnene og så have det super sjovt og grine sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carola Andersen

  Jeg ville glæde mig allermest til at tage min lillesøster rosa-Victoria på 5 (snart 6 år, hun har fødselsdagden 2 februar!) og min mor med derind og opleve alle se sjove ting! Så dine hyggelige snapstorys på Instagram og det ser så
  Sjovt ud! Jeg elskede selv det gamle Experimentarium da jeg var lille og har nogle dejlige minder derfra, så ville være SÅ SKØNT at kunne tilføje flere minder til bogen og give min lillesøster en masse sjove oplevelser (: plus min mor også fortjener nogle hyggelige og sjove dage (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Mine 3 piger og jeg vil glæde os aller mest til sæbebobleri’et det er så sjovt for både børn og voksne. Men også den kæmpe kugle bane er jeg selv ikke i tvivl om vil være et hit for alle 3 😍 Og ellers bare have nogle super seje hyggelige dage sammen, hvor der skal leges, udforskes og grines😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil glæde mig mest til at dele min store passion for naturvidenskab med mine to børn. Experimentarium er perfekt underholdning for børn i alle aldre og glæden ved at undersøge, udforske og lære kommer virkelig til udtryk derinde. Super konkurrence -super sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Heiredal-Clausen

  Min mand som er ingeniør er helt vildt med at komme og han vil elske at vise vores søn det hele. Jeg selv har nogle gode minder fra at have været der som barn. Det vil helt fantastisk med sådan en gave at kunne der så ofte vi har lyst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Bonde

  Da jeg var barn, kom vi der i ny næ med min folkeskole da den lå forholdsvis tæt på. Jeg husker tydeligt hvordan vi elskede at lege kassedamer og få lov til at bibbe alle hinandens indkøbsvare – jep det havde man optur over da man gik i 4. klasse! 🙈
  Da vi så kom i 7. så var det fede at der midt i det hele var en mørke labyrint – og hvis man kunne få lov til at holde en drengene for klassen i hånden så var det årets optur 😅✌🏻

  Nå men den der biograf det lyder altså ret fedt – og min kæreste har heller aldrig været der så tænker at vi to legebørn ville elske at rende rundt der ✌🏻 Måske vores lille søn er heldig at komme med 😬👶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg ville glæde mig allermest til at vise børnene det fantastiske univers på experimentariumet. Dog er det ikke mine egne børn men derimod min forlovedes søskende. De er en søskende flok på i alt 9 børn. Så dette ville klart hjælpe en del på at kunne tage dem alle sammen med 😍🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det ville være så stort at kunne overraske mine 2 piger på 7 og 9 år med årskort, hvis jeg vandt. Har glædet os til åbningen i Hellerup igen. Der er ikke bare en enkelt oplevelse at fremhæve, men det at der altid er nye kreative aktiviteter og forskellige udfordringer vi kan prøve sammen som familie. Vi kan næsten ikke vente – og tæller ned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff N Jensen

  Lui ville elske sæbebobbel afdelingen. Vi er nemlig kæmpe fan af sæbebobler her hjemme. Men er sikker på at Lui ville elske alt ved ekspromentariet. Han ville elske og komme ud og undersøge og lege i de fantastiske nye omgivelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja

  Jeg vil glæde mig mest til at have en fest sammen med min 2 årige datter og hendes far:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville bruge det som gave til søster og hendes børn, da jeg selv elskede stedet som barn, men hvis ting bliver for meget så kan man bedre med årskort besøge det kort men mange gange, det tror jeg vil være godt for familien….
  så ville glæde mig til at overraske søster og høre gode historier om alle deres ture.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette L

  Jeg vil glæde mig til mange sjove, hyggelige, udfordrende samt lærerige timer sammen med min familie bestående af mand og 2 børn. Ludvig på 7 og Luna på 4.
  Er sikker på, dette er et sted hvor vi alle 4 vil blive udfordret..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg vil glæde mig allermest til at se hvordan hele familien – store som små – ville gå amok i at udforske og opleve. Eksperimentarium er virkelig et sted hvor der er noget for enhver og hvor de fleste voksne bliver små barnlige sjæle som skal trykke på hver en knap. Årskort ville give så mange familieminder 🙏🏼🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil glæde mig mest til at se glæden i mine to pigers øjne, når de slippes løs med leg og ekstra hygge med mor og far

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Jeg vil glæde mig allermest til at se glæden i vores pigers øjne, når de slippes løs med udfordrende og kreativ leg og ekstra hygges med mor og far

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Min snart 3 årige datter ville elske vandområdet og bobleriet 😍 Nogle af hendes yndlings aktiviteter 💦 Så ville elske at dele dette med hende ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina S

  Ville elske at prøve vandområdet og bobleriet med min datter 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville glæde mig allermest til at overraske familien med en skøn udflugt. Gevinsten ville jeg forære min søsters familie, da hun ofte har glædet os med udflugter og de bor tæt på, så de kan få rigtig meget glæde af årskortet. Men vi skal selvfølgelig med den første tur❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kinnie Linnet Nielsen

  Ville glæde mig til det hele. Det er sådan en et fanstisk sted!

  Jeg kom der ofte da jeg var mindre, og vil helt vildt gerne kunne glæde mine to kusiner med et årskort, så de kan få samme fantastiske oplevelse som jeg dengang havde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaja

  Min store pige elskede at være derude inden de flyttede, og nu glæder jeg mig til at vi igen kan komme derud og at begge børn vil få noget ud af det:) vi kommer til at bruge det rigtig meget, da vi bor i nærheden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid elsket at komme på experimentariet. Så ville elske endnu mere at tage min mand og datter med, og ikke bare komme der en gang, men flere gange på et år!! Det ville være optur!! 🙏🏼🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Der er så skægt 🙂
  Jeg vil invitere min niece med der hen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Experimentariet er bare fantastisk. Hele familiens yndlingsaktivitet er sæbeboblerne, som vi altid bruger rigtig lang tid på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth

  Glæder mig til at gense stedet, og vise ungerne det;-) Det er jo et super sjovt sted for både voksne, så ville være fedt med en “fest” eller flere derude for os alle 4:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BlackKBH

  Vil glæde mig mest til at man kan tage derud i tide og utide. At kunne tage dele eller lidt i bidder. Vi var der inden de byggede om og ungerne (og vi voksne) råhyggede os. Så mange sjove oplevelser og underlige påfund. Det er to år siden vi var der, men ungerne snakker stadig om det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Det ville virkelig være optur for vores familie at vinde årskort til eksperimentarium, da vi i øjeblikket er slået ud af kurs pga. sygdom. Vores tvillinge piger, er nysgerrige og kreative og det ville derfor passe perfekt med et årskort dertil, det ser jo fantastisk spændende ud! Skøn konkurrence 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Hansen

  Jeg ville elske at tage min kæreste med, da Eksperimentarium er lige i hans boldgade! Udover det, har vi en del børn i familien, som vi ville kunne tage med og have en fest med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg vil elske at kunne tage mine to skønne nevøer med i Experimentarium og gå på opdagelse. Jeg har kun været der én gang som barn, og det husker jeg som en rigtig god og sjov oplevelse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Øhm, skal man vælge…kan man vælge…tænke tænke…kuglebanen (og resten). Har allerede sommerfugle i maven ved tanken om at vinde årskort – så tør slet ikke tænke på, hvor spændt den 5-årige ville være…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Kære Far til fire piger
  Sikke en fin konkurrence!!
  Vi vil glæde os til at udforske/ opleve hver en eneste ting:) Min mindste søn på 3år spørger dagligt: “Hvornår åbner det nye cirkus?” Håber at kunne tage ham med i cirkus snart;)
  God aften. Kh Cille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Mejlby

  Stranden. Billeder derfra ser ud til lige at være noget for os. Vand er altid sjovt:) Håber det bliver os, så vil vi starte vinterferien der☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Jeg vil forkæle min hustru og vores søn. De har aldrig været der. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Min familie ig jeg har aldrig besøgt stedet før, så det må være det hele vi vil glæde os til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tove

  Jeg vil elske at vise mine børnebørn rundt i eksperimentarium

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  magien ved eksperimentariet med vores datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Det må være sammen med min mand og vores søn. Vi elsker at komme til eksperimentarium

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PLUSPAKKEN ER TILBAGE! FÅ EN GAVE VED KØB HER!