STATUS MED MERLE OG WEEKENDEN DER ER GÅET (UGE 2)…

JEG HAR LAVET AFTENSMAD!

image

JEG HAR OPTUR…

Mest af alt fordi jeg har lavet mad – altså sådan rigtigt. Ikke det der med at varme rester op – som ifølge mine kvindlige kollegaer, er det jeg gør mest. De har ret. Min hustru tænker tit restemad ind i mad planen når jeg er alene med ungerne. Jeg vælger at se det som support. Jeg vælger at smile når Ava smiler og siger

“Far du er ok til at lave mad – men mor er bedre…”

FOR HUN HAR RET! Min hustru ER bedre til at lave mad. Jeg vælger at tænke at det også handler lidt om rutine. Og krydderier måske… som ikke kun er salt og peber. Jeg er typen der skal bage en brownie og glemmer smøret jeg har varmet i microen. YEP selvom det står i opskriften… NUVEL! Tilbage til successen her til aften! Jeg blev spurgt hvad jeg tænkte at jeg ville lave. Og straks kom ærtesuppe på tankerne. OK mest fordi jeg havde hørt at min svigerfar kunne lave det hahahaha! Hustruen fandt DENNE OPSKRIFT som jeg SLAVISK fulgte. OG tadaaa ærtesuppe til aftensmad. Jeg lavede enda salte mandler fra bunden også uden opskrift. (Og de blev saltede)

KENDER I DET MED AT LAVE MAD SOM BARE BLIVER OPTUR –

ISÆR HVIS MAN IKKE ER SÅ GOD TIL AT LAVE MAD?

image

GOD AFTEN!!!

   

8 kommentarer

 • Mia Frederiksen

  Wup Wup, hvor er du sej! 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Det er altså sejt gået – i en travl hverdag (siger hende hvis mand faktisk laver det meste mad herhjemme fordi han kan lide det)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BlackKBH

  Jeg tænker også rester ind, når manden er alene med ungerne. Eller det gjorde jeg. Nød lærer nøgen mand at spinde. Halvanden måneds fravær på hjemmefronten pga hospitalsindlæggelse har lært manden at trylle lidt i køkkenet. Han laver bolledej, så vi får friskbagte boller – hver morgen og han kan sørme også følge opskrifter, så maden er færdig til nogenlunde spisetid. Og det var altså manden som stort set kun præsterede kødsovs pre-november. Så DU kan også sagtens lave andet end rester. Her var det ‘Ingen kære mor’ der hjalp, men mindre kan nok også gøre det. Det ser forresten TOPLÆKKERT ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   prøv at send husbonden linket – den supper var KONGE! nyd aftenen 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Jeg er heller ikke den bedste til at lave mad – men det ser ud som om, du klarede det ret godt 🙂

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Seje Gustavo, vi må lære begge to at blive bedre 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS MED MERLE OG WEEKENDEN DER ER GÅET (UGE 2)…