• ···
VERDENS BEDSTE FASTELAVNSBOLLER!

NÅR MAN SER FAMILIE IGEN…

img_1022

KENDER I DET…

Man har familie lige rundt om hjørnet men man ser dem ikke så tit. Sådan er det med min svoger og svigerinde og deres skønne børn. Ser i de bor 5 minutter væk. Vores børn går på samme skole, og der ser vi dem skam til et hurtigt hej. Men det der med at snakke med dem sådan rigtigt. HVORDAN GÅR DET agtigt. Se DET er der ikke så meget tid til. Idag var dagen hvor vi (uden hustruen som bestemt ikke elskede at vi skulle afsted uden hende – nuvel hun skulle arbejde…) skulle forbi og hygge! Vi var forbi den lokale blomster pusher og hente en værtinde gave – man har vel gode gæste manére, og hyggede med dem før under og efter aftensmaden.

MEN HVORFOR KAN MAN IKKE

GØRE DET NOGET MERE?

Se det er nemlig spørgsmålet. Jeg har lyst til at give en masse skylden. Arbejde. Arbejde. Og travl hverdag (arbejde). Men i virkeligheden er der bare ikke nok tid i dagene til at nå det hele. Jeg tror man må komme frem til at man må ses så tit det er muligt. Være til stede når man ses, og hygge sig TOP meget! Det gør døtrene også. De løber rundt i huset – og jeg må sige det er for dem som et extra hjem!

KENDER I DET?

HAR I OGSÅ FAMILIE SOM I IKKE SER SÅ TIT MEN HVOR DET BARE FØLES HELT RIGTIGT NÅR MAN GØR?

🙂

A

   

4 kommentarer

 • Jeanette tankmar

  Godmorgen
  Hold da op det ku været skrevet af mig det indlæg hehe.
  Vi bor 5 min væk fra min mand tvillingebror og hans dejlige kone – som iøvrigt var/er min veninde og mig der satte dem på blind date og de har været sammen lige siden, 14 år siden-
  Nå men vores unger går også på samme skole og vi mødes tit over mælken i netto, vi er gode til at rejse sammen MEN lige at finde de der middags/kaffe/hygge stunder er vi bare dårlige til. Vi har prøvet at sætte en fast søndagsmiddag på kalrnederen men det går i vasken .
  Vi hygger jo top meget når vi er sammen og ungerne er meget tætte SÅ HVORFOR er det man ik ses mere hehe ???

  J.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Jeanette TAK fordi du skriver det her! Jeg har simpelthen så dårlig samvittighed over at vi ikke “har tid” til at ses mere. GODT at høre at jeg ikke er alene med tankerne! GOD aften 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det så meget, min bror og svigerinde og deres to børn bor mindre end 100 m fra os , det kan blive til et vink når vi køre forbi hinanden , aftaler tit nu skal vi altså ses , men den ene uge efter den anden bliver til mdr , tror det hele handler om tid tid tid tid, vi giver vel bare den tid der er og når den er er det jo top hyggeligt , bare en tanke!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE FASTELAVNSBOLLER!