PÅSKE RABAT TIL DIG FRA MIG!

NÅR FAR SKAL PUTTE DØTRENE…

img_3961

I KENDER DET GODT…

Det er tid og man kan se at ungerne skal til at i seng, og puttes. Hvem putter hvem? Hvem er “bedst” til at putte hvem. Ja altså det rigtige spørgsmål er vel – HVEM KAN PUTTE HURTIGST SÅ DEN KAN STÅ PÅ VOKSENTID. Vi er inde i en periode hvor Jeg putter mini holdet. Det er faktisk fordi jeg lige for tiden kan putte dem “hurtigst” og smertefrit. Det er fordi jeg lige for tiden er inde i en stime af fantastiske putte oplevelser. Såsom stilhed fra døtrene LYN HURTIGT (check!) Ingen drama og børn der løber ovenpå fordi de ikke vil sove (check!) JEG HAR OPTUR! OG hustruen har optur. Og i ved hvad man siger “happy wife = happy life”! Hustruen putter de store børn og læser Harry Potter og det er en perfekt tid sammen for dem, især fordi hun læser bedre højt end mig 🙂 Vi nyder fordelingen lige nu. Nok fordi vi også ved at det kan ændres lige om lidt. Min lucky streak af opturs putninger af mini holdet ophører og ender igen med at vi skal bytte igen. Og sådan er det vel med putning generelt?

HVORDAN STYRER I

PUTNING AF DE DYREBARESTE

DERHJEMME HOS JER?

   

4 kommentarer

 • Katrine

  Tak for din gode blog 😉! Det er rigtig skægt at følge en mand, fordi der er få – ihvertfald som også har mange børn. Vi gør PRÆCIS som Jer – deler os op med det “hold” som nemmest puttes i den “fase” og ændrer på det, når noget sker og det gode pludselig ændres. Når vi ENDELIG når aften, så gælder det Om at få dem puttet uden for meget ballade – vi vil nemlig også gerne have tid alene og hygge os om aftenen. Vi har en pige og en dreng på 3 år og en stor pige på 7. Hvad siger dine store døtre til Harry Potter ❤️❓Min mand GLÆDER sig nemlig til at læse den for vores store tøs (han læser bedre end mig). Dog er det mig, som lige nu putter den store – og ærligt så nyder jeg at have denne alenestund med hende, fordi de små godt kan fylde meget, så vi får samlet op på en masse i vores tid sammen ved sengetid.
  Ha en fortsat god aften. Kh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Døtrene er vilde med harry potter! Vi så allesammen den første film! Det var en fest! Kom igang med at læse den! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Sejt med opturs-putninger 🙌🏻 Herhjemme der putter vi hveranden dag som det nu kam lade sig gøre, for at man ikke skal køre sur i det. Jeg putter hurtigst fordi jeg er en bedre oplæser (min mand døser altid hen når han læser for pigerne) Men jeg er vild med at vi deler det lige og holder fast i det også selvom pigerne brokker sig nogle gange og vil have at “den anden skal putte”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Her skiftes vi til at putte den store på 7. Han laver sjældent ballade – mest hvis han ud af øjenkrogen opfanger resterne af fredagsslikken på bordet😂
  Mindstemanden på 1 putter far oftest! Så er der et minimum af tårer – vand, en sut og putteklud. SOV😊
  Mellemste pigen på 4 putter hendes hjemmepassere 3 gange om ugen og derudover er det MOR der dur❤ Der skal læses Prinsesse Sofia og det falder mest naturligt for mor, lidt ligesom Fifa17 bare er federe for FAR.
  Det fungere👏😴❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅSKE RABAT TIL DIG FRA MIG!