• ···
5 TING VI LYVER OM ELLER SKIFTER NAVN PÅ HERHJEMME!

HEJ FRA TYSKLAND!

img_4627

OGSÅ VAR FAMILIEN PÅ TUR!

Det her er simpelthen typisk vores karma! Vi er stået top tidligt op, været i lufthavnen til tiden og kom ind i flyet til tiden. YES ENDELIG GOD FERIE KARMA! Og og og… En stemme lyder sprødt i højtaleren “vi beklager at måtte meddele at flyet er forsinket grundet tåge”… Ja så kender vi det igen! Flyet var forsinket MEEEN de var sikre på at vi kunne nå det næste fly fra Berlin som skulle tage os til vores eventyrs destination.

DE TOG FEJL…

Og nu sidder vi så her i Cindy’s Diner i afgangshallen i den meget sexede Berlin Tegel lufthavn. Og ja den er omtrent lige så sexet som en omgang død biksemad på en sandstrand. Og et kort øjeblik overvejede jeg om man skulle pakke ungerne i en taxa og kører ind og se Berlin lidt. Den lukkede vi hurtigt ned da vi trods alt har trætte børn og minimum tid til vi skal tjekke ind igen. Igen.

MEN SIKKE VI GLÆDER OS!

Vores weekend eventyr starter igen liiiige om lidt! Glæder mig til at løfte sløret for hvad vi skal!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TING VI LYVER OM ELLER SKIFTER NAVN PÅ HERHJEMME!