EN SERIØST HJÆLPENDE HÅND!

COCK´S AND COWS KONKURRENCE!

img_8910

KONKURRENCEN ER SPONSORERET AF COCK´S & COWS…

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN EEEEER!

TILDE D 🙂

KÆMPE TILLYKKE!!!

JEG ER EN

BURGER ELSKER!

Jer der har fulgt med er nok klar over at det er sandt! Vi var for nogle uger siden på hyggelig aftenvisit på den hyggeligste COCK´S & COWS ØSTERBRO restaurant. Og hele familien havde en fest med alt lige fra burgere til dessert og milkshakes (YUM!).

img_8904

img_8911

JEG KAN GODT LIDE AT FORKÆLE JER…

…med de samme oplevelser som vi får. OG derfor har jeg fået lov til at udlodde hele 500KR til en heldig vinder til at bruge på en valgfri COCK´S & COWS! Vi tager den lige igen…

500KR

TIL EN HELDIG VINDER!

img_8919

img_8917

img_8920

Alt du skal gøre er at skrive HVORFOR burgere er så djævlens gode? Og måske især hvorfor COCK´S & COWS burgere ISÆR er fantastiske! Vinderen findes på søndag om en uges tid. OG DET BLIVER EN OPTUR GAVE AT GIVE VIDERE! Er i klar?

SÅ KØRER BUSSEN WEEEEEE!

img_8925

CHECK DET SEJE BURGER UNIVERS UD HER!

psssst! De har fået nyt menukort 🙂 YUUUUM!

 

   

40 kommentarer

 • Tina KH

  Fed oplevelse for jer alle og jeg elsker også burgere og det andet jeg øjne på dine billeder.
  God september ønskes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Uhhh, alt ved burgere er sååå godt!! Har ikke været på COCK’S AND COWS endnu, men det lyder jo som et MUST!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker en god burger! Balancen imellem snasket, salt, sødt, surt, blødt og knasende – når den er lige i øjet er det er af de bedste måltider man kan få!
  Hvis sides tilmed er gode, og dyppelserne hjemmegjordte så er jeg solgt!
  Første og eneste gang jeg var på cocks and cows

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker en god burger! Balancen imellem snasket, salt, sødt, surt, blødt og knasende – når den er lige i øjet er det er af de bedste måltider man kan få!
  Hvis sides tilmed er gode, og dyppelserne hjemmegjordte så er jeg solgt!
  Første og eneste gang jeg var på cocks and cows tog vi hele møllen af sides – og det var pokkers godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IM

  De har de bedste milkshakes og innovative burgere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina H.

  Burgere er simpelthen bare det bedste – hvorfor? Fordi der er gode kombinationer af kød, salat, dressing og andet i en bolle. Hvis man tænker disse for hver sig, så er det jo kedeligt men alt samlet i en bolle, varmt og sprød. Yum – så har man en rigtig lækker burger som man bare nyder.

  Og ja, Cows laver bare en af de lækreste. Hvor man efter besøget kan bruge flere dage at tænke tilbage til besøget og over den gode burger. Ikke bare det, men også fritterne, milkshakes og desserterne er så gode, at det hele kører.

  Jeg kunne rigtig tænke mig at vinde de 500 kr til at besøge Cows for, for jeg savner det og kommer af sig selv ikke der før til forår 2018, og det er allerede sørgeligt for mig. Jeg er i gang med at spare op til en 3 måneders rundrejse i Mellemamerika og må frem til jul spare på alt, jeg kan. Og det har kostet på alle cafe- og spisesteder. Og ja, selv også de gode burgere skal undværes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Fordi burgere kommer i så mange forskellige varianter! Der er altid plads til en burger, netop fordi man både kan få de store tunge med bøf og det hele, men også en let og lækker vegetar version! Cocks and cows vegetar burger skal dog ikke have skyld for st være let, men lækker det er den! En af de bedste burgere jeg har smagt, og derfor også et tilbagevendende valg når jeg besøger Cocks and cows! Der har jeg brugt mange gode timer med venner og familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Damn det ser lækkert ud – jeg må forbi med mand og unger 🙂

  Burger er bare lækre – bøf, sovs og en blød burger bolle så er min dag perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise FB

  Jeg elsker at burgere kan varieres i det uendelige. Der er altid burgere på menuen til en af vores familiefødselsdage.Og kan man få twister fries og onion rings til, så er jeg helt solgt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min yndlingsspise of all times🍔!!! Blød bolle, grillet bøf, sprøde grøntsager og snasket dressing- whats NOT to like (love)❤️. Skal til Kbh i oktober sammen med min mand, min far og hans kone. Vil elske at kunne forkæle dem med lækkert lækkert lækkert yndlingsmad mens vi er der❤️😎!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde D

  Bare at se på dine burger fotos, fortæller jo alt om hvorfor burgere bare er så lækre, mums bliver mega sulten:-) JEG ER EN BURGER ELSKER:-)
  Det sure, salte, sprøde, bløde i et godt miks. Det er det der gør det så lækkert at spise burger:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Willemoes

  Burger bare så satans lækre fordi de har lidt af det hele.
  Først og fremmest: brød! Hvem elsker ikke en god burgerbolle? Og de findes i et utal af varianter 😛
  Herefter kommer smørelse: en god salat Mayo kan gøre underværker.
  Sprød salat, agurk, ristede løg, karameliserede løg og en lækker bøf! Og og og bacon – selvfølgelig!
  Det hele spiller bare så godt sammen!
  Alle grundsmagene er reprænsenteret. Det er bare mums!

  Har desværre ikke været på Cock’s and cows endnu, men det er på min bucketlist 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Burgere er bare mums… Min mand og mine skønne drenge elsker også gode burgere. Vi kører gerne en længere tur for at smage lækre burgere fra COCK’S AND COWS

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Saftige burgere der gør man undrer sig over om det er en synd at spise hos Cocks and Cows, Jesus så må jeg skrifte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hos min kæreste og jeg er burgere noget magisk, vi går helt vildt meget op i det. Når det skal være ekstra godt, karamelliserer vi baconen. Han koncentrerer sig om kødet og jeg fokuserer på tilbehøret. Så er alt lige som det skal være!

  Cocks og cows er helt vildt godt, fordi vi aldrig går sultne hjem derfra! Og så er deres Estragon mayo heeeelt vildt god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  De burgere gør man undrer sig over om man synder. Jesus, så må jeg skrifte. Saftigt kød, sprød bolle -Amen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Burgere er bare den ultimative yndlingsspise! Derudover var Cocks and Coews de første til at se det geniale i curly fries, som simpelhen ikke findes bedre andre steder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Gildberg Larsen

  Burgere er bare det bedste i verden. Burgere findes i så mange forskellige udgaver at der er noget for alle ligemeget hvad du er til. Cocks and Cows er et perfekt eksempel på lækre Burgere. Mig og mine veninder spiser der flere gange om måneden og kvaliteten er der altid😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Burger er bare en perfekt kombination af brød, kød, grønt og dressing – snasket og lækker på den bedste måde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Thaulow Ellesgaard Sørensen

  Fordi de har fat i det rigtige – tingene er hjemmelavede og det er bare noget specielt med gode råvarer. Desuden er deres interiør gennemført

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg er vild med burgere. Fordi de kan variere alt efter det humør jeg er i. Nogle gange har jeg lyst til en sund burger med en masse salat og kylling. Andre dage kan den ikke få nok snask. Min ynglings er dog med spejlæg og blødeløg 😜😋 Og helt i top, hvis den nydes med pommes og milkshake. Jeg må også erkende, at jeg stadig har et besøg hos Cocks and Cows tilgode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bo D

  Er vild med kombien af sprødt, sødt, surt, stærkt…en burger, når den er god, er altid godt…faktisk altid det bedste;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine D C

  Succes-kriteriet for mig er hvor meget dressing der er i en burger, jo mere jo bedre 🙂 Gerne kombineret med gode saltede fritter med forskellige dypelse og her er Cocks & Cows de bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  En god burger er jo nærmest noget af et kosmisk vidunder – seriøst, hvis det større univers tillod mig at æde burgere hver dag med pomfritter og det hele til, så ville jeg sgu gøre det (men tror nu ligesom at jeg engang har lært atder også skal indtages lidt andet fra den dersens fødepyramide hmmm?!)
  Anyway, tror det er over 1 år siden jeg sidst var på Cocks’n’Cows (den gråd der høres er min, ja) og jeg craver helt sindssygt meget en af deres burgere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  En burger har det hele – syrligt, sødt knas og snask. Der er uendelige mange varianter, så man bliver aldrig træt af at spise dem. Har endnu ikke været på cocks and cows, men krydser fingre for, at jeg får chancen nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Har aldrig prøvet at spise på Cock’s and cows men det ser så godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fez

  Jeg har godt nok ikke været på cocks & cows endnu, men jeg kan da sige at ud fra billederne, ser det virkelig lækkert ud!
  Men HVORFOR burger er så lækkert? Fordi bacon. og ost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M

  De har de bedste bøffer og burgerboller! Og milkshakes!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg har stadig tilgode at spise på COCK´S & COWS. Burgere er et lækkert og uhøjtideligt måltid og jeg er vild med de mange muligheder for variation og smagssammensætninger,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er superglad for burgere – der er en balance i dem, som jeg ikke synes man får I mange andre madvarer – der er en genial kombination, der rammer alle smagsløgene og samtidig er comfort food, så det batter. Jeg har efterhånden spist mig igennem hele Københavns gourmetburgerscene, men jeg mangler faktisk stadig Cocks and Cows, så jeg krydser fingre – og ærger mig over ikke at kunne besvare anden del af dit spørgsmål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie J

  Cock’s and Cow’s er burgerens mester
  Smagfulde bidder så munden den fester
  Saftige bøffer og bløde boller
  Jeg spiser så længe at livremmen holder
  Haner og Køer har styr på det hele
  Jeg nægter så absolut at dele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Cock’s and Cows har knækket koden til mit burgerhjerte. De laver burgere med smag, gode råvare og kant, alle deres burgere er meget forskellige med virkelig meget smag!
  Burgere er bare dejlig nemt, lækkert og enkelt i en travl hverdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Petersen-Jønch

  Jeg synes burger er en fantastisk spise da hele familien kan samles om det. Burger kan laves på alverdens måder så der er noget for enhver smag 😋 Jeg vil dele præmien med min mand og søn og det skal bruges på den nye restaurant på Amagerbrogade 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline C

  Deres burgere er de bedste! Og curly fries

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Uhm.. Burger er bare lækkert og dejlig mættende – jeg melder mig straks 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Burgere og fritter er bare det bedste og det jeg altid bestiller, når jeg spiser ude. Desværre findes der ingen cock’s & cows nær mig (kom til Jylland/Fyn please! !!), men hver gang vi er i KBH SKAL vi ha’ burgere m.m. dér. Det er uden tvivl altid et højdepunkt! De er specielt gode fordi de eksperimenterer, så man får altid noget lækkert. Glæder mig til Oktober, hvor vi skal forbi Cock’s & Cows!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Har aldrig været på Cocks and Cows men det lyder så lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Burger er også bare et kæmpe hit her hjemme. Fordi alle kan få lov at lave lige den burger som er deres favorit.
  Har aldrig været forbi COCKS AND COWS – men hold op de ser gode ud og mums den ser lækker ud den milkshakes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Janne Thorsø

  den første bid fortæller hver et fiber i din krop om det er en god burger… for du er slet ikke i tvivl, når dine smagsløg rammes af lige præcis den rette mængde ketchup blandet med god salatmayonaise, der smyger sig om en grillet bøf parret med osten der blander sig med en smag af bacon, løg, tomat, agurk og grønt…når det hele så samles med en temmelig lækker brioche-bolle, da mærker du mundvandet stige og tigge efter den næste bid og du ved det bare…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg har endnu ikke prøvet Cocks and cows – men jeg elsker burgere 🙂
  Brød og kød – og så det tilbehør hver enkelt synes passer , what’s not to like? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SERIØST HJÆLPENDE HÅND!