#SFS - HVORFOR FÅR VI DÅRLIG SAMVITTIGHED AF AT SIGE NEJ?

STOLT FAR PUNKTUM DK 2

c93bfa03-d071-4479-a384-655d8461a867

NOOMI HAR IKKE HAFT TRAVLT

MED AT SMIDE BLEEN…

Vi har forsøgt henover sommerferien at arbejde hen imod det. Og eftersom hun levede i et par badebukser i italien, så lærte hun at fortælle når hun skulle på toilettet. Vi har haft den klassiske (herhjemme) med at hun gerne ville tisse på toilettet, men ville have ble på når der var andre ting der skulle klares… Vi har egenligt taget det efterfølgende i hendes tempo. Så ville hun gerne smide bleen i løbet af dagen, næste skridt var så at hun slet ikke bruget ble nede i børnehaven, ej heller når de powernappede. Og for nogle uger siden sagde hun til min hustru, at hun gerne ville sove uden ble. Vi lavede den aftale at hun skulle have en tør ble om morgenen i en uge, og få stjerneskud på vores familie tavle 7 dage i træk. Og det fik hun.

0fff4c31-ad0a-4323-bb03-668ff3b073b2

HUN HAR BARE ROCKET DET HER SKIFT!

Og jeg ved ikke om det er fordi hun selv har bestemt tempoet… Her lige før hørte jeg hende gå på toilettet selv, og det gør mig simpelthen så stolt over at hun vågner og mærker efter. Der kommer med garanti til at komme uheld. Og det tager vi med oprejst pande, naturligvis. MEN jeg synes skisme hun er sej den lille dame. Viljestærk og sej. Nu skal puslebordet ud af legeværelset, og det er skisme lidt vildt at vi er nået et tidspunkt hvor der ikke er flere ble børn i vores hus. I vores familie. Næste skridt er så Sut, som hun skal af med. Og hun er typen der ligger og sover med 8 sutter i sengen (dont ask…). Vi har fortalt hende at de store afleverede deres sutter hjemme hos mormor og morfar, for på deres loft har de nisse babyer som gerne vil overtage sutterne (dont ask…). Men den tid den glæde!

8ec5d832-37cb-4ede-8bb7-e227712080a0

JEG ER BARE MEGA STOLT!

#KENDERIDET?

2f4f5d32-611e-48cd-a3ef-6cba8e59f54f

   

8 kommentarer

 • Safiyah

  Det da os mega sejt . Syntes altid børn der smider bleen/sutten/flasken osv er så seje, så du har da alt grund til være stolt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   JUHUUUUU Safiyah, jeg er det skisme også. Hver eneste gang 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er SÅ sejt! Jeg tror på, at det skal være i eget tempo! Jeg har oplevet børn, hvor der var meget pres på fra mor og far, sure ansigter og alt for meget snak om projektet (pædagog) Det hjælper ingen!! Så sejt af søde Noomi❤
  Held og lykke med alle sutterne!! Jeg kan SLET ikke overskue, hvordan vi får dem fra vores mindstemand om et par år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   hahahaha! Det er måske en af de ting hvor man skal være lidt mere vedholdende. Men WISH ME LUCK med det projekt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hvor er hun bare sej!!
  Min datter er 2 år og 8 måneder og vi mangler stadig at smide både ble og sutter 🙈 Hun har 1 gang lavet både det ene og det andet på potten (for lang tid siden), men det var åbenbart så traumatiserende, at hun under INGEN omstændigheder vil nærme sig den igen… Men vi bliver jo snart nødt til at tage kampen.
  Og det med de 8 sutter er så meget ligesom min datter. Hvis vi en gang imellem forsøger at putte hende med kun et par sutter, så råber hun af os: “Hvor er mange sutter, jeg vil ha MANGE sutter” 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   hehe Helene, det forstår jeg. Vi har aldrig selv haft potte fremme. Simpelthen fordi vi jo ikke selv sidder på potte, og jeg tror at ungerne gerne vil gøre hvad vi gør – men ro på. Noomi er fyldt tre, og var klar nu! Jeres lille prinsesse er klar når hun er klar! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Kathrine

  Hvor er hun sej. Her tager vores pige på 2,5 det også i sit eget tempo. Hun kan have flere dage i streg, hvor hun siger til, hver gang hun skal på toilettet. Og så flere måneder, hvor hun slet ikke gider. Det respekterer vi og tager i hendes tempo. Men der er godt nok mange, som har en holdning til, hvordan det skal gøres. Kan være lidt svært som førstegangs mor at navigere i – så læser lidt ekstra med her

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Far til Fire piger

   Anne-Kathrine! HUSK at i gør det lige som i vil gøre det. At tage det i barnets tempo er sikkert også hvad de siger nede i vuggestue/børnehaven. De er tid nok! 🙂 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#SFS - HVORFOR FÅR VI DÅRLIG SAMVITTIGHED AF AT SIGE NEJ?