CHEATDAY IMORGEN VIND GAVEKORT TIL SLIDERS VESTERBRO! - Far til fire piger

CHEATDAY IMORGEN VIND GAVEKORT TIL SLIDERS VESTERBRO!

IMORGEN ER DET CHEATDAY!

Og jeg må indrømme at jeg drømmer mig tilbage til den eftermiddag på østerbro hvor jeg nød SLIDERS med min familie. Nuvel truen dertil restauranten var liiiidt stram (som du kan læse om HER!) MEN SHIT de sliders er lækre! De har iøvrigt udover børnemenu også lanceret en vegi slider. Som eftersigende skulle være ganske enkelt fantastiske ydermere!

VIL I HØRE NOGET OPTUR?

Jeg har fået lov til at udlodde et gavekort på hele 500 KR til sliders vesterbro (i københavn ps). til EN HELDIG VINDER! Alt du skal gøre er at skrive en god weekend kommentar her i indlægget.

Og for extra chance deltag på min INSTAGRAM side

VINDEREN FINDES OM EN UGE PRÆCIS!

(Visited 100 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *