FAMILIEN ER LANDET! - Far til fire piger

FAMILIEN ER LANDET!

EFTER ALT FOR LIDT SØVN KOM VI OP OG UD…

For hotellets pool trak enormt i døtrene, og sol stolen trak i hustruen – lad os være ærlige 🙂 Vi landede klokken 01:45 og var først i seng omkring kl 03, og når man så skal nå morgenmads deadlines (læs: fordi jeg er et bedre menneske med mad i maven) så er man lidt ør i hovedet. Men vi kom ud, og vi har haft den bedste dag idag! Vi legede i poolen, og halvsov i skyggen af en Palme (ok jeg faldt i søvn i solen = hej krebs). Vi gik ned til stranden, da vores hotel ligger meeega tæt på stranden. Ved stranden er der det fineste område der hedder THE WALK hvor der er en masse lækre madsteder, og dejlig stemning. Og shopping. Naturligvis er der shopping!!

BUT FIRST… FOOD!

Vi gik forbi Cheesecake Factory, som vi udelukkende har hørt godt om, og endte med at spise en sen frokost der. WOW for en lækker salat, og en lemonade (ja jeg drak lemonade!) der skal vi helt sikkert hen igen. Og måske også spise lidt kage… hvis jeg ellers finder fitness rummet her på hotellet hæhø… portionerne var mega store og det var virkelig et lækkert måltid!

STRANDEN ER UHÆMMET FIN OGSÅ!

Og da vi endelig kom ned for at dyppe tæerne, så var det lige hvad vi havde brug for! Altså da vi først kom ned til vandkanten efter at alle døtre havde samlet 74720473020274028464920 skaller op fra det super smukke sand! Jeg har mange udråbstegn, jeg et simpelthen så positiv overrasket over hvor fin en dag det har været.

OG FOR DÆLAN VI ER I DUBAI…

Et sted hvor der altid er varmt, og et sted som jeg ikke havde det bedste indtryk af sidste gang, må jeg indrømme er gjort til skamme efter idag, allerede. Her, på Jumeirah Beach, er helt fantastisk! Vi fandt nogle billige Norwegian billetter, og bookede hotellet på booking.com – og vupti så er vi her i varmen. Ja, der har været sandstorm imorges, men der er simpelthen stadig helt fænomenalt lækkert vejr. Naturligt også is vejr, som tøserne sluttede dagen af med. OG IMORGEN GØR VI DET HELE IGEN!!!

HVAD ER DIT BEDSTE DUBAI TIP?

ER DER NOGET DU GERNE VIL VIDE OM DUBAI NU HVOR VI ER HER?

(Visited 98 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Hvor fedt. Vi har boet på hotel ca samme sted som jer. Der er så mange lækre spisesteder på The Walk. Bedste Dubai tips: den gamle souk og en ørkensafari – det er fedt!!

 • Åå men Dubai ❤️ Cykling masser af lækre km cykelspor i ørknen. Dubai mall er selvfølgelig en oplevelse – springvandet foran springer i farve til musik om aftenen. Savner Dubai og varmen …

 • Friday brunch på Al Qasr! Mega vandvittig lækkert! Generelt elsker folk friday brunch i Dubai. Kæmpe oplevelse! Ellers er det også en stor oplevelse at tage til Abu Dabi og se den store Moske! Det er noget af det smukkeste jeg har set! Og så vil jeg virkelig anbefale restaurant Butcher på the Walk! Har aldrig fået så godt kød før. Vil give min højre arm for, at kunne spise der i aften 😃 God ferie!

 • Garanteret tips du allerede kender til: Springvandet ved Burj Khalifa om aftenen når det går helt amok til musikken. Døtrene vil elske det! Men kom i god tid så i kan få en god plads ☺️ Vi boede ude på palmen hvor der er et kæmpe vandland ved Hotel Atlantis, hvor man også kan købe sig adgang selvom man ikke bor på hotellet. Har ikke selv været der, men det ser sjovt ud 😉 Vi tog et par gange den ‘offentlige’ transport fra palmen og til fastland, og der er altså en smuk tur i toget (?! Kan ikke huske hvad transportformen hed 😂)

 • Ihh ser fantastisk ud 🙏 Vi tænker selv på en tur til Dubai til efteråret men er lidt i tvivl om hotel – kan du anbefale der hvor I bor? Har hørt fra flere at pga de mange høje bygninger er der tit skygge ved poolen det meste af dagen 😳.

 • ELSKER Dubai!! Har været der utallige gange allerede 😍 I skal besøge The Ice Factory på The Walk – mega lækker is, og så er det en dansker, der ejer butikken 😄

 • Vi boede i Dubai i en del år, og har efterhånden været en del “turist-guide” oplevelser igennem. Et par gode råd er helt klart springvandende ved Dubai mall. Over mall’et ligger Souk al Bahar, med en masse restauranter med udsagt til disse. Abd el Wahab er klassisk lebanisk til okay pris og helt fantastisk udsigt dertil. Hvis i gerne vil i Burj Khalifa og se udsigten, så kan i vælge at bestille “afternoon tea” i restauranten, der ligger en etage under udkigsposten. Meget mere roligt, mindre turistet – og bedre tid til at nyde udsigten. Inde i den gamle by, Bur Dubai, er der et lille bitte fint museum med Dubais historie – og derfra kan man gå ned gennem souk’en til vandet og tage en “abra” til modsatte side af creeken. Det giver lidt en fornemmelse af hvad Dubai kom fra. Og sidst – vandlandet ved Atlantis er fænomenalt for alle aldersgrupper! Nyd Dubai.

 • Lysshowet på Burj Khalifa 😳 wow, find Burj Khalifa på Instagram, der står mere på deres billeder om hvilke tider der er lysshow og det er for vildt. Ellers skal i tage i blomsterparken Miracle garden. Det er ikke så dyrt og de har en masse flotte skulpturer. Vi skal i Dubai glowpark (mener jeg det hedder) næste gang, vi har ikke været der endnu, men det er En park der er fyldt med lys, det ser vildt ud. (Find det her på Instagram). Dubai mall har også mange gode madsteder bl.a. Rainforest cafe, det burde også være lige noget for dine piger. 😄 og ellers skal man da bare opleve de forskellige Mall’s, ørken serfati, og måske et vandland.

 • Black Tap! Den ligger på The Walk – her kan I få burgere, men ikke mindst Milkshakes!! Vi er lige kommet hjem fra Dubai, og vores piger var VILDE med Milkshakes på Black Tap. Men I skal IKKE bestille én til hver – de er STORE 😊 http://blacktapme.com/

 • HEJ!!! undskyld jeg først svarer nu! Vi havde to pools der havde skiftende åbningstid alt efter solen. For ja der er en del højhuse i JBR. MEN stranden er helt ufattelig fantastisk! Vores hotel var RODA AMWAJ SUITES – OG der lå en sofitel hotel ved siden af som så HELT FANTASTISK UD!!!

 • Natacha, tak for de fine tips! Vi var forbi Souk Al Bahar, netop som springvandet gik igang også – vi nåede det og det var alt for vildt!! Dubai ER FANTASTISK! og jeg må indrømme, at vi absolut skal tilbage!

 • TAK for tips Simone! Vil mega gerne til Miracle Garden!!! Det må blive næste gang! Og glowpark så også helt fantastisk ud – vi kørte forbi den på vej til lufthavnen. Der er så sygt mange parker at man jo ikke kan bestille andet!!! haha! Vi skal SÅ meget tilbage! 😊 A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *