MERLES FØRSTE SKOLEDAG! - Far til fire piger

MERLES FØRSTE SKOLEDAG!

ENDELIG KOM DAGEN!!!

Iklædt Blomtserkrans i håret, og ny nederdel fundet i Sarzana, med Første skoledags halskæden om halsen var Merle klar! Første skoledag kunne bare komme an! Jeg afleverede de store som havde første skoledag som 3 klasse, ovre på den nye gang. Nyt klasseværelse og det hele! Stor dag! Derudover kom Noomi i børnehave efter halvanden måneds ferie. Hvem der bare havde 1 1/2 måned!! Men Merle vågnede lidt sent og var hurtigt klar til første skoledag som startede klokken 10. Med neglelak der matchede elastikken på nederdelen (vi takker moderen for den detalje) var hun klar. Tasken var pakket og afsted kørte vi. I regnvejr mod skolen.

DAGEN GIK LYNHURTIG MEN…

Der er ingen tvivl om at Merle tog alting ind. Hun havde mod, og var til stede. Hun var tryg i klasselokalet og dagen sluttede af med den fineste tradition. Alle der havde første skoledag havde lavet et brev (imens vi voksne fik den rigtige introduktion) som blev sat på en ballon som de sendte afsted allesammen. Derefter kommer der typisk svar tilbage på første skoledags brevet. DET er da skisme for nuttet. Både storesøstrene og deres fætter og kusine som går på skolen også var også med til det magiske øjeblik og Merle var HELT oppe at køre. Hun var så glad og stolt!

OG JA JEG TUDEDE…

OG PLUDSELIG VAR FØRSTE SKOLEDAG OVRE!

Og vi kørte til Hillerød og spiste brunch, og hyggesnakkede om alle de indtryk Merle havde fået. Og det vigtigste var jo at hun glædede sig til imorgen, hvor en rigtig (og normal lang dag) starter. Jeg glæder mig til at følge med. Og er pisse stolt over min melleme datter.

HAR I OGSÅ HAFT FØRSTE SKOLEDAG IDAG OG HVORDAN GIK DET?

(Visited 23 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg havde også første skoledag! Jeg påbegyndte mit fjerde skoleår som lærervikar (bare rolig – jeg læser til lærer ved siden af) og hvilken start! Morgensang foran flagstangen, glade lærere og elever, der efter endt morgensang løb tværs over skolegården for at få et længe ventet knus. I sekunder som disse ville man ønske, at man havde tre meter lange arme, og i selvsamme sekunder bliver man rørt og fuldstændig klar over, hvorfor lærer er det helt rette at blive!! Børns umiddelbarhed, opmærksomhed og kærlighed er uden tvivl helt magisk. Og ja, jeg bliver altså også rørt!!! Jeg bliver rørt over, at jeg i en ung alder (knap 22) er så vellidt blandt eleverne og deres forældre. Jeg tror jeg med sikkerhed kan sige, at mine kolleger rundt om i landet elsker første skoledag og gensynet!

    Og så lige en ting mere… TILLYKKE MERLE SKOLEPIGE – hvor er du smuk og sej. Må skoletiden blive helt eventyrlig for dig – fuld af gode venner samt faglige og sociale succesoplevelser.

  • Hun er da bare så yndig! Det ér virkelig også en stor dag, så du kan med rette være stolt 😊
    Vi har også haft første skoledag idag. Bare lidt anderledes; første skoledag på gymnasiet! WTF?!? Nok fik jeg børn tidligt, men at have en datter på gymnasiet i en alder af 37 føles…bizart. Men det ville det nok i virkeligheden uanset min alder, tænker jeg (?).
    Lige nu nu føles gymnasiestart bare lidt voldsommere end første skoledag i folkeskolen føltes.. Selvom begge dele jo er mærkedage 😊

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *