MINE TANKER OM LOVE ISLAND OG ROBINSON EXPEDITIONEN... - Far til fire piger

MINE TANKER OM LOVE ISLAND OG ROBINSON EXPEDITIONEN…

JEG KOMMER MED STOR SANDSYNLIGHED TIL AT LYDE SOM EN GAMMEL SUR MAND SÅ BÆR OVER MED MIG IDAG OK?

VI SER NORMALT IKKE SÅDAN NOGET TV HERHJEMME…

Det er sætningen man hører tit i køen i kantinen, selvom personen så kender ENORMT mange detaljer om det omtalte program de ikke ser. Herhjemme er det så rigtigt. Ærligt hvis der ses lorte tv så er det MIG der ser det på viaplay. Og når hustruen er på arbejde så jeg i smug kan se det. Sådan gik det med Divaer i Junglen, som jeg overlevede et halvt program af. Paradise Hotel sidste år, som jeg så lidt af og faldt i søvn på sofaen. I går var det således at hustruen var faldet i søvn på sofaen (det plejer nu at være mit job – lad os være ærlige!) Og over skærmen rullede Robinson (okay jeg trykkede over på kanalen nuvel). Jeg så hvordan tre unge damer (se hvor gammel jeg allerede er) lavede domino imens en mega iriterende vært stod og råbte som en skrigeabe med forstoppelse. Det er jeg med på er hans job. De endte i et øråd, hvor Emilie blev stemt hjem efter 31 (!!!!!) dage på øen. En mand kom retur og alle var meget stolte, trætte og glade. Og jeg kan se at der ikke er sket andet med det koncept end udskiftelse af personerne der er stolte, trætte og glade.

SAME SHOW (same)DIFFERENT PEOPLE…

Programmet sluttede og oppe i hjørnet stod LOVE ISLAND starter idag. Jeg kender Lisbeth Østergaard, og Kenny som er dernede med hende som stylist, og tænkte “det ser jeg da lige med”. Lisbeth er som hun er når man møder hende, mega optur, og rar. Og lækkert stylet af Kenny Aleksandr. Så langt så godt. Villaen de unge skal bo i er som en ibizabule skal være. Farverig, med ude trænings center og udsigt over hav. Som far til døtre har jeg tusind meninger om denne type programmer men er også opmærksom på at se showene hvis jeg ytrer en mening om dem. Jeg har ikke sat mig mega meget ind i hvad programmet handlede om. Husker der var noget i England hvor det var kendte der var afsted. Lidt mere voksne end de her er. Showet fortsætter med unge damer som møder hinanden og måler hinanden. Er flinke overfor hinanden men stadig distanceret. De fortæller om deres drømmefyr som de alle mener skal være mørkhåret, trænet og have humor. Og drengene ankommer én efter én til tagterassen hvor de håbefulde unge damer står og venter på deres måske drømmeprins. Som andre nationaliteter har gjort et par sæsoner allerede. Men HER stopper det lidt for mig. Sætningen som ikke ordret er således men er pointen i min optik..

DRENG! VÆLG DEN PIGE DU VIL DANNE PAR MED…

Pigerne har ikke mulighed for at sige NEJ tak. De må gerne sige JA tak, og JA tak flere gange hvis der kommer unge mænd som de synes er pæne, har det rigtige hår eller den rigtige højde. Øehm ARE YOU KIDDING ME?? Er det ikke lidt oldnordisk. HULEMAND VÆLG DIN KVINDE agtigt? Pigerne smilede sødt når de blev valgt. Bortset fra den unge dame som ikke havde sagt JA TAK til ham der valgte hende. Dramaet var totalt da alfahan 1 tog alfahan 2s valgte unge dame. Men midt i hele “parrene i huset er disse” snakken kom den seje tatoverede unge dame, som med selvtillid og lækre tatoveringer skulle “splitte” et af parrene. Ja det var så hendes rolle…

ER DET SIMPELTHEN HER VI ER I ÅR 2018??

MAND VÆLG DIN KVINDE INDTIL DER MÅSKE KOMMER EN ANDEN KVINDE OG SPLITTER JER OP?

OG DEN ÅBENLYSE “HVAD SKAL MAN OPNÅ MED DELTAGELSE I DISSE SHOWS” TANKER!!

OK man kan vinde penge, og få flere følgere på instagram. Men hvad skal man tage det til af andre nivauer? Og er det “det eneste” der betyder noget? Fra en kollega hørte jeg at de unge “nærmest har mere sex på skærmen end på paradise hotel” er det også en bedrift? Er det den tid vi går i møde med vores børn? Farvel grænser – sex på tv som så skaber følgere på instagram?

JA JEG FORSTÅR DET IKKE…

Stiller man op i et sangprogram (som jeg selv gjorde et par gange bevares) har man en drøm om en karriere. Man har et talent. Stiller man op i bagedysten, har man en bagedrøm – tænker jeg? Stiller man op i Love Island har man en drøm om? Hvad? Er man bare glad hvis man Ikke at har en kønssygdom og alkoholisme med hjem? Det er sat på en spids i know, dog kan jeg simpelthen ikke forstå det? Det er som at se på noget man ikke kan holde ud at se på, dog stadig bliver ved med at kigge på…

HAR I SET DET?

(Visited 25 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Åh jeg er så enig…. Og jeg ser af den årsag det heller ikke. Jeg kan simpelthen ikke forstå det og ej heller formålet med det.

 • God dag FT4, du er ikke alene med de tanker. Jeg bliver altid lidt trist og tænker, søde piger og drenge unge mænd og kvinder.: Bliv kendte på noget I kan (skills) og nej jeg mener ikke, at man som Irrina ikke kan drive det til noget, for hun er jo beviset for at hun kan, og fordi hovedet er skruet godt på. Men ellers, at have titlen public figure og intet andet hmmm…. men ak ja, look WHO’s talking. Jeg kan tage mig selv i og kigge. Ser man det for at blive forarget, underholdt tja…
  Jeg går ind for ligestilling. Men også accept af at vi er forskellige kvinder og mænd. Jeg synes grænsen takker over, når mænd ikke må pifte af kvinder bla bla bla…. men tendensen i de her omtalte koncept tv udsendelser bliver jeg sgu ærgerlig og skuffet på mit køns vegne, tænk at vi ikke er kommet længere. Det er som om reptil-hjernerne bliver tændt og vi glemmer alt hvad der er kæmpet for gennem tiderne. Er det det vi vil… jeg tænker her ikke kun på tv3’s programmer. Tv2’s landmand søger kæreste er også godt med. Hvorfor skal der sidde en mand og vælge og vrage mellem de kvinder der har skrevet ind og kommer med i programmet. Min 13 årige søn sad og så det med mig, vi grinte lidt af accenterne… men så spørger han ”mor hvad med de kvindelige landmænd” (landmand-landkvinde?) “mangler de ikke også kærester?” stof til eftertanke. Han sagde flere ting og jeg tænker….. ja, sikke måder vi bedømmer hinanden på. Liner folk op. Vejer dem og ser om de får et like…..?
  jeg ved ikke det er måske bare virkeligheden overført på skærmen. Men jeg sad og følte de valgte køer frem for kvinden de kunne li… en a dem kunne ligeså godt have sagt “prima yver der”…..

  nå… jeg vrøvler vist lidt. Sådan er det, når jeg bliver oprevet over noget. Det jeg bare ville skrive var at jeg er enig i det du skriver….

  god dag.

 • Det er et super godt inslag og virkelig en bevendt debat.
  Og jeg lyver ikke “jeg ser også de programmer” og jeg ser dem fordi…. ja hvorfor ser jeg dem egrntlig?
  Hmmm umiddelbart er mit svar “underholdning hvor jeg kan sidde og grine lidt af nogen som gider udstille sig sådan, imens jeg så kan syntes lidt mere om mig selv. Og så kan jeg også i smug blive lidt ked over jeg ikke er ligeså “lækker” på trods af at jeg egentlig tager afstand for det verdensbillede de programner som oftes har” 🤣😍🙏🏻

  som mor til en preteen datter bliver jeg dybest set ikke glad ved de programmer. For hvilket signal sender vi til den spirende ungdom når de samme sterrotyber gang på gang stiller op i diverse shows hvor det bliver meget overfladisk? Som ung kan det nemt blive til deres virkelighed, på trods af at det er laaaang fra hvordan virkeligheden er!
  Men er det ikke også som oftest sådan det er på de sociale medier?
  Og er det ikke også det vi alle egrntlig er oppe imod?
  At vi hele tiden skal evne at se nuanceret på det vi bliver mødt af, på de sociale medier?
  – at vi hele tiden skal huskes på, at det vi ser kun er en brøkdel af virkeligheden?
  💕😊🙏🏻🌸

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *