PÅ GENSYN WEEKEND #4 - LORTEBØRN EDITION! - Far til fire piger

PÅ GENSYN WEEKEND #4 – LORTEBØRN EDITION!

OK OK! JEG VED AT DET ER VOLDSOMT AT KALDE MINE DØTRE FOR LORTEBØRN…

Og det er nu også mere et øjebliksbillede af en følelse som de gav mig i weekenden. Men problemet var at den følelse var der en del. Jeg uddyber inden du dømmer mig alt for meget. Ser i, Lørdag herhjemme har en tendens til at være lidt nedern. Døtrene er altid i hinandens hoveder og jeg kæmper en brav kamp for at splitte dem ad som de kamphaner vi har i hønsehuset. Men når det så er sagt, så er det som om at de ALLE skal afklimatiseres og finde ud af at vi nu er sammen. Hele dagen, og at det er hyggeligt. Og sådan var det ikke igår Lørdags. Det var ikke hyggeligt. Jeg prøvede virkeligt mit bedste på at være ovenpå. Og forsøger at vende dagens strabasser med dem. Men når de bliver fysiske med hinanden så kammer det over for mig. Jeg kan simpelthen ikke takle det på en god måde. Vi har tidligere snakket sammen om at de skal hente en voksen når de mærker at det begynder at gå galt. Især når det tit er de små mod de store. Og igår var ikke anderledes.

MEN VAR DET SÅ BARE DÅRLIGT DET HELE?

REKLAME FOR JUSTEAT

NEJ! vi prøvede at fjerne fokus. Vi splittede døtrene op og lavede krea. Men det endte stadig ikke godt. Der var bare en sådan dum elektricitet i luften hele tiden. De var bare PÅ hinanden hele tiden!!! Vi kapitulerede, tændte for fjernsynet til ungerne og bestilte mad som blev leveret inden hustruen skulle på job. Det er vores lifesaver. Take Away. Døtrene havde også forsøgt sig med at skære græskar, dog var det OGSÅ op af bakke, da de blev trætte af at tømme græskarene. SKubbede til hinanden og var nedern igen. SHIT!!! jeg er ikke i tvivl om at det måske skyldes træthed. men helt seriøst, det er sateme op af bakke med sådan en dag!

HER ER GRÆSKARENE..

HUSTRUEN ER FOR VILD TIL AT SKÆRE UD OG VÆRE KREATIV MED DØTRENE…

VAR IDAG SÅ BEDRE?

Døtrene kom tidligere i seng og sov okay længe. De startede morgenen fint ud og vi har hygget os med at hente planter i plantorama til vores haloween trappe. Lyng som jeg altid sender min mor en tanke med. Det her er hendes favorit årstid. Hun er altid med mig, og især i denne årstid. Jeg savner hende… Men vi fik hentet alt det vi skulle, og endte en hurtig tur forbi Sunset Boulevard hvor døtrene fik en børnemenu. Med en gratis billet til en af de danske Zoo. Det skal vi KLART ind forbi. Det er ALT for lang tid siden at vi har været inde for at hilse på de skønne dyr derinde. Men man kan også bruge billetten i Odense (opturs zoo) og Aalborg (vi har aldrig været der oh noooo). Det er dejligt når man får noget brugbart med når man køber børnemenuer og ikke noget plastik krams som altid bliver væk (læs vi smider det ud).

SÅ JA IDAG VAR BEDRE! MEGET BEDRE!

Smilla ville gerne lave mad sammen med mig, og vi gik igennem den nye kogebog fra Louisa Lorang (som er modtaget i gave) FLYTTE HJEMMEFRA KOGEBOG. Og smilla faldt over en lækker POKEBOWL, som er en slags salat med en masse lækkerier i. Hun ville med over for at handle, og det gav os en dejlig alene tid. Som jeg tror vi skal huske at gøre mere af. Sådan lidt tid hvor man bare er os to. Vi havde det i torsdags også hvor hun snakkede fra hun satte sig ind i bilen og til vi parkerede udenfor huset igen. Det var dejligt at have Smilla tid. Det var dejligt at hun tømte sine tanker til mig. Om alt fra MOMO (det kan jeg slet ikke gå ind i iøvrigt WTF!!) til skolen. Til hendes dansehold. Til bare sådan søde dejlige Smilla tanker…

OG NETOP DERFOR ER DE IKKE LORTEBØRN!

Fordi jeg ved at de har og er derinden i, OGSÅ når de er nedern ved hinanden. ÅH!

JA DET ER CHILLIMAYO…

HVAD GØR I SÅDANNE DAGE? ER VI DE ENESTE DER HAR DEM?

(Visited 47 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Er “heldig” kun at have et barn. Men han er så InfantaL autist Og en god gang adhd sammen med.
  Vi aftaler altid hvad der skal ske i weekenden. Dette gør vi fredag, så der er lagt pauser ind i løbet af dagen.
  Dette er en god måde for os at han ikke kommer op i for højt gear. Så han ikke bliver min lorteunge. Sker stadig at det ikke virker men det gør det nemmer at holde Weekend.

 • Nope. Jeg har også helt fantastiske lorte børn, som jeg selvfølgelig ikke ville bytte for noget… kun i “ulvetimen” mellem daginstitution og madlavning hvor jeg tilmed har dem alene 🙄 Men selvom de hyler og skriger og river i hået og bider deres mor i benet, så elsker jeg dem alligevel… men mest når det hele er overstået og se ligger og sover sødt 😂😅

 • Nu skal man huske at det er helt normalt at søskene har konflikter ca 5 min ! Jeg kan opfordre jer til at føle blackbrid med fie hør på IG de ramme alle de ting der i alle famille fylder fx konflikter og weekend stress – det er god inspiration uden hokus pokus 👍🏻✌🏻

 • Dem der aldrig har tænkt “ lorte- unger “ om sit afkom- lyver ! Længere er den ikke. Det kan nemt være svært at holde stemmen i ro og modet oppe, når ungerne er ved at rive hovederne af hinanden. De ved præcis , hvilken lille knap de skal trykke på, for at genere de andre søskende mest muligt ! Lige så pisse – irriterende kærligheds-avlet kan være, lige så knus-elskede dejlige kan de OGSÅ være. Sådan er det vist bare. Jeg tror heller ikke , der findes en eneste forælder der ikke indimellem glæder sig til mandag morgen eller at ferien slutter ,haha

 • Åh hvor jeg kender det. Jeg oplever det samme når manden er på jagt. Åh hvor bliver det stressende.
  Jeg plejer at forsøge enten at tage en tur i skoven, haven eller samle dem om en film i sofaen.
  Og så når manden kommer hjem så vender det 9 ud af 10 gange. Og man har lige fortalt at de bare har været hårde….

 • Haha, det er ikke en gang løgn – men dem man holder mest af, er altså dem, man kan blive allermest rasende på. Og med et trylleslag og en nattesøvn, kan dagen efter netop være fyldt med overskud og kærlighed, det er sgu lidt åndssvagt og ldit fantastisk.

  – A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *