FAR TIL FEM PIGER? - Far til fire piger

FAR TIL FEM PIGER?

“HVORNÅR SKAL I HAVE DEN FEMTE PIGE?”

Spørgsmålet kommer tit på vores vej. Tit spørger folk i lige dele joke, dog er det som om at man i folks sind jo ligeså godt kan fortsætte – hvad er problemet få en datter mere? JA JEG VED DET GODT, der kan være mulighed for en dreng. Det tror jeg dog ikke på. Det ville være en datter til. Og det som er udfordringen i svaret på spørgsmålet er jo at jeg faktisk ikke kan sige NEJ. erm… Jeg mener. Jeg synes det er enormt svært at vælge babyer fra. Er det sidste gang min hustru skal føde mit barn? Vores barn som hun har vokset så smukt igennem 9 måneder. Bevares! Hustruen er ikke super enig, da hendes graviditeter er som en trumle af opkast og kvalme i LANG TID – men hun kan heller ikke stålfast sige nej?

“SKAL I SNART HAVE EN TIL? I STOPPER VEL IKKE KUN MED FIRE?”

Og jeg kan ikke sige nej. Jeg kan især ikke sige nej når Facebook minder mig om den tid hvor Noomi (mindste mini) var lille og småkrøllet. Dengang hun stavrede afsted ud i verden imod den seje rockstjerne hun er idag (ja hun er en rockstjerne sådan er det!) Jeg kan ikke sige nej da den del af mit liv så er slut. JA JA en anden starter i know, dog er det så definitivt for mig at et nyt kapitel starter. Og jeg er sgu ikke klar til at lukke ned med et stort NEJ VI SKAL IKKE HAVE FLERE…

KENDER I DET?

(Visited 296 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Jaaaa hvor jeg kender det. Men vores yngste er 12 nu og det ville bare være dumt at starte forfra nu hvor de to ældste bliver 16 og alle kan være alene hjemme i en rum tid osv. Jeg er “kun“ 38 og har ikke lyst til at sige at det definitivt er slut, men manden vil absolut ikke have flere (han er også over 7 år ældre) . Men når jeg tænker over at jeg reelt kan blive mormor om 6-7 år, så virker det også bare forrykt. Jeg må satse på hundehvalpe i stedet 😂
  og hey, ikke et ondt ord om folk der vælger at få børn i en senere alder end mig. Det var kun set udfra mit eget synspunkt og mine børns alder. Jeg har aldrig selv haft glæde af mine brødre der er 15 og 17 år ældre end jeg.

 • Jeg kan godt genkende det. Og havde vi fået nr 5- var de tuden tvivl også blevet endnu en pige. Men jeg var 37 da jeg fik nr 4 og havde som din kone kvalme og opkast det meste af graviditeterne . Fy for den lede ….

  Jeg synes desuden jeg var ved at være for gammel til flere småbørn…. og jeg ville gerne nyde de store mere og være en sej mor til dem også og ikke ”kun” være mest for de små.

  Derfor blev det et nej tak til flere børn herfra. Den ældste var på det tidspunkt 14 år ( jeg jeg fik børn tidligt) og det gentog sig på fineste vis – så jeg blev rent faktisk mormor til mit første barnebarn da jeg var 45 år. Så nu er jeg mormor til 3 og jeg nyder det. På en helt anden måde end som mor og det er fantastisk at være ung mormor og have tid og energi til dem

 • Åh, jeg ville sådan ønske at jeg kunne sige det samme som duig for det lyder så smukt. Men sandheden er at jeg (eller vi, både min mand og jeg er enige her!) overhovedet ikke ville kunne overskue tanken om én til, og vi har kun to. To drenge som er perfekte, og skønne men også energi krævende 😊 Jeg syntes det er mega hårdt med to børn, og en mand der rejser omkring 100 dage om året og mit eget fuldtidsjob. Vores drenge er 4 og 7 år, og endelig nået en alder hvor alting bliver lidt nemmere, men kva af at deres far/min mand ofte er væk, er de også meget afhænig af mig, og jeg er ikke sikker på at jeg ville kunne give dem det de har brug for, hvis der kom en til.. De ønsker sig dog begge to en lillesøster, som skal være mega nuttet, men jeg har fortalt dem at storken ikke kommer forbi Anemonevej mere 😊

  TAK for dig, du skriver så smuk og levende, og jeg elsker at læse med.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *