NÅR MAN SKAL NED FRA 35. ETAGE VIA NØDUDGANGEN... - Far til fire piger

NÅR MAN SKAL NED FRA 35. ETAGE VIA NØDUDGANGEN…

TERROR! VI KIGGEDE PÅ HINANDEN OG SAGDE BEGGE INTET, TÆNKTE DOG DET SAMME…

Vi har været en skøn dag på vores elskede JBR strand (yep vi er i Dubai igen) og havde lovet døtrene spa tid i badekaret derhjemme i vores lejlighed. De var i fuld sving, jeg var i fuld sving med at lave mad (ja du læste rigtigt!) (okay det var pasta tomatsauce men stadig!) OG PLUDSELIG LØD EN ALARM. Først troede jeg at det var fordi jeg havde glemt at lukke køleskabet. Så tænkte jeg at det var house keeping der kom med vasketabs til vores opvaskemaskine (the sexy life i know – INGEN roomservice til os) MEN NEJ der var intet. Jeg åbnede døren ud til gangen og hørte til min rædsel en ALARM…

THIS IS NOT A TEST. THIS IS AN EMERGENCY, PLEASE LEAVE YOUR ROOM AND MAKE YOUR WAY OUT OF THE HOTEL!

HOLY SHITTERS! Jeg løb ud til begge badeværelser hvor døtrene var i fuld SPA MODE (mega nuttet iøvrigt) og hev dem op sammen med hustruen. Vi begav os ud mod elevatoren men blev enige om at vi tog trappen. ALTSÅ FRA 35. ETAGE!!! ungerne under armen og afsted med os. Jo længere ned mod stue plan vi kom, jo mere lagde vi mærke til at der ikke var andre end os på trappen. Vi talte ned med døtrene indtil vi mødte et stk personale som sagde at det var en fejl. Men vi gik lige ned for at høre i receptionen hvad der var sket. Her blev vi mødt af en grinende mand som bag disken jokednde sagde “I skulle da bare have ringet ned – det var jo bare en fejl”. Han grinede sådan lidt “se på fjolseturisterne der har taget den 35 etager ned på gå ben”…

JEG BLEV PISSE SUR OG MÆRKEDE HVORDAN JEG IKKE KUNNE SE DET VAR EN JOKE!

Jeg tænker dette scenarie. “Hej det er rum 3205, der er gået en alarm – er det rigtigt” KLIP TIL at branden på etagen spærer vejen for at vi kan komme ud.

Eller dette scenarie “Hej det er rum 3205, der er gået en alarm – men det er vel en fejl” Nå det var det ikke – det var så terror.

OG JEG HADER DEN FRYGT!

Okay jeg HADER mange ting ved det her. Noomi på 4 som gik 35 etager ned sammen med os andre. Jeg hader at jeg ikke tænkte at jeg skulle løfte hende, dog tænker jeg også at mit instinkt havde gjort det hvis der kom røg? Jeg hader at man er på ferie og lige tjekker nødudgangenes placering på alt lige fra restauranter til lufthavne. Jeg hader at mine døtre nu har frygt, de var okay, dog kom en reaktion fra de store som pludselig blev enormt kede af det. Hvad nu hvis der var sket os noget som familie. Hvad nu hvis vi var kommet til skade. Det er så vildt at dette er en virkelighed som vores døtre skal tage stilling til. Det er en del af deres liv også.

FRYGT! JEG HADER DET!!!!

Vi fik sluttet aftenen af med hygge grin og hjemmelavet aftensmad (YEP JEG LAVEDE MAD HEJ HEJ!!!). Og jeg er sikke rpå at der bliver nogle snakke om dette. Og jeg er sikker på at vi griner af hvordan vi gik skide 35 etager ned. Jeg håber at det kan blive sjovt. Men jeg havde ikke brug for at det var sjovt for manden bag disken i receptionen….

HAR I OPLEVET NØDSITUATIONER – “RIGTIGE” ELLER “FALSKE”

(Visited 108 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Åhh ikke sjovt. Vigtigt at tale om det som I gør, kan fylde mere for pigerne end man tror.
  Har selv prøvet falsk alarm mange gange to to tidl jobs, så ofte at folk til sidst ikke gik ud. Og en gang på et hotel i Oslo en aften (var alene afsted med job) lidt scary – men griner at stå på gaden i nattøj sammen ned alle andre hotelgæster og indse at alt var ok

 • Kan 100% følge dig – det er så ubehageligt! Jeg bor i Dubai, og her er ugentligt “falske” brandalarmer. De første mange gange tog jeg også turen fra 32. etage ned til ground floor, for at finde ud af, at det blot var en fejl og med samme besked om, at ringe ned og tjekke. Der er en helt anden indstilling til alarmer herude og det er skræmmende at der bliver taget så let på det.

 • Det er vildt, hvordan verden i dag er et sted, hvor man det samme frygter terror 😳 var til guldtuben sidste år, hvor nødalarmen gik, og tanken om terror havde overhovedet ikke eksisteret LIGE indtil, at alarmen gik og det var cirka de samme ord, som du beskriver. Virkelig ubehageligt. Små børn, der græd over alt og der var mange børn, der ikke havde forældre med. Puuuha 😫 MEN godt der ikke skete noget. Det var jo bare en fejl med en popcornmaskine… men selvom alle kom sikkert ud, kunne der jo lige så godt have været terror.

 • Uha ….. sikke en forskrækkelse . Jeg kan love dig for, at jeg havde reageret på nøjagtig samme måde. Man kan ALDRIG vide , hvornår det er alvor! Og desværre har der været alt for mange terror handlinger til, at ihvertfald JEG kan tage det afslappet . Jeg har ikke selv stået i sådan en grim situation , men jeg fik en snert af angsten for terror , da jeg vsr til Marcus og Martinus koncert i Boxen i Herning for et par år siden. Jeg nåede at tænke , herinde er vi prisgivet …..

  Heldigvis sad vi tæt på en udgang ( det er altid det første jeg undersøger når vi er nogen steder….hvor er nødudgangen.

  og det er ikke kun pga af terror angst, men lige så meget pga brandfarer og andre ulykker, der kan ske. Så er det nu meget rart at vide , hvor man skal løbe hen. Jeg håber I får en skøn ferie ovenpå forskrækkelsen.

 • Øv, for en oplevelse! Og hold nu op, det havde også gjort mig temmeligt ophidset at blive mødt på den måde!
  Jeg har prøvet det på et hotel i London for en del år siden, men det var nu kun på 7. etage. Der var den nu god nok med røg og ild og det hele, men det blev klaret hurtigt nok til at vi kunne bo der de sidste par dage af turen også. Men det er da sundt lige at opleve, at man reagerer fornuftige.

 • Heidi den koncert var vi også til, og vi havde det på præcist samme måde. Tror det var efter skud til en ariana grande koncert måske også. Men vi snakkede med døtrene om det og de var helt med på hvorfor vi havde gjort som vi gjorde. De er nogle seje døtre altså! GOD AFTEN!!! 😊 A

 • HEJ SOFIE!det virker mere afslappet generelt hernede, om det er seler til børn i bilerne osv. Men vi er sgu lidt snerpede så hellere safe end sorry! 😊 TAK fordi du læser med – og hvor fedt at bo i Dubai. Er i glade for det? 😊 A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *