#SFS - HVORDAN HOLDER VI SINDET UNGT? - Far til fire piger

#SFS – HVORDAN HOLDER VI SINDET UNGT?

DEN HER WEEKEND HAR VÆRET OVENUD SUBLIM!

Nuvel weekenden har stået i fødselsdagens tegn, dog har det simpelthen været fuldstændigt fantastisk! Jeg mener. Jeg er nu far til døtre på 10 år. Jep 10 år! Og jeg ved at der findes en del af jer der læser med, som har ældre børn, og med garanti også nogle uden og eller mindre børn. Jeg er helt med. Jeg behøver jo ikke være gammel fordi mine børn bliver større. Ava sagde glad i bilen i torsdags hvor de havde fødselsdag “Far! Så er der kun 8 år til jeg bliver 18!”

HOLD YOUR HORSES DEAREST!

Vi tager lige 2947647202+4730+2 skridt retur og sætter os ned, og tager en slapper. HAHA! Jeg kan huske at min far altid sagde at han kun kunne se at han blev ældre fordi jeg gjorde det også. Og sådan har jeg det PRÆCIST også! Jeg skrev sammen med en veninde hvor vi blev enige om at vi har et ansvar for at forblive unge i hjernen og vores tilgang til livet! Og det har hun så ret i! Men hvordan gør vi så det venner?

OG HER ER UGENS SØNDAGS FORÆLDRE SPØRGSMÅL

HVORDAN HOLDER VI VORES SIND UNGT?

Jeg nægter at sidde som en gammel sur gammelfar der ikke kan forstå hvad der sker med sine døtre. Eller følge med. Sådan vil jeg simpelthen ikke være! Kan i følge mig?

(Visited 31 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Altså 3 af mine 4 piger jo sådan helt voksne og med børn… kun efternøleren på 13 bor hjemme. Jeg synes det er nemt at holde sindet ungt. Jeg kender og synger gerne med på de fleste nye sange . Jeg synes Hugo Helmig er for vild, Christoffer for nuttet og Alexander Oscar for sej. Jeg læser masser og blogs , elsker dullegrej og indretning og så er jeg aldrig for gammel til at grine hverken af mig selv eller andet sjovt. Jeg har altid været aktiv forælder i bestyrelser i børnehaver, rideskole, gymnastikforeninger og i K forældrerådet i de forskellige klasser. Vores hjem har altid været åbent for børnenes venner . De har betroet mig hemligheder , fortalt om problem derhjemme osv… både
    min mand og jeg rummer de forskellige børn og nyder den tillid de viser os . Her er ingen løftede pegefinger men masser af kærlighed til alle. Alle mine piger nyder samværet med mig( med os) cafe hygge , shoppetur, biograf tur osv…. og jeg stor nyder at de gider være sammen med mig. Både alene men også i flok. Jeg elsker det ! Og selvom min ældste datter fylder 27 I december , så føler jeg mig ikke ret meget ældre end godt og vel 30 hahaha

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *