SIG HEJ TIL AVA, SMILLA, MERLE & NOOMI! - Far til fire piger

SIG HEJ TIL AVA, SMILLA, MERLE & NOOMI!

JEG SYNES DET ER PÅ SIN PLADS AT SKRIVE LIDT OM DØTRENE IGEN!

OG DERFOR ER HER EN LILLE UPDATE OM VORES DEJLIGE DØTRE! Nedenfor kan i se hvad jeg skrev for tre år siden og jeg tænker at der er et par flere af jer som er nye her på bloggen og på instagram, og i skal da hilse ordentligt på døtrene. Billedet er taget i weekenden hvor vi holdt fødselsdag for vores største døtre. Ava & Smilla som er tvillinger, og døtrene som startede hele rejsen som forælder. Som FAR! Jeg tog billedet op af vores favorit væg med magnolia tapetet. Og som i kan se også med en ny seng! Derudover er døtrene jo så også blevet større. Så hermed sig hej til døtrene!

SIG HEJ TIL AVA & SMILLA!

Mine to største døtre. Mine to eftertænksomme og dybt igennem dejlige tveæggede tvillingdøtre. Jeg kan mærke at de nu som 10 årige har et markant anderledes syn på livet, på konflikter, på verden generelt. Men også på mig som far. Og hvad de kan “bruge” mig til. MEN midt i det hele er de stadig mine små døtre der har brug for en krammer, et klem, et møs, at holde i hånden SELVOM vi er ude blandt andre mennesker. Og jeg elsker hvert sekund. De er også kortluntet, hangry, sure, til tider hårde i kanten. Og det er stadig ligeså svært for mig at skulle takle end for 3 år siden. DOG er de nemmere at tale ned, og snakke fornuft til. Og det kræver også at jeg viser dem respekt som de små mennesker de er, og tager deres følelser og tanker seriøst. De er eftertænksomme og er fuld af varme og kærlighed – både til deres familie og venner. De er pisse seje – og vi træner ben i næsen MED respekt for andre mennesker. Jeg er super stolt over hvordan de takler skolen som ikke altid er så nem, og jeg er stolt over deres måde at takle verden på generelt faktisk! Smukke Ava & Smukke Smilla fyldte 10 år i torsdags 🙂

SIGHEJ TIL MERLE & NOOMI ( #miniholdet )

Miniholdet som de kaldes herhjemme er faktisk med udgangspunktet i at de er et hold ligesom de store døtre er det. Tiden står ikke mere stille i den her ende af lejren og vores minier suser afsted. Først Merle på 6 år, som startede skole sidste år. Merle har en fokus og ambition for hvordan hun vil gå i skole, som jeg bøjer mig i støvet over. Der er ingen tvivl om at hun trives i faste rammer i skolen, dog også er en kreativ sjæl. Min smukke Merle har det ikke altid nemt som både lillesøster og storesøster, dog har vi fra hustruens side en tilgang, da hustruen er midterbarnet i søskende flokken. Merle har fået det vildeste løft efter skolestarten og er en mild, kærlig og eksplosiv ung dame. Hun har temperament og har uden tvivl sin egen vej. Ben i næsen, og usikkerhed som de andre døtre. Vel som os mennesker. Merle er for det meste en perfekt partner in crime til mini i familien. Noomi på 4 år, som engang imellem glemmer at hun er den lille. Hun suser afsted og vil derud af – igår. Hun har krudt i måsen (ja man er vel forælder og dermed ikke skriver R*VEN haha) hun er en god kamerat OG har intet problem med at lede sine venner, dog er hun enormt kærlig og opmærksom. Hun har som sagt krudt i måsen og der er ingen tvivl om at denne unge dame ikke venter på at blive budt til dans. Hun danser allerede på bordet. Hende her kommer til at udfordre mig med garanti, og jeg glæder mig til at følge hendes vej også. Dog er der liiiige et år til i børnehaven, og det håber jeg vil forme hende endnu mere! #miniholdet sover i samme rum, i en fin køjeseng, da Merle mente det var unfair at hun skulle sove alene når vi andre sov sammen. Hustruen og jeg, og Ava & Smilla… ALT FOR NUTTET!

NU SKAL DU FORTÆLLE OM DIT BARN / DINE BØRN! FORTÆL!!!

(Visited 356 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Sig “Hej” til Alba Augusta, min datter på 12år. Med store blå øjne, kæmpe stort lækkert krøllet hår (mit eget er helt fladt og kedeligt). Da Alba blev 10 år skrev jeg en kærlighedserklæring til hende. Hun er den kærligste, sjoveste, mest vidunderlige pige jeg kender, og jeg forundres stadig over hvordan min mand og jeg er lykkedes? Hun er også gået i puberteten, og det er ben hårdt, både for os, men især for hende. Men selv om hun mest synes vi er de ondeste i verden, synes hun samtidig vi er hendes superhelte, og hun er aldrig flov over os.
    Hun har en stålfast tro på, at alle mennesker er lige, og at alle har lige ret til at være i denne verden. Hun elsker at rejse, og gerne langt væk (hun var 14 dage i Japan med sine spejdere, da hun var 10 år), men hun elsker lige så meget at tage på teltferie i Sverige. Hun ved vi skal spare sammen til at rejse, og tror nogle gange penge vokser på træerne, men samtidig sætter hun pris på det vi har, og ville ikke bytte det væk for noget i verden. Vi er et 3 kløver, her fra og for altid, og der går ikke et minut hvor hun ikke er i mine tanker.
    Jeg elsker min lille store pige, og selv om hun aldrig bliver atomfysiker eller højt uddannet læge, så sætter hun spor i denne verden og andres menneskers hjerter – for hun ved at man skal huske kærligheden og kysse livet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *