HOLD BØRNEFØDSELSDAG I BOUNCE MED RABAT!

reklame for BOUNCE INC

DET ER IGEN BLEVET LIDT GRÅT UDENFOR OG TID TIL AT BOUNCE!

JAJA jeg ved det godt. Men jeg kunne ikke lade vær. Jeg var forbi Bounce igår med ungerne for at de kunne hoppe en times tid, imens jeg nød den lækre iskaffe som jeg altid gør. Bounce har været en favorit lige siden de åbnede. Bounce ligger i fields og vi kommer tit når vejret er dårligt udenfor og døtrene er vilde med det!

LÆS MERE OM FAVORIT BOUNCE HER!

FØDSELSDAGSFESTER HOS BOUNCE ER OGSÅ OPTUR!

Inden sommerferien, holdt Ava & Smilla (sammen med en veninderne) fødselsdag for alle pigerne i klassen. Vi pakkede bilen og kørte mod fields, og BOUNCE for hele 2 timers hoppefest, afsluttet af en OPTURS burgermenu (lige efter min smag haha). Jeg er vild med fødselsdagsfesten derude. For det første fordi ungerne har en fest, med at hoppe, bruge forhindringsbanerne og generelt opleve alt. Sammen allesammen og i små hold rundt omkring i hallen. Man har sit eget fest rum med plads til at ligge sine ting, og har en guide i en time som viser hvordan man hopper rigtigt og generelt er der for at hjælpe. De her knægte der render rundt er mega seje – og pigerne havde en fest! Det hjælper så også at forældrene knoklede ligeså meget rundt. Hoppede og legede sammen med alle tøserne. Der blev absolut oparbejdet en apetit OG TØRST til menuen blev serveret. Det var simpelthen så fin en dag! Og tøserne hyggede sig allesammen!

BOOK EN FØDSELSDAG MED RABAT FRA MIG TIL JER!

Som jeg altid siger, så er det optur at kunne skaffe jer goder som vi oplever også. Og derfor har jeg fået lov til at give jer RABAT hele resten af 2019. Det vil sige at når du booker børnefødselsdag på internettet så brug koden Fartilfire og få 15% rabat på hele herligheden. Rabatten kan kun opnås ved forhåndsbooking online. Rabatkoden skal anvendes i bookingprocessen inden gennemførsel af betaling. Rabatkoden gælder udelukkende til børnefødselsdagene.

KODEN GÆLDER RESTEN AF 2019 VENNER!

Og jeg må indrømme at det passer perfekt da den her tid bliver mere grå (desværre) så derfor kan man ligeså godt have en fødselsdagsfest i det farverige BOUNCE!

LÆS MERE OM BØRNEFØDSELSDAGENE HER SAMT BOOK!

(Visited 59 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *