SANDHEDEN ER... - Far til fire piger

SANDHEDEN ER…

JEG HAR ALTID LOVET AT VÆRE ÆRLIG…

Mest af alt fordi jeg er sådan som mennesker, og også fordi jeg føler at det er den rigtige vej for mig i den her BlogInstaFluencer verden. Og sandheden er at jeg lige nu står uden job. Sådan rigtigt job. Sandheden er at jeg blev opsagt i min stilling hos Rosendahl Design Group som VM manager, grundet omstruktureringer, lige inden sommerferien. Altså den forholdsvist udramatiske type opsigelse ( i mit eksempel ) hvor der ønskes en anden Visual Merchandising retning i afdelingen end jeg kan gøre. Alt er fair, og alt er OK. Altså, jeg savner huset, og kollegaerne enormt og jeg har skulle vende mig enormt meget til ikke at arbejde, dog har sommerferien vist sig at være god for os, for min familie og især for mig.

JEG HAR ALTID LOVET AT VÆRE ÆRLIG…

Og jeg kan med hånden på hjertet sige at der ikke er et job i støbeskeen, altså på den “normale” måde. Jeg er i fuld gang med stadig at være på instagram samarbejder, på bloggen OG har fået nogle konsulent opgaver sat igang. Hvilket jeg er enormt stolt over. Min første opgave er faktisk imorgen allerede, og jeg glæder mig som et lille barn. Men heres the thing venner! Hvad nu hvis jeg kunne være selvstændig – sådan rigtigt. Hvad nu hvis jeg kunne leve af en kombination af bloggen og konsulentarbejde. THE BEST OF BOTH WORLDS! Jeg er pisse bange for at tage springet, dog har jeg jo været selvstændig i noget tid med instagram/blog. Hvad nu hvis jeg kan knokle og ligge mit liv i mit eget firma. Kunne det virke for mig. Kunne jeg pludselig finde min egen vej, og stadig have familien i centrum?

JEG SKAL OGSÅ VÆRE ÆRLIG OVERFOR MIG SELV…

Den her tid med hjemmearbejde og familie de sidste måneder (udover ferie som jo altid er optur) har vist sig at være enormt god for min familie. For os. Og for mig. Den frihed jeg har følt, udover at skulle hente opgaver ind, har været GULD VÆRD! Jeg glæder mig til at give det et skud. Sådan rigtigt nu. Det ene øjeblik har jeg optur og det andet er jeg ved at skide i bukserne (excuse my french) MEN jo flere dage jeg går og tygger på det jo mere rigtigt føles det! Jeg deler naturligvis mere info når jeg ved mere. Men første step er imorgen, og min allerførste freelance VM opgave. Jeg glæder mig og glæder mig til at dele mere!

PLEASE SEND GOOD VIBES MIN VEJ!

(Visited 135 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Hej Allan, det er og bliver den bedste beslutning i dit liv! Jeg arbejdede tidligere i et stort Business Intelligence konsulenthus og gav den en god skalle, som man som konsulent jo gør. For to år siden gik jeg selvstændig og ja det er den bedste beslutning jeg har lavet i rigtig lang tid, jeg prioriterer mine tre drenge, og nyder livet, og tjener faktisk stadig mere end tidligere. Nu har konen og jeg så endnu mere overskud at vi faktisk har stiftet http://www.curlsforyou.dk en webshop med fantastiske hårprodukter, det er jo drømme at vi kan få den kørt op så konen også kan droppe sit 8-16 job 😉

  Det er bare med at nyde det og ikke stresse for meget over manglende afklaring på opgaver, det skal nok komme.

  Mvh. Bjørn

 • Det hele skal nok gå. Du er jo et etableret navn i både den ene og den anden verden og dit talent fornægter sig ikke. Du er god til at brande dig selv på en behagelig måde og du har mange gode kontakter. Altså det er bare noget jeg fornemmer her ude på den anden side af skærmen. Men spring ud i det, now is the time 😊

 • Ej, det er da mega fedt! Stort tillykke med beslutningen. 😊
  Jeg håber, du får dine drømme og ønsker indfriet – og at det får en kæmpe positiv betydning for jeres familieliv.
  Vi andre spænder hjelmen, og ser frem til turen! 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *