FAR MÅ JEG IKKE BLIVE HJEMME IDAG? - Far til fire piger

FAR MÅ JEG IKKE BLIVE HJEMME IDAG?

JEG SYNES DET ER LIDT SVÆRT MED HJEMMEKONTOR…

Efter at jeg er gået selvstændig har jeg arbejdet på at finde den rette vinkel til hvordan jeg skal have en hverdag – min arbejdsdag til at gå. Hustruen har skiftende arbejdstider, og logistikken med aflevering er lidt min tjans. Det skal siges at jeg trives godt med at arbejde hjemme. Jeg skal “bare” lige finde min egen vej i det hele. jeg skal bare lige finde ud af hvordan jeg bedst muligt får sat det hele sammen i min arbejdsdag så jeg får mest ud af den. Samtidig er det også fleksibiliteten i at kunne holde den mindste mus hjemme en gang imellem. Dog virker det til at Noomi trives bedst i at være hjemme hos os, alene. Og det kan jeg sagtens forstå. Det lyder måske hyggeligt på papiret, dog er det en evig transit i at datteren har spørgsmål til forskellige ting og sager. “faaaar” lyder igennem huset med en så hurtig frekvens at jeg dårligt kan nå at tælle til ti… Og så virker det jo netop ikke, både at være hjemme og arbejde – imens man driver Hotellet for døtrene som gerne vil det ene og det andet….

JEG SYNES DET ER MEGA SVÆRT MED HJEMMEKONTOR…

Jeg har overvejet et kontor inde i byen – men venner, jeg er lige startet op. Og jeg forsøger at holde udgifterne nede. Og derfor er det også den mulighed der ligger lidt længere ude. Et kontor vil også ligge i byen, for bedst placering i forhold til at holde møder og deltage ved events osv. Og den tur ind til byen savner jeg ikke lige nu. Bil / Tog / Metro. Det bliver et nej tak faktisk 🙂 For NU! For jeg kan mærke at dét som et kontorfælleskab også ville kunne gøre er at jeg får set andre folk end mig selv. Og min dejlige familie. DET kunne godt trække i den gode retning at jeg sad måske med folk i samme båd som mig.

JEG SYNES DET ER UFFATTELIGT SVÆRT MED HJEMMEKONTOR…

Så hvad ender det med? Skal jeg få indarbejdet en anden struktur? Skal jeg bare ind i det? ÅRH jeg synes det er mega svært. Hvis du der læser med har gode råd så kom endelig med dem! Jeg vil ENORMT gerne lære! JEG SKAL lære – det her er jo min nye vej 🙂

(Visited 150 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Jeg har ikke været selvstændig, men jeg har været selvstuderende, så det var også noget med selv at administrere tiden, og holde øjnene på bolden, og ikke hoppe i alle mulige overspringshandlinger 🙈 Her var det en KÆMPE hjælp at tage på biblioteket 😊 Når jeg var der, så vidste jeg at jeg skulle arbejde, og så var det nemmere at holde fokus 😊 Vores bibliotek har en masse gode arbejdsområder, både i stillesal, fællesområde, og borde rundt omkring blandt bøgerne 😊

 • Hvor er det spændende at følge med. Fed blog! hold udgifterne nede, slå koldt vand i blodet – bare for en stund. så kommer dine spørgsmålstegn til at give mening 🙏🏽

 • Kære Allan,
  jeg kan så meget følge dig!
  Jeg sidder også og arbejder hjemme det meste af tiden, det er måske lettere for mig, som IT konsulent er det jo bare en computer, en kop kaffe, musik på højtaleren og så kode derudaf.
  MEN jeg kan godt mærke på mig selv, at her efter sommerferien, hvor jeg ikke er fuld tid på den smykkevirkesomhed jeg har siddet ved de sidste to år. Der er det lidt sværer (faktisk meget svært!) at motivere sig selv og overspringshandlingerne kommer hurtigt flyvende.
  Jeg har flere gange overvejet et kontorfællesskab, netop af den grund du skriver, man kommer væk hjemmefra, ud blandt andre folk, og hvem ved, måske kan man faktisk lære noget af de folk også. Selv om de sidder i en helt anden branche. Jeg vil overveje det!

  Uanset hvad, så husk, livet er dejligt, men vi har kun det ene, så nyd det! Lad være med at arbejde det væk…

  /Bjørn

 • Der er faktisk et ret fint kontorfællesskab ved Slotssøen (Hillerød), ikke et blogger community – men der er den smukkeste udsigt til slottet. Jeg ved dog ikke om man kan leje det på dagsbasis eller om det kun er månedsvis

 • Det syntes jeg da klart du skal gøre så! Om ikke andet kan du konstatere at det ikke fungerede for dig, og så kan du prøve noget andet, det er en gratis forsøg 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *