BOLIGDRØMME - HEJ NYMALET SMUKKE HJEM! - Far til fire piger

BOLIGDRØMME – HEJ NYMALET SMUKKE HJEM!

MALET HUS FAR HJEM FAMILIE

REKLAME FOR FLÜGGER

VENNER! VI HAR MALET VORES HJEM!

Endelig efter meget frem og tilbage og usikkerhed omkring hvilke type maling vi skulle bruge og OM vi kunne bruge maling, er vi nu tættere på målet end nogensinde! Da vi købte huset for 10 år siden kalkede vi det. Og det stod ganske klart at vi ikke ønskede at gøre det igen. Og vi har set naboens smukke malede hus. Men har tidligere fået at vide at vi ikke kunne male ovenpå et hus der var kalket tidligere. Efter lidt massiv søgen online fandt jeg frem til en malingstype fra Flügger. En siliikatmaling. Det ville kræve en massiv omgang forarbejde af facaden, dog ville resultatet blive så fint! Vi skurede facaderne ned, pudsede og kradsede alt løst puds samt kalk væk. Det var vigtigt at få facaden helt klar til silikatmalingen.

SÅDAN SÅ VORES FACADER UD DA VI STARTEDE…

Vi handlede alle vores malertilbehør samt alt malingen hos Flügger i Måløv, hvor vi gang på gang fik super professionel og venlig hjælp. Det var hurtigt klart for teamet i Måløv at jeg intet vidste om maling, intet vidste om forarbejdet. MEN at jeg gerne ville vide og nørde med dem. Og jeg er dem dybt taknemmelig for alt deres hjælp og kreative muligheder. Der er ingen tvivl om at de har absolut styr på muligheder og løsninger. Jeg er VILD med Flügger Måløv! Den største anbefaling herfra! Tak for tålmodigheden haha!

NU TILBAGE TIL FACADEN PÅ VORES HJEM!

Grå og træt så facaden ud, dog stod det virkeligt hurtigt klart hvor vild en forskel det ville være at male med silikatmaling. Hvor hurtigt man ville se forskellen. Prøv at se her hvordan og hvor stor en forskel det gjorde. Førbilledet til venstre og den ene facade malet på billedet til højre. SE LIGE HVOR VILD og en opturs forskel!

Det er klart at facaden stadig har struktur – det vidste vi godt. Vi er vilde med at husets liv (om man kan sige det sådan) er under malingen. Jeg kan nogen gange stå og kigge på muren og tænke på de familier som har haft vores hjem som deres hjem. Og se hvor stor en forskel malingen gør. Silikatmalingen dækker superfint og det er nemt at arbejde med malingen. Vi dækkede godt af og det var nødvendigt. Da vi begge arbejder på skiftende tider og vejret var absolut til den friske side, tog projektet lidt længere tid end forventet. Derudover mangler vi at male udhæng, hvor vi skal bruge stillads/lift og reparation af sokkel enkelte steder…

MEN VENNER VI ER DÆLEME TÆT PÅ MÅLET!

Og jeg må ærligt indrømme at jeg glæder mig til foråret hvor vi kan færdiggøre projektet. Vores hjem ser mere og mere ud som i vores BOLIGDRØMME da vi købte huset. Og nuvel vejen dertil kan for nogen tænkes lang. Og det har de nok ret i, dog er det vores vej – og ikke desto mindre er vi TOP GLADE for hvordan vores hjem ser ud udenpå (også).

HAR DU MALET HUS?

LÆS MEGET MERE OM DEN FANTASTISKE MALING HER!

 

 

(Visited 1.366 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *