NÅR DET IKKE ALTID ER LIGE NEMT AT VÆRE GRAVID… - Far til fire piger

NÅR DET IKKE ALTID ER LIGE NEMT AT VÆRE GRAVID…

GRAVID! Hustruen er gravid! Vi er ovenud lykkelige. Vi skal have en baby nummer 5 i det nye år, og dermed kommer jo en masse drømme og en fremtid man glæder sig til, og planlægger. Da jeg nævnte at vi skulle have en baby igen sidste måned blev jeg lagt ned med en masse venlige beskeder som alle var lykønskende og med en masse varme. TAK for det. Men sidenhen har jeg ikke delt så meget omkring baby, eller min smukke hustru. Kun da vi var til barnedåb, hvor hun var og er gudmor til den skønneste knægt Maximiliam. Og sidst da vi var til gennemscanning (hvor alt var dejligt) og vi i 30 minutter delte en frokost og fejrede at baby har det godt, og er sund og rask.

BRUDSTYKKER AF EN GRAVIDITET…

En graviditet som desværre er som de andre var. Fuld af dårlige dage for hustruen som er nærmest tvangsindlagt til at ligge ned og tage den med ro. Hvormed hun også er sygemeldt fra hendes arbejde. Langtidssygemeldt. Det er en tid hvor jeg (med største glæde og kærlighed) står for en masse ting herhjemme, faktisk det meste for at passe på hustru og baby. Jeg føler ikke det er i mit sted at ”udstille” hendes dårligdom ved at dele hendes dag på sofaen, eller udstille at hun lå tre timer ned til netop førnævnte barnedåb. Eller havde det skidt 3 dage efter barnedåben. For hustruens graviditet har ganske få brudstykker hvor hendes liv ligner en ”normalt” gravid kvindes. Hvor hun smiler og hvor hun ser dejlig ud (hvilket jeg nu synes hun gør også på sofaen med en baby i hendes mave!). Men også hvor hun smiler velvidende om at der snart efter ruller dårligdom over hende.

MEN VENDER DET IKKE SNART?

Statistikken fra tidligere er ikke skide opturs god. Men det lysner (synes jeg og hustruen også). Og senere på ugen er hun tilbage på fødegangen om end i enormt nedsat tid. Tilbage på en arbejdsplads som hun har haft dårlig samvittighed over at have været væk fra så længe som hun har. En arbejdsplads som hun har savnet. Ligesom hun savner en graviditet uden dårligdomme og hårde vilkår..

DERFOR DELER JEG IKKE HUSTRUEN

OG VORES LYKKE SÅ MEGET!

For selvom det er et øjebliksbillede jeg har delt (og et minde fra en spa tur som jeg håber vi kan gøre igen inden baby kommer – kryds fingre) de 3 gange hun har figureret i mit feed (den sidste måneds tid), så er det netop lige præcis dét som det er. Et øjebliksbillede. For efterfølgende at have en dum periode.

JEG HAR LOVET AT VÆRE ÆRLIG!

Og det her indlæg er ikke skrevet for at være clickbait agtig eller andet, og det har været undervejs i et par uger. Det er simpelthen for at italesætte hvordan det går herhjemme. Jeg deler enormt meget ud af vores liv. Og det er vi enige om herhjemme. Dog er denne situation lidt anderledes, og jeg ønsker ikke at udstille hustruen på nogen måder. I er mange der spørger hvordan det hele går – og jeg er dybt taknemmelig for at i vil vide mere, derfor dette indlæg.

JEG GLÆDER MIG TIL AT DELE MERE…

Men det bliver når det føles rigtigt herhjemme, og det gør mig glad at i forstår og støtter op om dette! TAK for det!

 

(Visited 11.960 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Alt det bedste til hende. Det er jo din profil, så jeg forventer ikke en masse billeder af din smukke hustru – når de er der, er det bonus.
  Det er en hård periode, som hun skal igennem, og I skal kun dele det, I har lyst til. Vi glæder os bare til baby sammen med jer.

 • Hvor er det synd for hende, at hun har så hård graviditet, håber virkelig det lysner forude, så hun kan få lov til at nyde den sidste tid af graviditeten!
  Og selvfølgelig skal hun ikke udstilles, det er da fuldt ud forståeligt. Det er jeres private sfære og selvom du har en offentlig profil, har ingen krav på noget som helst.☺️
  Hils din smukke hustru fra en vild fremmed og ønsk hende det bedste.

  • Gitte du har helt ret! Ingen har krav på noget. Tror det ligger hos mig og min tilgang til at dele. Pludselig var den bare anderledes og det er også helt ok 🙂 TAK fordi du skriver og fordi du læser med! 🙂 A

 • Du deler lige det I har lyst til. Jeg har selv ligget i begge mine graviditeter, og selvom man ved, hvor skønt det er, det man “bager”, så var det for mig hårdt og fremkaldte mange følelser. Jeg følte mig ikke helt som en “glowing superstar”. Varme tanker til jer, må I graviditeten vise sig fra en lidt lettere side den kommende tid. ❤️Anne

  • Anne tusind tak fordi du skriver! Det er bare så hårdt når graviditeten ikke er som man havde håbet!! TAK fordi du læser med 🙂

 • Alt det bedste til Jer alle 6 (snart 7). Håber din hustru får det lidt bedre, det må være rigtig hårdt for Jer alle. Dejligt du deler det der giver mening for Jer, det er jeres liv som vi bare er heldige at følge lidt med i🤍.

 • Åh ❤
  Jeg håber på det vender for hende. Med egne 3 graviditeter med hyperemesis fra uge 3+ til fødsel, indlæggelser, fast drop med væske og sengeliggende når jeg fik lov at være hjemme, Har hun min allerdybeste forståelse. Graviditet er ikke en sygdom, men man kan eddermugme blive syg af at være gravid.

 • Som en der er lidt længere henne end din kone med nummer tre, og er smadret af bækkenløsning, er jeg helt i jeres båd! Jeg har ikke delt om alting allevegne, dem der ved ting, er dem der har brug for det. Pas på jer allesammen 💚

 • Kun masser af kærlighed herfra. Ikke to graviditeter er ens og ligeså fødsler eller liv med baby/børn og partnere. Masser af kærlighed!

 • Hvor er det et fint indlæg. Jeg synes din Profil er skøn som den er. Fantastisk I skal have endnu en lille ny, og forstår 100 % din og jeres beslutning. Jeg føler ikke jeg savner billeder af hustruens mave, det er jeres private ting og lige der – er der ingen andre end jer, der skal dikterer hvad i skal og ikke skal. ❤️Håber snart hun får det bedre. Det er frygteligt at være dårlig og ikke kunne det man vil – også når man er gravid og specielt når man har andre at være mor for. Kæmpe kram til hele familien

 • Alt det bedste til jer og husk du deler kun det du mener skal ud, stor respekt for det ☺️
  🤞for at din hustru kan vende tilbage til dit job inden længe og føle en ‘normal’ hverdag.

  • JAAAAA hun er så småt begyndt at drible tilbage på jobbet – jeg er så stolt af hende at hun prøver. MEN hun skal passe på sig selv! Intet job er andet værd end at man passer på sig selv! 🙂 A

 • Al mulig baby karme og gravid karme og alle mulige andre gode ting i jeres retning og hvor er det bare så vidunderligt den måde du skriver om den smukke kvinde du deler liv med! God bedring med mama og kæmpe respekt for valg af hensyn til hende!! Sådan papa!!
  Glæder mig til der dukker endnu et smukt væsen op på din profil i flokke. Af yndige børn du er omgivet af!!

 • Kender alt til det med en træls graviditet, blødning fra uge 5-12, udslettet livmoderhals i uge 19, operation og strengt sengeliggende i 3 måneder

 • Jeg vil bare skrive: Nøj en smuk kærlighedserklæring til din smukke hustru <3 Så flot og ærligt skrevet. Og jeg kan SÅ meget forstå dit (jeres) valg.. Alt mulig held og lykke med baby .

 • Kære Allan ( og din vidunderligt gravide hustru) mon ikke alle har forståelse for dine valg? Det er dit domæne og dermed også dine valg, med hvad du deler( og ikke mindst IKKE deler) Kan folk ikke lide lugten i bageriet , står det enhver frit for at daffe af . Jeg føler med din hustru . Fy for den lede . Jeg har selv haft 2 graviditeter ( hvor jeg sgu hellere ville være i fødsels i en uge , end døje med bækkenløsning og kvalme/ opkast 24/7) FØJ, hvor er der bare minus overskud til at smile, nyde graviditeten eller resten af familien ,for den sags skyld. Giv din super seje bedre halvdel et kram og en highfive fra mig!!

  Heldigvis glemmer man , hvor
  hæsligt det har været, når man først har sin baby i armene. Men vejen dertil føles eddermame ikke altid som juleaften .

  Kh Heidi

  • Kære Heidi! TAK fordi du deler dine tanker her i mit indlæg, og undskyld jeg først svarer nu! Heldigvis begynder det at lysne for hustruen, og jeg håber sådan at hun vil kunne nyde den sidste del af graviditeten nu! Hun fortjener det så meget! :)A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *