tak for denne gang ven!

EFTER MANGE OVERVEJELSER ER JEG KOMMET FREM TIL AT LUKKE SHOPPEN NED. SHOP MED MINIMUM 50% PÅ HELE SHOPPEN SÅ LÆNGE LAGER HAVES. TAK FORDI DU STØTTER MIN BUTIK!

Jeg hedder Allan, jeg er 42 år gammel. Jeg deler ud af tanker om livet som far, om min madglæde, rejseglæde og ikke mindst kærlighed til både hustruen og mine døtre, og nu også min søn. Jeg er ærlig – altid, også når det gør ondt.

Selvom Webshoppen nu lukker ned er universet her stadig vigtigt for mig og jeg vil endnu mere dele ud af tanker om livet som far! TAK FORDI DU HAR STØTTER MIN LILLE SHOP!

og TAK fordi du læser med. Lad os være ærlige sammen!

KRAM ALLAN!

Følg med på Instagram

HEJ WEEKEND 🫶🏻 lørdagen er absolut ned i gear med ingen planer og jeg ser løvernes garde (kian kong som Cooper kalder serien) på sofaen med Cooper. Hustruen har sovet lidt EXTRA da natten var frisk med en lille mand som hostede og var urolig. 

Perfekt lørdag uden planer. Perfekt at vi kan hygge - og pakke til årets sidste loppemarkedtur i morgen (se mere ovre hos @fartilfirepigersalg 👍🏻) 

Lørdag jeg er allerede vild med dig 🫶🏻

HAR DU PLANER I DAG? Ps hvem der lige havde morgenhår som Cooper 🙋🏼‍♂️🫶🏻

Nyd dagen
Kram Allan🙋🏼‍♂️

#livetsomfar #hejweekend #hejcooper
HEJ WEEKEND 🫶🏻 Merle er på sleepover og stuen er forvandlet til en rodet stue fuld af hygge! Madrassen er slået ud på gulvet og nu vil vi se @vildmeddans og spise kager og hygge. Og nyde weekenden! Håber din fredag er fuld af hygge - NYD AFTENEN MIN VEN

Kram Allan 🙋🏼‍♂️
#livetsomfar #hejfamilie #hejfredag #familie #freitag #hygge
FIND COOPER 🫶🏻 jeg er vild med at Cooper lige skal læse en lille historie inden han falder til ro på værelset.

I går faldt han i søvn imens han krammede elefantbogen og hans ninus (miffy bamsen) 🫶🏻

Jeg forsøger at tage putningerne ÉN af gangen og ikke forvente en masse ting eller at det skal gå på en bestemt måde. Hvis Cooper vil læse bog inden han skal sove så må han læse bog.

HAR DU OGSÅ ET BARN DER LÆSER INDEN SENGETID?

God aften
Kram Allan
#livetsomfar #hejcooper #læsning
💙 VIND EN VALGFRI FESTKAGE TIL 10 PERSONER FRA BODENHOFF 💙

Sidste weekend holdt vi Merles Fødselsdag og hentede naturligvis en lækker festkage hos @bodenhoff_officiel - denne gang deres überlækre Christianstærte 💙

Du kan nu vinde en valgfri festkage til 10 Personer og deltage nemt ved at:

Følge @bodenhoff_officiel 💙
Følge @fartilfirepiger 💙

Like konkurrencen og skrive hvilken festkage du ønsker at vinde og afhente i en af Bodenhoffs lækre bagerier i Storkøbenhavn 💙

Konkurrencen slutter om en uge d 24/9 klokken 14:00 og der er ingen tvivl om at vinderen får en fest!

Hvis du vil se det lækre udvalg i festkager så se med i story og find link dér 💙

HELD OG LYKKE 💙

Kram @bodenhoff_officiel & Allan 💙

Konkurrencen er ikke lavet i samarbejde med meta og er udelukkende sponseret af @bodenhoff_officiel 💙
HEJ LØRDAG ❤️ Hej hjemmebagt æbletærte bagt af Merle med æbler fra haven. Altså bagt helt selv sådan ægte.

Den sidste uge har været intens og der er gang i den i det lille hjem med en masse projekter, så da mormor og morfar skulle bruge hjælp til maling af udhæng sprang vi til - og medbragte naturligvis den hjemmebagte æbletærte som vi nød på terrassen. 

Hold op det er en skøn lørdag i dag ❤️

HVAD LAVER DU PÅ DENNE SMUKKE LØRDAG? ❤️

Kram Allan
#livetsomfar #hejweekend #fartilfirepiger
GODMORGEN DØTRE ❤️ HILS LIGE DRONNINGEN FRA MIG 🙋🏼‍♂️ 

Lynge skole får umådeligt fint besøg i dag og jeg glæder mig til at høre om det senere når vi alle er samlet igen ❤️ nu er døtrene driblet i skole ( til tiden hurraa ) og jeg dribler mod byen og en hyggelig dag i et smukt univers ❤️

Hav den bedste dag!
Kram Allan
#livetsomfar #hejdøtre
TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN MERLEMUSEN 🫶🏻 11 år blev Merle i går og vi har haft den skønneste weekend med at fejre hende, og i dag tog vi en spontan tur i Tivoli omend batterierne ikke var så opladte fra festen i går nuvel🫶🏻

I forbindelse med fødselsdagsfejringen af Merle og for at fejre med dig også, giver koden HEJMERLE11 opturs 11% rabat OVENI de vilde priser der er på shoppen. Ophørsudsalget blev lige 11% billigere i dag og i morgen mandag med 🫶🏻

Håber du har haft den skønneste weekend min ven. Jeg smiler lidt træt over vores og føler mig heldig 🫶🏻

Kram Allan 
#livetsomfar #hejmerle #hejnoomi
HEJ SENSOMMERVEJR 🫶🏻 

Hvis der er en ting som giver glæde i vires lille hjem så er det dæleme det gode vejr. Minderne fra sommerferiens strand og pool kommer frem med et smil. Og et endnu større smil over solen og varmen som bare gør godt i sjælen.

Misforstå mig ikke, jeg er vild med efterårets farver og hyggen men jeg nyder lige nu nuet. Efteråret skal tids nok banke sådan EXTRA på. 

Nyder du solen og vejret min ven?

Kram Allan
#livetsomfar
HVEM KENDER DET?

Det eneste jeg kan konkludere er at jeg har spist for lidt i dag og nu søger alt der kan spises hvadend det er chips, kanelsnurrer, gulerødder (ok ikke så meget gulerødder men det lød lækkert) og eventuelt rester af bland selv slik (læs: det er ihvertfald rester om lidt haha) 🙋🏼‍♂️

Glædelig Tirsdag min ven - nyd denne smukke tirsdag af slagsen og lappen op hvis du kender det?

Kram Allan 

#livetsomfar #livetsomsulten
I GÅR VAR STORE GLEMMEDAG 🤣 udover tidligere nævnte Idrætstøj (se reel fra i går) ja så fortsatte dagen som en føljeton af glemsomhed. Merle manglede et billede fra ferien, hvor hun valgte det her af os allesammen fra Pietrasanta ❤️ Noomi glemte hendes cardigan til ballet som jeg så drønede ud efter da det jo var min skyld at vi havde glemt hendes cardigan ❤️ (så kørte jeg da lige til Husum igen igen) 

I DAG ER EN NY DAG ❤️ og jeg kan allerede konkludere at vi er kommet godt fra start. Alle døtre er mødt til tiden (check) de havde alt med de skulle bruge (check) og jeg vil nu drage mod torsdags træning med hende den lækre herhjemme og ham den mindste. For så at drage på opgave inde i byen. Dagen bliver fantastisk og jeg sender dig god ikke glemsom karma din vej ❤️

MEN MIN VEN - send gerne god ikke glemsom karma min vej så kan jeg også blive tanket op ❤️

Kram Allan
#livetsomfar #livetsomglemsomfar #glemsomonsdag #hejfamilie #idagerennydag
VED DIT BARN HVAD DE SKAL ARBEJDE MED NÅR DE BLIVER VOKSNE?

I dag havde vi de store til bords ved morgenmaden da de to andre døtre var ude at opleve verden. Cooper var naturligvis også med. Og snakken faldt på fremtiden.

Med en datter som er fast besluttet på fremtiden og en datter som er i MEGA tvivl er der jo god grund til snak om de mange forskellige muligheder verden kan tilbyde. 

Jeg kan mærke at jeg bliver presset på døtrenes vegne over at de på ene hånd er store børn, og omvendt forventes det at de har en form for roadmap klar til fremtiden. For jeg vidste sgu ærligt ikke så meget som 14 årig - omvendt vidste hustruen at hun ville være jordemoder så der er vi forskellige. 

Jeg synes at skolerne har for travlt med at skabe synlig transit til fremtiden. Sådan lidt “nu er du i udskoling - hvad skal du være når du bliver voksen?” Sætter vi vores børn imod en kurs af fiasko hvis deres drømme ikke nåes af den ene eller anden grund? Skal vi støtte transitten allerede nu - selvom vi herhjemme føler at det er et KÆMPE pres at lægge på deres teenageskuldre? 

Vi har talt meget om gymnasiet som en god grundsten - men ved jo også at gymnasiet ikke er for alle?

HVAD GØR DU DERHJEMME FOR AT GUIDE DIT BARN? 

Og kan du følge mine tanker om transit og diskret tvang til at vide hvad fremtiden skal bringe - når man er 14 år??!!

Glæder mig til dine tanker!

Kram Allan
#livetsomfar #hejteenagers #fartilfirepiger #fremtid
reklame 💙 HUSTRUEN OG COOPER VAR MED TIL EVENT I DAG 💙 og sådan her ser @szhirleys ud da hun hilste på Cooper 💙 Vi var samlet på altid skønne @ahouse_cph tagterrasse for at fejre @jasmingabay og @bodenhoff_officiel fantastiske samarbejde mod en god sag. Sammen har de skabt de lækreste madpakkebrød hvor alt overskuddet går til @rodekorsdk 💙 vi har allerede købt når jeg har været forbi (du ved jeg er @bodenhoff_officiel FAN) og både voksne og børn er vilde med de lækre madpakkebrød. 

TAK @jasmingabay & @bodenhoff_officiel for at vi måtte kigge forbi 💙

VIND ET HALVT ÅRS FORBRUG AF MADPAKKEBRØD FRA @bodenhoff_officiel 💙

Ja du læste rigtigt! For som du ved er jeg vild med at dele optur med dig der følger med her hos mig. Du kan vinde et halvt års forbrug af madpakkebrød (en pose om ugen) og du deltager nemt ved at:

Følge @bodenhoff_officiel 💙
Følge @fartilfirepiger 💙

Samt skrive hvad du vil komme i de lækre madpakkebrød 💙

Husk at bodenhoff udelukkende ligger i hovedstadsområdet så det er nok bedst at bo i nærheden eller vinde gaven til en familie som gør 💙

Vinderen findes om en uge - og jeg glæder mig til at finde en vinder som får endnu lækrere madpakker det næste halve års tid 💙

Konkurrencen er ikke lavet i samarbejde med meta og er udelukkende sponseret af seje @bodenhoff_officiel 

Fotos af überseje @louisemiaphotography 💙
HEJ MANDAG 🙋🏼‍♂️ 

Ingen af de voksne har været i bad, hustruen luger imens jeg forsøger at rydde en smule op herinde, dække bord og tjekke at kartoflerne i ovnen ikke brænder på. 

Ingen børn hører efter og jeg trækker vejret EXTRA meget. Cooper skriger ovenpå fordi hans søstre ikke gider forstå hvad han vil (eller forstår men ikke er enige). Ingen gider at børn gider at dække bord, eller hjælpe med maden. Og jeg trækker vejret og tager en slurk af min cola zero med kirsebær og drømmer mig hen til weekenden hvor vi i det mindste ikke er i transit til endnu en skoledag. 

Mandag jeg glæder mig til du bliver til tirsdag - nej ved nærmere eftertanke lad os sige du bliver til fredag 🫶🏻

Kender du det?

Kram Allan
#livetsomfar
reklame 🫶🏻 HEJ @sugarpilots 🫶🏻 traditionen tro nominerer jeg hermed et mærke og en nyhed som jeg mener fortjener “product of the year” - Charlotte har skabt de fineste Cocktail Sugar Cubes som et helt igennem magiske QuickFix til din drink med naturlige aromaer farve og pynt. Jeg er vild med det - og vild med @sugarpilots 🫶🏻

#formland #formland23 #formlandpowwow23
HEJ FAMILIE ❤️ På denne søndag hvor jeg sidder på færgen på vej mod Formland og en søndag fuld af nørderi kan jeg ikke andet end smile over alle de lækre minder vi har haft denne sommer. Jeg savner typisk ferien når vi er færdige og nogle gange kan jeg have svært ved at holde ferien når den er der. Men sandheden er at jeg er vild med vores familie når vi holder ferie og rejser. Jeg er vild med sammenholdet som der primært er imellem vores døtre og hvordan de tager Cooper med i sidevognen. Og mest af alt er jeg vild med @mortilfirepiger og mit tempo. Ingen transit, ingen større planer. Bare at være sammen (og i mit tilfælde lidt arbejde nuvel) og nyde minderne der skabes. Jeg sidder her på færgen og bliver helt rørt over at kunne skabe de her minder med vores unger og sammen. Så imens jeg lige spiser lidt morgenmad så snøfter jeg så imens #nutuderfarigen ❤️

Hav den allerbedste søndag - se lige min smukke familie ❤️

Kram Allan

#livetsomfar #hejfamilie #sommerferie #familie #far #farmand
HEJ FREDAG 🫶🏻 

Vi har mormor og morfar herhjemme til aftensmad som vi før har haft som tradition. Vi hygger og griner og snakker og spiser.

Jeg har ikke mine forældre mere som du jo ved, og derfor elsker jeg når svigermonster kommer og hygger. Minder vi skaber omkring et lækkert måltid 🫶🏻

Weekenden kan bare komme an 🫶🏻

Spiser du også løbende med bedsteforældre? 

God fredag aften!
Kram Allan 🙋🏼‍♂️
#livetsomfar #savnerstadigmineforældre
reklame ❤️ EN HEL UGE HJEMME ALLEREDE FRA VERDENS BEDSTE SOMMERFERIE ❤️ 

Jeg ved ikke med dig men jeg synes den sidste uge er fløjet afsted. Det er skønt at der er gang i en masse projekter men jeg sad lige og så på billeder fra vores ferie og senest fra vores hotel stop igennem Tyskland med @bestwesterndanmark ❤️ 

Du husker nok at jeg I år er jeg teamet op med seje @bestwesterndanmark som hjalp os med at finde de fineste forskellige hoteller som var vores hjem i mange af de byer vi ramte på vores sommerferie ❤️ Og som ALTID skal der også være noget lækkert til dig der følger med. Jeg ved at mange af jer der følger med også kører på ferie selv, og med Best Western Rewards er der et loyalitetsprogram som har fordele vi kan gøre brug af med det samme! Her er nogle af dem :

❤️ Kan bruges til alle Best Western hoteller i hele verden – ca 4000 stk
❤️ Pointene udløber aldrig
❤️Man sparer altid mellem 10-15% på ophold (der er dog undtagelser. Fx hvis der er store koncerter eller messer i byen)
❤️Eksklusive kampagner, som kun gælder for medlemmer

Alle jer der signer op denne sommer får automatisk et hop fra blue til gold (svarende til points fra 5 overnatninger) og dermed får du 500 point EXTRA som du kan bruge på fremtidig overnatning ❤️ DERUDOVER har du mulighed for at deltage i konkurrencen om 5x gavekort til 2 personer til den lækreste morgenmad på et valgfrit best western hotel i Skandinavien også naturligvis ❤️

KONKURRENCEN OG UPGRADE ER SIDSTE CHANCE FOR AT BÅDE DELTAGE OG SKRIVE SIG OP ❤️

Skriv LINK herunder i kommentaren for at få BW REWARDS link sendt direkte og gem denne post for at huske at @bestwestern har de lækreste hoteller i hele verden til forskellige budgetter - og med BW REWARDS får du nemt optjent til en masse fordele (vi fik feks en valgfri drikkevare da vi ankom til hyggelige @hotelerb_muenchen ❤️

Kram Allan
#farrejser
JEG LUKKER MIN WEBSHOP NED ✨ 

Efter mange overvejelser er jeg kommet frem til at lukke min lille webshop. At drive en webshop er tidskrævende og ikke mindst omkostningstungt, og sammenholdt med en familie som vores, og en kommende periode med mange nye tilbud og opgaver, er det urealistisk at forsætte med at drive shoppen. 

Det har været sjovt men det er også dejligt at kunne give plads til nye udfordringer. 

KÆMPE TAK FOR DIG - tak fordi du har støttet min shop igennem tiden 🫶🏻

Hele shoppen er sat MINIMUM 50% rabat og varerne er alt lige fra ansigtsmaling, smykker i Sterling sølv og forgyldt til vilde priser, til sutsko og bordtennis spil. Ja et godt miks af alt hvad min familie bruger herhjemme - og nu nedsat med minimum 50% som sagt, og naturligvis så længe lager haves ✨

Mod nye udfordringer 🫶🏻

Kram Allan
HEJ DAISY 🫶🏻

Vi kom hjem til en græsplæne der var gået Max amok men vores “små” tre kyllinger var dæleme også skudt i vejret og nu har vi 3 unghøns som stadig er nysgerrige og sjove. Det er sjovt hvordan de stadig ikke bestemmer selvom de er større. Det er Perle som er chefen i hønsehuset 🫶🏻

Nu glæder vi os til de lægger æg 👌🏻

HAR DU OGSÅ HØNS? 🫶🏻

#livetmedhøns #hejhøne #hønsihaven #farnørder #hønsefar #fartilfirepiger
reklame ❤️ HEJ MERLE - HEJ FØRSTE SKOLEDAG ❤️ 

Alle døtre er mødt ind til tiden og de to mindste cyklede på deres @nordenbikes i skole. Vi har aftalt at vi skal cykle mere i skole også selvom det tit er nemmere bare at læsse dem ind i bilen og komme afsted. Tit er en cykeltur (uagtet vejrsituation) en dejlig måde at starte dagen på. Den friske luft i ansigtet gør ingen skade!

CYKLER DIT BARN I SKOLE HVER DAG? ❤️

Iøvrigt er Merles cykelhjelm også fra Norden Bikes, og jeg synes den er MEGA sej! Og vigtigst synes Merle det samme ❤️

Kram Allan
reklame ❤️ HEJ FAVORIT VERONA ❤️ et perfekt lille stop på vejen hjem. En sidste smag af Italien for denne gang og et besøg alle de steder som pigerne og vi er vilde med - omend vi ikke ankom til byen som vi havde beregnet. Trafikken er lidt til den friske side da mange er på vej hjem fra ferie ❤️ vi boede igen på @hotelctcverona som bare er så hyggeligt og helt sin egen. Og morgenmaden er præcis alt hvad man kan ønske sig (se sidste billede). Vi skal KLART tilbage til skønne Verona næste sommer - det er tradition jo - ligesom billedet med ungerne på hjertet foran arenaen ❤️

HEJ @bestwesterndanmark ❤️ I år er jeg teamet op med seje Best Western som er vores hjem i mange af de byer vi rammer på vej hjem fra vores sommerferie ❤️ Og som ALTID skal der også være noget lækkert til dig der følger med. Jeg ved at mange af jer der følger med også køre på ferie selv og måske allerede har planlagt en ny roadtrip og med Best Western Rewards er der endelig et loyalitetsprogram som har fordele vi kan gøre brug af med det samme! Her er nogle af dem :

❤️ Kan bruges til alle Best Western hoteller i hele verden – ca 4000 stk
❤️ Pointene udløber aldrig
❤️Man sparer altid mellem 10-15% på ophold (der er dog undtagelser. Fx hvis der er store koncerter eller messer i byen)
❤️Eksklusive kampagner, som kun gælder for medlemmer

Alle jer der signer op denne sommer får automatisk et hop fra blue til gold (svarende til points fra 5 overnatninger) og dermed får du 500 point EXTRA som du kan bruge på fremtidig overnatning ❤️ DERUDOVER har du mulighed for at deltage i konkurrencen om 5x gavekort til 2 personer den lækreste morgenmad på et valgfrit best western hotel i Skandinavien også❤️

Skriv LINK herunder i kommentaren for at få BW REWARDS link sendt direkte og gem denne post for at huske at Verona er den hyggeligste by ❤️

NU går turen mod næste stop på vores roadtrip ❤️

HAV DEN SMUKKESTE SØNDAG MIN VEN ❤️
PÅ VEJEN IGEN 🫶🏻 PÅ GENSYN CORTONA 🫶🏻 

Så kører vi afsted mod første overnatning på vejen hjem og en sidste smag af Italien for denne gang 🫶🏻

Håber du får den bedste dag 🫶🏻

Kram Allan 🫶🏻

#farrejser #hejfamilie #kørselv
HEJ FROKOST 💚🤍❤️ Alle frokoster hernede i huset laves helt lowkey og nydes typisk i badetøj efter Cooper er vågnet fra hans lur. Vi køber tit et par flutes (koster typisk 0,90€ - 1,40€) som er friskbagt og tager lidt lækre grøntsager, mozzarella og noget pølse 💚🤍❤️ MERE BEHØVER VI IKKE 💚🤍❤️

HVAD SPISER I TIL FROKOST PÅ JERES FERIE? Ude eller hjemme i ferieboligen?

Hav den bedste dag,

Kram Allan

#farrejser #frokostpåferie #feriefrokost #frokost #hejferie #livetsomfar #derspisermegetbrød
HEJ MERLEMUSEN 🫶🏻 her til aften henter vi pizza fra den lokalepizzakvinde (3 minutter væk i bil) og Merle kom med for lige at have lidt alene tid. Døtrene går meget op i at de alle skal med på en pizzatur og en tur ud at handle. Jeg læser det naturligvis som at de synes det er hyggeligt med mit selskab 🤣 

Jeg synes det er MEGA hyggeligt at have lidt tid med døtrene og tit snakker vi om alt og intet 🫶🏻 

GØR DU OGSÅ DET PÅ FERIERNE? 

Bare en lille tur til bageren eller den lokale takeaway er altid et hit herhjemme 🫶🏻

Nu er pizzaerne snart klar - og vi drøner hjemad med favnen fuld 👍🏻 tænk en Margherita koster kun 6 euro her hos vores lokale pizzaria 😳

God aften min ven,
Kram Allan

#hejmerle #livetsomfar #farrejser
HEJ FAMILIE ❤️ det obligatoriske billede på den smukke mole ved Pietrasanta er også en tradition ❤️ 

Ja mine børn har haft konflikter og jeg har brændt et par sikringer men lige her og under aftensmaden hvor vi snakkede og grinede er jeg vild med ferie ❤️ Lige her tanker jeg op ❤️ 

I morgen går turen mod vores villa og jeg glæder mig til at vise jer den også ❤️

Tak for alle de fine beskeder i min indbakke - jeg er vild med jeres tips og at i spørger til vores ferie erfaringer ❤️ 

Endnu en gang må jeg absolut anbefale skønne Pietrasanta som er helt sin egen og absolut feriemagisk ❤️ 

#farrejser #livetsomfar #hejfamilie
annonce ❤️ HEJ FAMILIE ❤️ Vi var hjemme hos gode venner i deres magiske kolonihave i fredags og jeg havde utraditionelt valgt at tage en kulsyrepatron med sammen med en blomst i værtindegave. Og gaven var perfekt da de var løbet tør og vupti så var der bobler igen. 

Når du bytter kulsyrepatroner hos @kopogkande får du hver sjette patron gratis via dit værdikort som opsamler stempler hver gang du bytter en patron. Og jeg kan konkludere at værtindegave - omend skæv og anderledes - var et hit ❤️ 

Du kan bytte og samle stempler i din lokale @kopogkande ❤️

ER DET IKKE EN SJOV VÆRTINDEGAVE ? 

Kram og god dag
Allan ❤️
HEJ COOPER 🩵 HEJ WEEKEND 🩵

Sikke en dejlig weekend vi har haft - omend også en arbejdsweekend i haven 🩵 i dag har vi haft besøg af skønne venner og nu en aften på terrassen med mormor og morfar, burgere og hjemmebagte kanelgifler 🩵 

Håber du har haft en skøn weekend? 

HVAD HAR VÆRET ALLERBEDST?🩵

Kram Allan
#livetsomfar #hejcooper #sommer #weekend
annonce og vild konkurrence ❤️ VIND 4 BILLETTER TIL LEGO HOUSE ❤️ efter vores opturs tur til @legohousedk er jeg MEGA glad for at udlodde 4 Billetter til @legohousedk til en værdi af 1.196kr ❤️ deltag nemt ved like konkurrencen og skrive hvem du vil have med ❤️

Konkurrencen afsluttes ved lodtrækning søndag d 25/6 - og vinderen udnævnes herunder med tag og kun herunder ❤️

Konkurrencen er ikke lavet i samarbejde med META og er udelukkende sponseret af @legohousedk ❤️
annonce 🙏🏻 OK VENNER DET HER ER DÆLEME FOR VILDT 🙏🏻 Jeg har bagt fødselsdagsboller i vores nye @boschhomedanmark serie 8 ovn. Eller faktisk har ovnen mere eller mindre klaret det hele selv 🙋🏼‍♂️ Kasper fra Bosch var forbi for at nørde med ovnens programmer (som der dæleme er mange af WOW den ovn overrasker mere og mere) og i dag har vi brugt programmet “individuel bruning” hvor boller og brød bages med hjælp fra kameraet (ja du læste rigtigt) som måler bruningsgraden på brødet. Jeg er helt blæst væk. Jeg mener - jeg skulle kun indstille hvor brunt jeg ønskede mit bagværk skulle være. Og så bestemmer ovnen selv hvor lang bagetiden er 🙌🏻 via min Home Connect app får jeg ydermere updates på processen - samt naturligvis billedemateriale “live” fra ovnen, og bagetiden kan jeg se tilrettes efter hvor varm ovnen er så plade nummer 2 og 3 fik kortere tid men med samme farve når de kom ud 👌🏻 Den her ovn er det vildeste jeg har prøvet. 

WOW
Kram Allan

#boschhomedenmark
#likeabosch