Søg
Close this search box.

MUMU-LAND Sterling Sølvhalskæde LULU

495.00 kr.

Mumu-land : Mumuland er et helt fantastisk eventyrland, hvor alle holder meget af at bo. Og hvor alting findes i rigelige mængder. Hvis man for eksempel plukker en blomst, vokser der straks en ny frem – og hvis man ønsker sig noget af hele sit hjerte, så går det i opfyldelse. I Mumuland er alting muligt.

Halskæde samt vedhæng er i Sterling Sølv, og vedhænget er 0,8cm x 0,8 cm i en 40 cm lang kæde.

LULU – kat: Lulu er en lidt forfængelig kat, der altid er på farten og på udkig efter nye eventyr. Den er kælen, hvis det altså passer den og dens største drøm er at blive feteret filmstjerne. Lulus lille byhus er fyldt med alle dens fine kostumer og teaterrekvisitter, som den elsker højt. Lulu holder loppemarked når der ikke er plads til mere i det lille hus – så man kan være heldig at se andre beboere i Mumuland gå rundt i Lulus gamle kostumer.

Denne smukke kollektion er designet, og produceret af Lone Løvschal som er kendt for hendes smukke og drømmende univers, ydermere synes jeg at der altid er humor med i hendes designs. Og jeg er TOP STOLT over at måtte sælge denne kollektion på min webshop!

foto af Camilla Hey

Ikke på lager

Relaterede varer