Søg
Close this search box.
Tilbud!

SUNNYLIFE AUSTRALIA – SVØMMEVEST SMILEY 2-3

100.00 kr.

SMILEY!

I januar 1972 brugte vi oprindeligt Smiley og “Take the Time to Smile” til at fremhæve feel-good-historier i en lang række af Europas førende aviser. At sprede gode nyheder og glæde og positivitet var vores modgift mod dårlige nyheder, og Smiley blev en simpel påmindelse om, at alt bliver ok i sidste ende. I dag forstærker Smiley sit budskab om positiv journalistik gennem Smiley News, der kaster lys over hverdagens helte, der udfører exceptionelt arbejde i deres lokalsamfund for at støtte velgørende organisationer og non-profit organisationer.

LITTLE DIPPER Sunnykids kan hoppe direkte ind i pool-tid. Spil og svøm med selvtillid i SUNNYLiFEs udvalg af supersjove svømmeveste.

produkt information Maks. vægt 18 kg/33 lbs.

Udvikler svømmeevner og opbygger samtidig selvtillid hos unge svømmere. Justerbar anti-rise sikkerhedsstrop mellem benene for perfekt pasform.

Fremstillet af slidstærkt neopren for opdrift og varme. Lynlås i midten foran med velcro-flig for sikkert hold. 3D-element til fantasifuld leg. Børn skal være under opsyn, når de bruger denne vest.

Størrelse & Vægt

Produktdimensioner35 x 32 x 8 cm

Pakkedimensioner 34 x 8 x 32 cm

Pakkevægt 0,67 kg | 1,47 lbs Materialer SBR, EPE

Ikke på lager

Relaterede varer