Søg
Close this search box.

EN LØRDAG I HALLENS TEGN

img_3433

sponsoreret indlæg

OG SÅ KOM LØRDAGEN I HALLEN…

Det var den tid. Tiden vi faktisk ærligt ser frem til. Gymnastik oplevelse i den lokale idrætsforening. Det var tid til at 3 ud af 4 døtre skulle vise hvad de havde lært igennem en sæson i hallen (i husker nok mine “favorit” onsdage i hallen?). Merle har, siden hun kom til skade, haft svært ved at danse på bare tær eller med de gymnastiksko som hun havde. Derfor fandt vi de seje kondisko til hende så fødderne kunne blive skånet. Vi havde alle døtre med i PAW SKO for at finde kondisko. Og omend min tålmodighed blev sat på en seriøs prøve (læs med HER! ). De har været flittigt brugt og jeg indrømmer gerne at jeg faktisk synes at Merle ser cool ud i det her mix af candyfloss tyl skrud med seje zebra glimmer kondisko. Det var vigtigt da vi fandt sko, at de kunne klare og støtte op om døtrenes bevægelse, og samtidig kunne bruges udenfor efter hallens sæson (som jo så er lige om lidt!).

img_3428

img_3438

SPRING DØTRENE VAR KLAR!

De ville vise hvad de kunne og det var så sejt! De måtte ikke bruge kondisko til opvisningen MEN hoppede i dem direkte efter. De hoppede og kravlede rundt om i hallen og legede med deres veninder. Jeg er vild med at skoene er langsigtet i den forstand at de er med lige der hvor døtrene bruger deres krop (og muskler) og udfordres motorisk. Derfor er jeg stadig taknemmelig for at de tog sig tiden i butikken til at hører efter vores døtre (udover vores smag som voksne) da det er døtrene der skal have skoene på og dermed og ved hvad der virker for dem (også bagved hysteriske anfald bevares…). Merle dansede løs og havde en fest! Tungen var lige i munden og jeg kunne se hvordan hun smilende men stadig TOP koncentreret talte så hun kunne følge med 🙂 FEDT at vi har nogle døtre som gerne vil røre sig! Det er da dejligt i den her IPAD tid!

img_3502

OG NU TIL EN VINDER!

For ser i, jeg var så heldig at jeg måtte udlodde et gavekort på 1000kr som kunne bruges i en af deres i alt 18 butikker, godt fordelt over hele landet! Jeg delte deres seje katalog hvor i skulle fortælle om jeres favorit køb. OG nu er det tid til at finde en vinder.

OOOOOG VINDEREN ER:

KATRINE K

KÆMPE TILLYKKE… JEG SENDER DIG EN EMAIL MED DET SAMME 🙂

TILLYKKE!