Søg
Close this search box.

LOL FØDSELSDAGS SURPRISE GIVEAWAY!

REKLAME FOR AMO TOYS / LOL SURPRISE

MERLE KIGGEDE STRENGT PÅ MIG I ITALIEN!                      HVORFOR MÅTTE HUN IKKE FÅ DEN STORE LOL PEARL SURPRISE?

Vi stod i den fine legetøjs butik i Livorno, og Merle havde bestemt at købe (for hendes egne lommepenge) en LOL surprise. Men pludselig så hun hvordan den enorme LOL PEARL SURPRISE så ud. Og drømte allerede om hvad der mon var i den? Jeg har et standpunkt omkring legetøj at man skal have noget at ønske sig også. Og det blev vi enige om efter en smule frem og tilbage! Hun købte hendes LOL glitter SURPRISE, og fik mig til at notere det fine ønske.

MERLES DAG KOM, OG GAVERNE LIGESÅ!

Og midt i det hele var en rund pakke klar til at blive åbnet 🙂 Og om det ikke var de fine LOL PEARL SURPRISE der var under papiret. Og Merles reaktion var OPTUR!!

OG IDAG BLEV DEN ENE ÅBNET!

Døtrene åbnede og pakkede ud imens vi gik ovenpå og pakkede til weekendens overraskelsestur. Og hele tiden kom Merle løbende og råbte op af trappen! “FAR NU HAR JEG FUNDET EN MUSLINGESKAL!!!! DEN SKAL I VAND!!!!” “FAR! NU ER MUSLINGESKALLEN OPLØST OG DER ER EN NY MUSLINGESKAL INDEN I FAR!!!”. Det var simpelthen så hyggeligt at høre hvordan hele den her UNBOXING var, at jeg overvejer at lave en mini video med Merle der pakker ud! Ej det var hyggeligt! LOL er stadig en kæmpe optur herhjemme, og alle døtre på kryds og tværs af alder tog del i legen!

OG NU HAR DU MULIGHEDEN FOR AT VINDE EN AF DE SEJE        LOL SURPRISE PEARL SURPRISE!!!!

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar her under og skrive hvem der skal have den fine LOL SURPRISE PEARL SURPRISE! Husk at jeg skal godkende din kommentar først, og dermed vises den ikke automatisk! OG du kan få et extra lod ved at kommentere med et hjerte i kommentaren til billedet der netop er uploaded! JUHUUUU det bliver optur! Læs eventuelt mere om LOL og deres sjove univers HER!

FIND MIN INSTAGRAM HER!