Søg
Close this search box.

DEN VILDESTE FLISEFORANDRING OG EN RABATKODE!

reklame for DM FLISERENS

DET HER ER LIDT VILDT VENNER!

Vi har længe været lidt trætte af vores fliser på terrassen, dog ikke lige haft budgettet til at skifte fliserne ud. Jeg kom i kontakt med DM FLISERENS drengene efter jeg havde lagt en story op af vores nye havemøbler, som jeg havde optur over. Hvortil de kommenterede at vores fliser dog godt kunne trænge til en kærlig hånd. Så langt var vi enige, dog vidste jeg ikke hvor meget jeg skulle tro på de der fliserens services. Passede det virkeligt at man kunne rense dem så meget at det gjorde en synlig forskel?`Og hvor lang tid ville det holde?

VILLE DER VÆRE EN SYNLIG FORSKEL?

Vi aftalte en dag og drengene kom og så på fliserne, hvilket jeg var sikker på ville ændre deres positive sind med mulighederne for vores gamle trætte terrassesten. Men de var positive, de var sikre på at vi ville få det fine resultat vi søgte efter. Og dagen kom hvor de skulle igang. Jeg må indrømme at jeg gik rundt og kiggede dem over skulderen – måbende – over hvor stor en forskel de kunne fremtrylle ude på vores terrasse. Det var simpelthen for vildt! Jeg har taget før efter billeder for lige at vise jer herinde det helt store resultat. For forskellen er dæleme til at tage at føle på!

OG HERMED FØR EFTER BILLEDER!

ER DET IKKE VILDT!!!

Og det stopper ikke der venner! For de gode drenge hos DM FLISERENS har lyst til at give jer hele 20% på regningen hvis i skulle have lyst til at afprøve deres fantastiske service (som også omfatter andre ting end fliserens iøvrigt). Alt i skal gøre er at oplyse koden “far til fire piger” og så få i skisme 20 %!

KONTAKT DEM PÅ TELEFON 27206258 / 24223460

KONTAKT DEM PÅ EMAIL PÅ DMFLISERENS@GMAIL.COM

SE MERE PÅ DERES FACEBOOK HER!

SE MERE PÅ DERES INSTAGRAM HER!

EJ MEN SE HVOR FINE VORES FLISER ER BLEVET! OG DE PASSER PERFEKT TIL VORES NYE HAVEMØBLER MEGA WIN WIN!