Søg
Close this search box.

PÅ GENSYN WEEKEND #3 – LORTEFAR EDITION!

WEEKENDEN ER OVRE. ALTSÅ SÅDAN NÆSTEN…

Og jeg sidder her med min Pepsi Max Lime, og kigger billeder igennem fra en weekend med fest og farver. En weekend med oplevelser, og også en søndag som kunne have gået.. erm… lidt bedre. Men lad os slavisk gå igennem hele weekenden. Eller Fredag, Lørdag og søndag faktisk.

FREDAG VAR WORKWORKWORK

REKLAME FOR JUSTEAT.DK

Fredag var jeg på arbejde indtil klokken 20. Og derefter tog jeg sushi med under armen, og den VILDESTE creme brülee fra Sticks & Sushi og kyssede lidt på hustruen som har arbejdet hele weekenden… En fredags dinner lige som den skal være! Derudover var tv, hustruen og sublim sushi PRÆCIS hvad vi havde brug for. Den her uge har været mega vild og jeg har glædet mig til fredag kom. Ikke fordi mit arbejde har været nedern. Der har bare været enormt meget af det! Nuvel vi faldt begge to om på sofaen og vågnede i en tåge af grøn velour sofasovning. Sådan nogle aftener kan vi sagtens have…

LØRDAG DIN DEJLIGE LØRDAG!

Vi startede tidligt med at være til åbningen af den fantastiske nye KORAL udstilling på den blå planet. Vi var inviteret dertil åbningen og hørte fine taler om tankerne bag udstillingen. Udstillingen tager udgangspunkt i Great Barrier Reef i Australien. Og jeg fik TOTALT rejsetrang igen til Australien hvor vi rejste rundt i 2004 i en måned. Bare hustruen og jeg. Jeg har familie i Australien og mine døtre har længe snakket om at de gerne vil ned og besøge Tante Kai (som min faster Karin hedder hos dem). Den blå Planet er altid hyggelig at udforske, og tidligere har vi altid været i transit for at døtrene skulle se det hele. Men denne gang havde jeg snakket med hustruen om at døtrene bestemte tempoet. Det var et anderledes gear for mig, og det tog lige et par omgange “kom nu tøser, vi skal også se dét her”, inden at jeg fik sagt den gyldne sætning “bliv så længe i vil lige hér!”. Og døtrene nød hvert sekund! Det er sjovt hvordan Noomi især fik det hele med! “farmand – se her ovre!” Jeg er vild med det! Jeg sluttede morgenen af med en cortado og legepladsen udenfor – som døtrene TONSEDE afsted på imens jeg snakkede med SYDHAVNSMOR og LILLEMOR som også var inviteret til presseåbningen. Og pludselig var det absolut tid til at komme videre. Merle skulle ud til Tante C og hygge med hende alene. Og vi andre skulle videre til FISKETORVET for at prøve en masse seje spil (læs mere HER!). Tante C blev om aftenen og jeg havde datenight med hustruen MEN mere om det næste uge! Læs mere om Den Blå Planet HER!

JUNO OH JUNO!

På vej hjem fra byen, kørte vi forbi Juno bakery. Bageren som hvis du bar følger lidt med (på instagram) er BAGEREN hvor man kan smæske sig i kardemomesnurrer og lækkert bagværk. Det er stedet hvor man står i VILDT LANG kø fra åbningstiden for at få lov til at købe lækkert ind. Men jeg så at køen ikke var voldsom da vi kørte forbi om eftermiddagen, og besluttede at lave en hurtig (men lovlig) parkering og hoppe ind og købe lidt lækkert med hjem. Og jeg er typen som gerne vil afprøve sådanne bagerier. For det første fordi jeg er et MEGA madøre. Men også fordi jeg gerne vil prøve om hypen er på sin plads. Der er ikke nogen pæn måde at sige det her på. Den kardemomesnurrer er noget af det lækreste bagværk jeg har købt og har haft i min mund. Ja undskyld mit franske (høhø) men SHIT de ved hvordan man bager der hos seje JUNO bageri. Jeg hørte rygter om at de åbner en kaffebar på samme gade, og jeg skal ABSOLUT have hustruen og døtrene med på hyggeformiddag/eftermiddag – WHATEVER vi skal bare forbi. læs mere om JUNO THE BAKERY her!

SØNDAG. HEJ LORTEFAR DER VAR DU JO IGEN….

Det startede så godt. Morgenmaden var ON POINT, rengøringen kom som aftalt og jeg var på lossepladsen med en masse lort der var samlet sig op i vores skur. Kyllingerne var ude i haven, og kaninerne løb rundt i løbegården og nød den fantastiske søndag i oktober som det har været idag. Mine døtre har været helt umulige idag. Især mini holdet. De har været sådan lige på grænsen til at kamme over hele dagen. De har været sådan lige på grænsen til at være i hovederne – sådan kamphane style – hele dagen. Og vigtigst af alt så har de flot og elegant (og pisseiriterende) ignoreret mig der taler med dem hele dagen. Faktisk var det først da jeg råbte deres navn inde i bilen at de stoppede op og jeg fik øjenkontakt. Jeg kan slet ikke rumme at jeg måtte råbe (to gange lad os være ærlige). Jeg kan slet ikke rumme at dette ødelagde vores formiddag. Og jeg kan slet ikke rumme de 13 minutters stilhed der var i bilen efterfølgende. Jeg lod der være stilhed hvorefter jeg snakkede med dem om vigtigheden i at høre efter. Og at jeg ikke havde lyst til at være RÅBEFAR. Jeg bliver knust når jeg råber af mine børn. Jeg vil ikke råbe af mine børn. Sådan en forælder vil jeg ikke være. Jeg vil ikke udelukke at jeg købte en is imens vi vaskede bilen. Jeg vil ikke udelukke at jeg krammede døtrene en extra gang da de skulle puttes. Vi snakkede også ved aftensmaden (hej rester fra dagen igår OG en lækker frisklavet salat. Win/Win) om det at høre efter. Og at jeg var ked af at jeg råbte. Hvilket jeg sagde undskyld for. Hvortil Noomi sagde “og så kommer vi videre far”… Jeg gider ikke være råbefar… Jeg vil ikke være råbefar!

OG LAD OS LIGE DVÆLE VED DETTE SUPERSMUKKE SAMSUNG TV!

Ja der er et fjernsyn på billedet. Det er den smukke FRAME kollektion som jeg stadig går og savler lidt over. Shit det er et pænt fjernsyn synes jeg! Kender i den serie? Læs mere om den HER!

HVAD HAR I LAVET I WEEKENDEN?