Søg
Close this search box.

OK – HVAD TÆNKTE JEG PÅ???

HELT OVERSKUD HAVDE JEG IMORGES…

Lettere forpustet, nuvel, kom jeg ind i Ciff Kids hallen (i foum) og mødte op til første event på dagen. Alle havde optur over hvor overskuds agtig jeg var med at have alle 4 børn med på messe. Jeg var overskuds agtig selv og tænkte det her bliver skide godt! KLIP TIL CamCam event, hvor vi fik fremvist de smukkeste nyheder (som jeg nok skal fortælle om når man kan købe dem!!) og mine børn rendte rundt. Noomi, som kom og snakkede midt under præsentationen. Lækre Leckerbaer kager som fløj op af stakkels Stine da Noomi ikke kunne lide den (lemon meringue on the floor!!!). Wheat standen som havde fantastiske Mickey balloner over det hele, OG verdens sejeste DisneyTegner som tegnede fine fine tegninger til ungerne (også til mine). Og hvor jeg i en ud af kroppen oplevelse så hvordan Noomi kastede rundt med en af ballonerne, over i MARMAR afdelingen. Stakkels Pia hos BY.CLARA som fik tømt sin bonbonnier med marshmellows. Nuvel børn er børn. Og jeg har haft overskud det meste af dagen. Men lad os være ærlige…

HVAD FANDEN TÆNKTE JEG PÅ???

Hvordan kan jeg have set den her dag igennem rosenrøde briller? Hvordan kan jeg tro at jeg ville kunne have en form for snak overhovedet. Ungerne løb ned af gangene, Nogle lå på gangene og malede i malebog. Jeg mener helt seriøst at de fleste bare smilede og sagde at jeg var overskudsfar med 4 skønne smilende døtre på tur. hmm. Realiteten var mig med en puls på 4736293 og en svedsituation som måske ikke var helt det lækreste (læd os være ærlige)…

IMORGEN ER EN NY DAG!

Og imorgen er jeg solo på messen. Solo hvor jeg kan nørde og tage mig tid i at fordybe mig i en samtale uden at høre ballonprutte lyde fra døtrenes balloner (som de fint fik i gave nuvel), eller snakker imens jeg ser en datter (ok Noomi) kravle op på gelænderet (som var lavet ret åbent ned til etagen nedenunder!!). Jeg glæder mig bare til at være alene nørd afsted. Afsted for at kunne tjekke mere af det hele ud. Og nørde yderligere med mærker som Franske Veja og mange andre lækkerier som jeg glæder mig til at kunne snakke mere om – igen NÅR DE KAN KØBES! ok i kan lige se de her sneaks! HVOR FINE ER DE LIGE??!!!

VIGTIGST ER DOG…

IKKE hvordan jeg har haft det – for døtrene havde en optur, og synes det var en mega sjov dag! Og netop det gør det faktisk dagen bedre for mig også. De skal ikke med imorgen, men det var dejligt at de ikke hadede dagen, eller følte min puls komme til udtryk haha…