Søg
Close this search box.

EN HYGGELIG JULETRADITION – KONKURRENCE

image

image

Døtrene har fra starten af vores gode til at dele legetøj. Måske fordi Ava & Smilla fra starten aldrig har været helt alene. Der har altid været en legekammerat. Forstå mig ret – der er da trangen til at “have sit eget” legetøj. Og det har vi også respekteret og opfordret til. Det er jo ærgeligt at hele tiden skulle dele, hvis andet er muligt.

Julen er ovre os og vi har en dejlig tradition herhjemme som vi har den 23/12. Vi går op på loftet og stiller en skål med risengrød til nissen. Vores nisse er en drille nisse men vi elsker ham stadig. Den 23/12 stiller vi som sagt en skål med risengrød op til nissen på loftet. Og mirakuløst har nissen spist grøden og stillet gaver som tak for grøden. En lille mini julegave som tit er legetøj eller noget kreativt. Den 24/12 er altid ret lang, jeg kan huske det som barn var den dag MEEEEGA lang! Derfor er de gaver med til at brække dagen lidt mere op.

Denne gang har vi blandt andet fundet disse seje My Little Pony Rainbow Dash SKY HJEM kufferter. My Little Pony er et HIT herhjemme og pigerne er vilde med legen som (for det meste) er kreativ og inkluderende. De leger tit med veninderne og der er tit inspiration fra filmene (som vi ser en del herhjemme også ja…).

Julen er gavernes tid og DERFOR er der nu også en…

JULE KONKURRENCE!

EN af jer seje mennesker som læser med kan vinde samme sæt. Altså et sæt til et barn OG dets ven/veninde!

Alt i skal gøre at kommentere herinde HVEM GAVEN SKAL DELES MED.

Vinderen findes FREDAG D 16/12 KL 20 OG UDNÆVNES HER I INDLÆGGET!

CHECK DERES SEJE MLP UNIVERS UD HER!

OG FØLG DERES INSTAUNIVERS HER!

image image image

SÅ KØRER MLP BUSSEN!