Søg
Close this search box.

10 TING JEG HELST REJSER MED…

Jeg sidder her på flyet til Frankfurt og får en pludselig tanke. Jeg er måske lidt manisk med hvad jeg altid skal huske på rejser. Ser i, jeg rejser ret forskelligt når jeg rejser med familien og uden. Udover den åbenlyse faktor, at jeg jo elsker at rejse med mine døtre og hustru, ja så rejser jeg jo en del alene. Med arbejde. Og der er 10 ting jeg ubetinget skal have med. Og her er min liste!

1/
TÅLMODIGHED MED ANDRE REJSENDE

Jeg har skrevet om det tidligere og jeg må indrømme at jeg stadig arbejder på netop denne egenskab.

2/
KAFFE KAFFE KAFFE

Lad os være ganske ærlige. Jeg drikker en del kaffe, især med mine tidlige morgen flyvninger. Favoritten lige nu er kaffe med havremælk hos starbucks. Men det kan ændre sig løbende.

3/
MAD FOR DÆLAN

Jeg har optur over at RETREAT har åbnet i Kastrup. Deres Overnight Oats har jeg længe været fan af. En klog mand har sagt at morgenmaden er det du får energi af resten af dagen. Så mad skal naturligvis med på rejsen (især hvis man ikke har tid til at sidde ned og nyde den kl 05:55 om morgenen).

4/
SPOTIFY PÅ IPHONEN

Jeg lever med musik omkring mig. Hvis jeg ikke har en offline spille liste med de vigtigste hits for mig lige nu så kan jeg næsten blive ligeså presset som hvis jeg ikke får mad (næsten).

5/
HÅNDSPRIT

Jeg er lidt hysterisk med rene hænder. Håndsprit er altid i tasken og alternativt så købes det ved afgang eller ankomst. Håndsprit er et must!

6/
OPLADER TIL IPHONE/IPAD

Panikken ville opstå hvis jeg ikke har denne med. Hvis man siger at jeg har måtte købe opladere et par gange, ja så er det vist en underdrivelse:)

7/
ET BOLIGMAGASIN

Selv inden jeg skiftede job, og nu arbejder med interiør og design, har jeg altid forsøgt at købe et interiør / bolig blad med under armen. Det var altid optur at tjekke ind på Hotel Nobis i Stockholm, der var altid en hilsen og et Wallpaper magasin på værelset. Det hotel er iøvrigt optur!

8/
HÅNDBAGAGE TROLLEY

Jeg har altid proppet en kæmpe kuffert med sko og tøj når jeg skulle rejse. Nu forsøger jeg at pakke fornuftigere (agtigt) og har den sejeste Victorinox carry on trolley med. Den tid man IKKE bruger på at vente på sin kuffert er eminent givet ud!

9/
ØJENDRÅBER

Jeg ved ikke hvad der sker med mine øjne, men med en del flyvninger tidligere, så er øjendråber lige så vigtig som væske for mig. Jeg ved ikke om det er fly luften, dog har jeg altid øjendråber med…

10/
SKO SKO SKO

Ja jeg er lidt en tøs, men sko er jo en passion for mig. Og jeg har altid et extra par sko med mig – selv i carry on kufferten 🙂 ok måske har jeg nogengange to par med hehe.

HVAD SKAL DU HAVE MED PÅ REJSER?