Søg
Close this search box.

#NERDALERT FINDERS KEEPERS

image

Er på vej imod en gang aftensarbejde, og jeg må indrømme at igår var en sej søndag. Altså sej som i fantastisk! Jeg har hørt meget om finders keepers konceptet, og denne gang havde vi mulighed for at komme derud og se. Jeg tog hele familien under armen og afsted kom vi.

image

Konceptet med en masse upcoming (og veletableret) mærker – samlet under et tag – er fantastisk! Jeg følte at jeg nærmest var i et LIVE instagram. I ved – det der med at opdage en masse nye mærker og ting. Der var også mærker jeg kendte nuvel, Mimis Circus (altid fantastiske) my mini label (det her mærke blir stort !) Aperie (en dag så skal jeg købe puder og plaider hos dem til jeg eksploderer!!) luckyboy sunday (deres puder er også så fine!!).

image

Men også nye mærker (for mig) som lille spendabel, med fine hverdags ting med et nuttet twist – som denne sweatshirt med mega fin sløjfe bag. Jeg er mega fan!!

image

Øko slik (som smagte godt! Wow) og en masse kreative boder med smukke væg ure, smykker, grønne planter, loppemarkede, plakat kunst (inkl nøgen yoga plakat halløj) og mad.

Jeg er nørd og jeg er stolt nørd, og det varmer sgu om hjertet når ens døtre også går all in. Ava har, siden vi besøgte en veninde der er guldsmed, været helt opmærksom på smykker. Og der var rigeligt at se til der må man sige!

Var i derinde? Vi skal så meget afsted igen næste gang det kommer!!

A