Søg
Close this search box.

DET MED VÆGTTABET… er 87 det nye 85?

image

For et års tid siden startede jeg hos en kostvejleder. Ikke fordi jeg var massivt overvægtig (selvom hendes maskine sagde “obese”) men fordi jeg selv var gået igang med at tabe mig, og følte jeg lige skulle guides yderligere.

Når jeg efter en fantastisk weekend går ret meget all in på mad, ja så er det sgu svært at slukke ned for det blus igen. Jeg mener seriøst ned for blusset igen. Jeg elsker at hygge og havde fået en rigtig fin balance med snacks som ikke var polly eller kanel gifler (mums).

Jeg har fra starten af haft et mål der hed 85 kg. Ikke fordi jeg ikke gerne ville være mindre – men fordi jeg følte det var et realistisk mål… Tænker tilbage på at have vejet mindre og var godt tilfreds dengang også.

Nu kommer problemet så! Jeg kan ikke komme under 87kg. Det er somom at min mad rutine holder mig på de 87kg… Hvad fanden sker der!!!

Nuvel min plan er med Gitte Høj min kostvejleder at komme derned. Jeg vil derned – men pludselig kom en tanke til mig –

HVAD NU HVIS 87 ER MIT NYE 85???

Hvad nu hvis det ikke blir bedre? Hvad nu hvis det her er min nye “kampvægt”?

Har i også en mere eller mindre realistisk vægt i tankerne? Er vi bare lidt urealistiske engang imellem?

A