Søg
Close this search box.

HUMDAKIN WOW!

img_1087

image

JEG HAR ET SVAGT PUNKT FOR

SMUKKE TING OG SAGER…

Jeg ved det godt. Det lyder jo lidt overfladisk, dog er jeg klar over at det handler om detaljer og design. Når de smukke ting og sager så også har et formål er det jo mega win/win. For noget tid siden skrev jeg om PLUSPAKKENs Koncept og at der var en husmors pakke. Denne fik vi (læs min husmor herhjemme) lov til at teste. NU KOMMER CHOKKET! Jeg har brugt det idag. haha. Jeg har vasket tøj med det fantastiske produkt og hængt det op. Det er normalt i duftskær fra andre mærker. Men tænk hvor fantastisk det er at have noget så smukt stående som også dufter godt! OG vasker rent.

KENDER I DET HER MÆRKE?

I kan stadig bestille den seje husmor pakke som udover sæberne også indeholder fine fine vaskeklude og viskestykker 🙂

Check det ud HER! 

(pssst den er sat ned lige nu også…)