Søg
Close this search box.

VELKOMMEN HJEM DEJLIGE NYE SENG!

REKLAME FOR AUPING

VORES NYE AUPING SENG ER KOMMET HJEM!

Og det har været en process at finde frem til netop den helt rigtige seng! I husker måske at vi var inde på Østerbrogade for at finde den helt rigtige seng! I husker måske at vi har dvælet over at skifte seng. Og hvilken seng vi skulle vælge. Men nu er vi kommet så langt!

SIG VELKOMMEN TIL VORES VALG!

AUPING ORIGINAL BOX SENGEN!

Vi havde tapetet med fra vores soveværelse for at finde den helt perfekte kombination. Vi vidste at vi ville have sengegærde, og at stemningen godt måtte være hotel agtig. OG stadig med farver. Så vi blev guidet frem til denne løsning! De smukke puder matcher vores blomst i tapetet, og vi har OPTUR over alle de valgmuligheder, og hvis vi bliver trætte af puderne og deres farve så kan vi nemt skifte dem ud. Og så bliver sengen helt anderledes igen! Aupings design er således at der er noget for alle preferencer. De laver ikke kun ÉT type senge design. De har en fleksibiletet i designet som jeg ikke har set andre steder. OG de er ikke bare pæne! Vores valg, Auping Original Box sengen, har 5 forskellige hovedgærder (i forskellige højder også!) forskellige ben typer og så har de deres fantastiske spiralnetbund der giver unik ventilation og støtte.

OG HVAD SYNES DØTRENE SÅ OM SENGEN?

Døtrene har OPTUR over vores seng. Og det er således at vi lige for tiden har Noomi liggende fast nærmest i vores seng. Og det er der plads til gudskelov. Men mere om det en anden gang 🙂 Døtrene synes desuden også at sengen er helt perfekt at hoppe i. Jeg arbejder med mig selv om at de får LOV til netop at hoppe i sengen haha. Måske næste weekend! (læs: MÅSKE!)

OG SÅDAN HER SER SENGEN UD EFTER DØTRENES BESØG…

OG NU SKAL VI BARE LÆRE AT STYLE SENGEN!

Jeg mener, skal der sengetæppe på? Skal der flere puder? Skal vi have nye sengelamper (læs JA noget med messing høhø)! Skal vi have nye sengeborde (læs JA noget med messing høhø)! MEN ÉN ting er sikkert! Vi har en ny drøm af en seng i vores soveværelse. Og det er OPTUR!

LÆS MERE OM AUPING ORIGINAL BOX SENGEN HER!