Søg
Close this search box.

AVA & SMILLAS 7 ÅRS FØDSELSDAG – PART 2

image

Jeg har tidligere skrevet om Ava & Smillas fødselsdag med skolen. Vores allerførste pige fødselsdag (læs mere HER!), og NU vil jeg skrive om deres anden fest med familien.

Vi havde holdt deres rigtige fødselsdag med mormor og morfar, og der fik de verdens største gave. En kanin hver. Jep I know, tingen jeg havde svoret ikke ville ske – det der med husdyr i ved – er nu sket. De søde kræ skulle hentes lørdag hvor vi holdt fødselsdag for familie og venner, og morgenen var lang, fyldt med ventetid på at mormor og morfar skulle hente Ava & Smilla. ENDELIG kom de og tøserne hoppede afsted imod kaninerne.

Imens kaninerne blev hentet fandt vi ud af at vi manglede lidt blomster og indkøb som Merle og jeg tog afsted. Merle hyggede sig med lidt alene tid når man nu ikke kunne være sammen med Ava & Smilla på tur mod kaninerne (ja dagen var absolut i kaninernes tegn).

image

Vi havde gemt en del af pynten fra weekenden før (hej doven pynte familie) Men fandt lidt extra alligevel Menuen stod på hjemmebagte scones, svigermonster havde lavet cludded cream dertil, fantastiske macarons fra LA GLACE (når hustruen ikke ville lave dem så kender jeg heldigvis chef konditoren som gerne ville hjælpe ) Derudover var der endnu en fin regnbue kage med smuk regnbue på toppen med hvid chokolade og citronskal fyld. Vi serverede te og varm kakao med flødeskum.

image image image

Gæsterne kom med fantastiske gaver og pigerne havde en fantastisk dag. Scones og macarons og fest og farver blev indtaget og der blev hygget til den helt store guldmedalje. Og pigerne ventede pænt på at de endelig måtte komme ud og hilse på SNUDE & SNEFNUG som vores kære kaniner nu hedder. OG SÅ kom tiden endelig. Kaninerne skulle op til Ava & Smilla og sidde og nusse. Det er lidt svært med en masse unger omkring. De små pus klarede det fint men kom hurtigt op i deres bur for at falde til.

image image

Hele dagen var simpelthen et hit og alle og især Ava & Smilla hyggede sig Dagen var en succes. Og jeg er dybt taknemmelig over at tøserne har så mange dejlige mennesker omkring sig. Så meget kærlighed Den dag var en god fejrende dag!

A

TAK FORDI DU LÆSER MED

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK / INSTAGRAM